Grote leegloop bij VVV

VVV kondigde vandaag op haar website het vertrek van een groot deel van de selectie aan. VVV neemt afscheid van keepers Niclas Heimann en Robin Udegbe, verdedigers Jeffrey Leiwakabessy, Marcel Seip, Nils Röseler, Ismo Vostermans en Ahmed Ammi, middenvelders Kaj Ramstein en Aleksandar Radosavljevic en aanvallers Bobby Cullen en Roland Bergkamp.

Voor een aantal andere basisspelers is er interesse uit het buitenland en binnenland. Diverse Engelse clubs zouden interesse hebben in doelman Niki Mäenpää. Ricky van Haaren en Bryan Linssen gaven eerder al aan op Eredivisie niveau te willen blijven voetballen. Ozan Türk staat in de belangstelling van een aantal Turkse clubs en Jules Reimerink ziet onder trainer Ton Lokhoff geen heil meer in een langer verblijf in Venlo. VVV wilt ook af van de Nigeriaan Uche Nwofor omdat zijn salaris fors op de begroting drukt.

De overige spelers Guus Joppen, Niels Fleuren, Jeffrey Altheer, Roy Heesen, Barry Maguire, Yuki Otsu, Aron Gielen, Quin Kruijsen en Travis Cooper lijken wel allen in Venlo te blijven.

Dit betekend dat VVV vrijwel een gehele nieuwe selectie moet zien te vinden voor het begin van seizoen 2013-2014. Het zal een zware klus worden voor technisch manager Wim Dusseldorp.

173 Responses

 1. RuiverCity

  Ik verwacht niks anders dan andere jaren….VVV heeft zijn selectie weer niet op orde als de competitie begint. Welke spelers willen onder deze trainer überhaupt in Venlo spelen? VVV heeft de afgelopen periode een hele slechte naam opgebouwd in de voetbalwereld.
  Als ze Lokhoff er niet uitknikkeren zullen ze op een houtje moeten bijten.

 2. Lincoln

  Jammer dat Maaenpaa weggaat, maar dat is niet meer dan terecht. Een van de beste spelers van het hele seizoen. En erg jammer dat Reimerink weg wilt. Hebben ze toch flink moeite voor gedaan en dat speelt hij in 1 seizoen in totaal 30 minuten. Dan zou ik ook weg willen. Deze jongen kan echt wel wat en zou jammer zijn als hij weggaat. Van Haaren zal wel een andere club vinden maar speelde echt dramatisch dit seizoen. Wordt nog een hele klus om een waardig elftal bij elkaar te stellen. Maar aan de andere kant we kunnen gelukkig helemaal overnieuw beginnen.

 3. OooLGooO

  Ik begin me steeds meer te ergeren aan berden en lokhof. Wie zei nog geen 2 dagen geleden dat zowel trainers als spelers hun contracten moeten respecteren. Wanneer er een acceptabel bod op tafel komt oke, maar je wil weer binnen een jaar weer terug naar de eredivisie, nou niet op deze manier!! Biedt Vostermans een contract aan, voor het weer te laat is. Dit is een uitstekende verdediger veur in de JL. Geef Reimerink een eerlijke kans, ook deze speler kan uitstekend uit de voeten in de JL wanneer hij vertrouwen krijgt!
  Berden geeft aan yuki en nwofor de JL mee in te nemen, nou mag onze enigste scorende spits ook vertrekken.
  Man man man wat een bagger beleid, geen touw aan vast te knopen…

  1. Frosty

   Mee eens, totaal geen vastigheid op deze manier.
   Investeerders willen natuurlijk geld zien voor Nwofor. Jammer want dan moet VVV op zoek naar een spits die er 20 in legt. Bergkamp 2.0? Misschien heeft Tonnie we een hele goede oplossing… Right…

   1. Ievel Knievel

    En als ze slim zijn maken ze Edwin ook meteen weer jeugdtrainer, zou ook een goed idee zijn om Graef weer op de jeugd te zetten….o, wacht, volgend seizoen hebben we geen eigen jeugd meer…..

 4. mats

  Votstermans weg vind ik echt jammer. Prima speler voor de JL.
  En Reimerink wil weg? En nóg blijven ze Lokhof steunen man man man.
  Wat een kutbestuur! Weg met die mafkezen!!

  1. tulipanes

   Schandalig vind ik dit, vooral voor Achilles. De KNVB heeft de topklasse opgericht om ervoor te zorgen dat er doorstroom is van de JL naar de TOP klasse. Mocht achilles willen promoveren, moet het dan afhankelijk zijn of FOX dat wil? Maar FOX (of JL clubs?) zegt dat de TOP-klasse ploegen nog niet gaan promoveren, terwijl als er aan de voorwaarden wordt voldaan top klasse ploegen wél mogen promoveren.
   Vaagheid ten top dus. Maar het wordt nog vager:

   – Waar gaan die teams spelen? De trainingscomplexen van Ajax, Twente en PSV lijken me niet geschikt voor betaald voetbalwedstrijden, terwijl hun stadions dan weer te groot zijn voor Jupiler League-wedstrijden.
   – Ik neem aan dat spelers dan niet meer zomaar over kunnen stappen van het beloftenteam naar het eerste. Nadelen: spelers van het eerste elftal die lang geblesseerd zijn geweest kunnen geen wedstrijdritme meer opdoen bij het beloftenteam, en spelers die het goed doen bij de beloften kunnen pas in de transferwindow doorstromen naar het eerste elftal, neem ik aan.
   – Blijft de regel dat beloftenelftallen alleen spelers van max. 23 jaar plus een beperkt aantal dispensatiespelers op mogen stellen dan van kracht? Want dan zadel je die teams op met een beperking die hun tegenstanders niet hebben.

   Ik heb echt geen zin in ajax 2- vvv of zo. Achilles-vvv lijkt mij vele malen mooier, ook al woon ik erg dicht bij Groesbeek.

   1. marcel

    bij mij geen compassie voor het gejank van die topklassers in het algemeen. De afgelopen 3 jaar wou ook niemand promoveren. Constant gejank over de regeltjes waar ze zich aan moesten houden. Raar dat je aan dezelfde regels moet voldoen om in de juup te kunnen voetballen als ook de andere juup-teams.
    Toen VVV promoveerde naar de ere moesten ze ook veldverwarming aanschaffen. Regels zijn regels, live with it. Geprofiteerd van de vrijblijvendheid, dan nu niet janken omdat het tegen je werkt.

    Voor wat betreft de KNVB, nou die maffia kennen we al jaren. Zodra het om ’n euro gaat staan ze vooraan.
    Voor wat betreft het promotie gebeuren. volgens mij bepaalt de bond de regels die er in het voetbal gelden. ook deze halfwat regelmakers, durven niet door te drukken en promotie verplicht te stellen. Willen ze dan niet promoveren, dan zorgen ze maar dat ze geen kampioen worden.

   2. Goodie

    Waar het bij de top-klassers vooral op ging, was het vrijdag avond voetbal. Nu mag de club zelf beslissen. Maar je kunt toch niet op de toekomst of hoe dat ding in Amsterdam heet spelen. heeft 1 tribune, Zo’n 200 supporters per wedstrijd..

 5. RuiverCity

  Ja puur een geldkwestie van Fox (Murdoch). Clubs zijn zwaar onder druk gezet! Fox denkt dat jong Ajax en Jong Twente het niveau omhoog krikken. Deze 2 ploegen kunnen NIET promoveren, periodetitel pakken of wat dan ook.
  Doen dus voor spek en bonen mee…..

 6. vvv_supporter_op_zuid

  Guus Joppen, Niels Fleuren, Jeffrey Altheer, Roy Heesen, Barry Maguire, Yuki Otsu, Aron Gielen, Quin Kruijsen en Travis Cooper.

  … dat is Bier league plaatsje 10 t/m 18

  Lokhoff moven en dan Vostermans contact aanbieden en Reimerink houden.
  Heb je 2 zeer goede Bier league spelers er alvast ‘gratis’ bij.

  Alle 3 de keepers weg LOL … Begois maar weer terughalen met Leemans :-O

  Dusseldorp dan maar manager en trainer haha… moeten toch geld besparen 😉

  Voor zoveelste jaar weer helemaal op nieuw beginnen … en nu zelfs een trapje lager. Ons wordt niet veel bespaard. Laat me maar weer eens verassen wat er komt. Keuze van trainer en spelers zal ook meewegen in het verlengen van de seizoenkaart (en de prijs natuurlijk, Mag er vanuit gaan dat ik toch 100,- minder ga betalen… met daar bovenop een extra korting voor het wanbeleid en slechte voetbal in de thuiswedstrijden dit seizoen!)

 7. vvv_supporter_op_zuid

  by the way… wat wil vvv nu nog vangen voor Wildschut…. in de zomer bod van 2 miljoen, VVV nog extra laatste % bezit Zwolle nog extra afgekocht!
  Mede dankzij Lokhof… een paar ton max!!! Berden zal zich achter de oren krabben.
  De voorgaande trainers moesten volgens geruchten bepaalde spelers van Berden opstellen (in de etalage zetten voor de Russen/Engelsen) … Lokhoff-Wildschut?

  1. Ievel Knievel

   Wildschut, wat een drama; kapot gemaakt door de slechte begeleiding…..lijkt zelfs einde carrière te worden zo op deze manier, moet wel een club vinden waar hij weer helemaal van voor af aan kan beginnen (want als zo’n jonge speler door het ijs zakt dan ligt dat niet alleen aan hemzelf, maar ook aan een crapbegeleiding, die hem met beide voetjes op de grond had moeten houden en van hem een betere speler had moeten maken >>>> FAIL!).

 8. RuiverCity

  Edwin Linssen wil graag terug naar Venlo. Niet meer de jongste inderdaad maar met jeugd alleen kom je er niet. Routine heb je ZEKER nodig en een echte jongen uit de regio!

 9. Dat klinkt heel leuk, Edwin Linssen die samen met zijn jongere broertje bij VVV wil komen spelen. Toch is er 1 klein probleempje: Bryan speelt volgend seizoen echt niet meer voor VVV als o.a. Heerenveen, Groningen en Utrecht hem willen hebben.

 10. Depor

  Ik snap echt niet dat ze nog verder gaan met Lokhoff. Veel spelers zullen toch geen vertrouwen meer hebben in deze trainer vanwege zijn vreemde opstellingen/wisselbeleid?

  Wat moeten Fleuren, Reimerink, Cooper, Altheer en Van Haaren nog met deze trainer die hun 0% vertrouwen heeft gegeven.

  Aub nieuwe trainer voor de groep! Eentje die vasthoudt aan de VVV cultuur, dus aanvallend spel, zeker in de Koel!

 11. RuiverCity

  Soentjens op de website: Wm Düsseldorp en scouting apparaat zijn volop bezig voor nieuwe seizoen en we zijn blij om met dit nieuws naar buiten te komen….pfft
  Zeer matige keeper. Was na VVV ook een drama bij Fortuna!
  Als dit het beleid wordt voor komend seizoen…..tsjeeee

 12. pavisto67

  Nou, dan weten we ook wat we volgend seizoen moeten verwachten, wij zijn geen titelkandidaat, moeten blij zijn met het linkerrijtje met dit soort aankopen…

 13. Zutjes_aan

  Ik vond Wintjens altijd echt ontzettend onzeker ogen bij VVV. Ook totaaal geen uitstraling, maarja.. dit zijn het type spelers dat naar VVV wil komen. Het wordt behelpen de komende jaren.

  En kunstgras… walgelijk. Dat doet echt flink afbreuk aan de authenticiteit van De Koel.

 14. Luis Erique

  VVV moet eens heel snel bij Fortuna aankloppen voor Kaya, en dan kunnen ze direct Schroyen meenemen. Wintjens is hopelijk gehaald als tweede keeper, want voor een eerste keeper vind ik hem veel te onzeker en onrustig.

 15. Luis Erique

  By the way, de keuze voor kunstgras is logisch, als je al jaren een knollentuin hebt, die zo slecht is, dat je je hond er nog niet op uitlaat. Nu nog spelers die erop kunnen voetballen…

 16. RuiverCity

  Tuurlijk vertrekt Reimerink als Lokhoff blijft en miss evengoed wel. Die jongen is ook schandalig behandeld net als Ammi en Fleuren.
  En wat krijgen we er voor terug….B keus uit de Juup

 17. VvvVenlo

  Reimerink wil graag terug naar GAE. Hij heeft een gesprek gehad met Erik ten Hag. Deze week hoort hij of hij transfervrij weg mag bij VVV. Aldus een Go Ahead Eagles Twitter pagina!

 18. VvvVenlo

  Vvv kennnede zullen ze hier wel aan meewerken! Of ze moeten al een eventuele vervanger achter de hand hebben…Maar dat zal zeker nog wel niet het geval zijn lijkt me! Dus afwachten maar.

 19. clubman

  Toch mooi 30 minuten lol gehad van die Reimerink dit seizoen…

  Zullen ze het komend seizoen aandurven met Cooper of toch nog maar effe 5 seizoenen acclimatiseren?

  Er wil geen hond naar VVV komen, let maar eens op. Het mag weer allemaal niks kosten en dan krijg je C of D keus…

  Wintjes kost geen drol dus VVV wil hem wel hebben.
  Who`s next? We wachten af….

 20. YowVVV

  Pluim misschien wat voor VVV?
  Zal ook niet al te veel kosten meer, blijf het toch een spits met potentie vinden.
  Ik kan alvast zeker garanderen dat ie meer rendement dan Bergkamp heeft.

  Of zullen we maar eens eerst met 3/4 verdedigers beginnen?
  Enzovoort..

  Ik zie van Haaren, Linssen, Nwofor, Maempaa ook nog wel vertrekken..
  van Haaren heeft een degradatieclausule (denk euro 100.000,00 ofzo).
  Maempaa vind ik een prima keeper, maar hij krijgt denk ik een behoorlijk salaris.
  Linssen prima seizoen, alleen door degradatie brengt ie max. euro 300.000,00/400.000,00 op denk ik. Nwofor, CSKA geen interesse meer?
  Zou mooi zijn! Die gast kan zich echt niet motiveren voor bijvoorbeeld Katwijk uit.

  1. Goodie

   Zit ook een beetje te wachten. Als VVV nu is optijd is en transfervrije spelers uit de Jl haalt of van beloftes Psv en dergelijke. Tuyp is bijvoorbeeld niet mis als spits (/2e spits) of Schroyen.

 21. VvvVenlo

  Ja er loopt genoeg transfervrij rond op dit moment wat aardige spelers voor in de JL kunnen zijn…Höcher,Güvenç zijn ook niet de minste aanvallers en zo zijn er nog wel een aantal! Maarja er loeren meer clubs op dit soort spelers! Dus er mag wel eens wat beweging op de berg komen!

  1. Goodie

   Even een klein lijstje van transfervrije spelers:
   Tuyp (Volendam), Güvenc (HS), Bandjar (Rkc), Isoufi (Feyenoord, was verhuurd aan Telstar), Wijnaldum (Az, lijkt me alleen niet dat hij wil), Radosavljevic, Ammi en Leeuwin van Ado, Schroyen (Fortuna), Sneijder (Rkc, lijkt me ook niet dat hij wil), E. Linssen.

   Nou Dusseldorp zoek en gij zult vinden..

 22. RuiverCity

  Ik verwacht eerlijk gezegd geen ander scenario dan andere jaren. Op het laatste moment komen ze weer pas met paar spelers. Tevens verwacht ik niet dat veel spelers zin zullen hebben om hier te komen spelen. VVV zit natuurlijk ook weer in de wachtkamer wat betreft de eigen spelers die weg kunnen/willen/mogen. Gaan ze of blijven ze toch….(Wildschut, Linssen, Nwofor, etc).

 23. Goodie

  En dan heb ik Willem2 nog niet gedaan: Mulder, Guijt, Snijders, Höcher, Haemhouts

  En Vostermans, Lebandynski.. Wie niet waagt wie niet wint zullen we maar zeggen.

 24. VvvVenlo

  Feyenoord wil Anass Achahbar graag verhuren. Ook wil de Kuipclub Mats Huijgevoort uitlenen.

  “We willen snel duidelijkheid geven aan onze spelers. Voor Mats en Anass gaan we op zoek naar clubs waar ze zich verder kunnen ontwikkelen, dat is nu belangrijk voor die jongens,” zo gaf technisch directeur Martin van Geel aan bij VI.

  Go Ahead Eagles, Willem II en VVV-Venlo zouden zich inmiddels hebben gemeld bij Feyenoord om Achahbar tijdelijk over te nemen.

   1. sultana

    Achahbar kan kiezen uit een eredivisieclub en twee jupiler league clubs, nou dan is de keuze heel makkelijk voor hem. VVV daar zullen spelers niet meer zo snel voor kiezen met een trainer als Lokhoff, speelwijze spreekt velen niet aan. Zal heel moeilijk worden om een elftal bij elkaar te krijgen verwacht ik.

   2. Goodie

    Ik ben van mening dat je in de Jl geen speler als Achabar in de spits moet hebben. Ik denk eerder aan een pinchhitter als Kolder en Tuyp. Gewoon een spits die de goals maakt, ongeacht de techniek.

  1. Ben

   Nowfohr wordt, zeker weten, topscorer in de Jupiler, uiteraard alleen als hij blijft. Ik ben echter bang dat ze hem voor een klein bedrag laten lopen. We zullen zien.

  2. tulipanes

   De kans lijkt mij zeer klein dat nwofor blijft, hij heeft immers een gigantisch salaris. Mijn vermoeden is dat hij voor een spotprijs weg zal gaan.
   Maar als hij weg gaat, hebben we altijd Cooper nog. Die deed het niet zo heel slecht bij de beloften. Verder moeten we vooral transfervrije spelers ophalen, zoals Bandjar van rkc of Edwin.

   Off: Volgend jaar ben ik er hoogstwaarschijnlijk gewoon bij, ookal staat Tonny dan nog aan het roer. Ik hoop dat meer mensen mij volgen, zodat de spelers genoeg steun hebben!

   1. Goodie

    Ik ben er volgend jaar ook gewoon bij. Precies zoals het op het spandoek op oost staat: Onze hoop sterft langzaam, maar onze liefde nooit!

    Maar als je weer is ziet hoe Cambuur en Gae nu al vol aan de slag zijn om spelers binnnen te halen..

    Cambuur: Fernandez en antonia.
    Cambuur: Marsman, Hofs, Reimerink, Schenk, Achabar.

    Zo zie je maar weer. Bij VVV zitten ze al jaren lang te slapen.

 25. Goodie

  Ja slim Peterloeki. Weet alleen niet wat ik ervan moet denken. Kan goed zijn dat VVV wat verzwijgd. Maar ook zie ik in de lijst ook geen Bryan Linssen en Wildschut etc meer staan terwijl zij nog niet verkocht zijn.

 26. YowVVV

  Er zijn genoeg goede spelers transfervrij of voor een minimale afkoopsom binnen te halen, maar dan moet je de komende weken toeslaan.
  2 of 3 huurspelers is naar mijn mening niets mis mee, maar geen 7 meer.
  PSV start komend seizoen met de RJO met VVV en Helmond, vind ook dat we wel wat van Eindhoven mogen verwachten dan. Die van Oijen is al 21 bijvoorbeeld en krijgt ook volgend seizoen geen kans in het 1e van PSV, dat weet ik zeker.

  1. tulipanes

   Ik denk dat ons middeveld wel (sub)top juup is met altheer, yuki, maguire en misschien nog een versterking. Het probleem ligt vooral bij de flanken en de centrumverdediging. Daar moeten de versterkingen komen. De breedte is niet het belangrijkste, maar de eerste 12/13.

 27. VVV-O1

  Zojuist op het facebook account van Maurice Graef gelezen dat hij volgend seizoen geen spitsentrainer meer is. Het budget laat het niet toe!

  Wat is dit voor onzin?! Voor clubiconen moet je geld en ruimte vrij maken!
  Kijk maar naar ajax

 28. Ievel Knievel

  Ik begin langzaam de indruk te krijgen dat de doelstelling is> crapselectie > crapprestatuies> om zodoende nog meer de noodzaak van een nieuw stadion aan te tonen (vandaar dat gezeik omtrent het budget (net of Graef hier zoveel verdient).

 29. RuiverCity

  Is dit wat ze bedoelen met consequenties trekken uit de evaluatie?? Man man op den Berg snappen ze het echt niet. De grootste veroorzakers blijven zitten! Net als John Versleeuwen bij de jeugd wordt weer een VVV man weg gegooid als oud vuil.

 30. YowVVV

  Gooien ze een eigen jongen (Graef) eruit, Driessen is ook maar een speelbal..
  Ik begin steeds meer begrip te krijgen voor bijvoorbeeld Meeuwis, ze zijn blind voor de waarheid op de berg!

 31. Goodie

  Tuyp, Guvenc en Rigters zijn transfervrije nederlandse spitsen die hier mee kunnen draaien, al twijfel ik bij Rigters. Ook El Hassnaoui mag bij de graafschap voor een appel en een ei weg (1 jarig contract).

  1. tulipanes

   Als ik mij niet vergis heeft de graafschap een grotere begroting dan vvv heeft, dus het lijkt me sterk dat vvv hem wel kan betalen. Ik weet ook niet of deze speler wel naar vvv wil gaan, aangezien het niet echt een stap vooruit is.
   Tuyp had aangegeven dat hij niet meer in de Juup wilde voetballen, en ik vind die Rigters wel wat aan de zware kant. Guvenc zou wel een goede optie kunnen zijn.
   Als Guvenc niet gehaald kan worden, hebben we altijd Cooper nog. Deze speler heeft wel potentie en met een oudere, betaalbare spits die hem begeleidt zou hij toch wel een aardig aantal op zijn naam kunnen gaan zetten.

   1. Goodie

    Ik zie Cooper liever op de flank met zijn snelheid. Maar volgens mij heeft VVV één van de hoogste begrotingen in de Jl. Dat Rigters aan de zware kant is maakt mij niet zoveel uit, als hij ze er maar in schiet.

    Ruud Swinkels is naar Cambuur, Schroyen naar GAE. Weer lekker liggen pitten VVV.

   2. Ruben

    Hoezo heeft VVV liggen pitten?? Ik neem aan dat zij de voorkeur hebben om in de eredivisie te spelen!

    Helaas, maar VVV kan niet concurreren met deze ploegen. Heeft dus niets met liggen pitten te maken.

   3. Goodie

    Als je het op tijd had gedaan, had hij wellicht al hier getekend voordat Cambuur interesse kreeg.

   4. Ruben

    Hoe vroeg had VVV dan moeten zijn? En als ze al 2 weken geleden hadden geprobeerd, welke speler zegt er nou in Mei al ja tegen een transfer naar een JL club. Die wachten dan lekker af. En terecht!

  1. tulipanes

   ik zit te twijfelen of ik nu na jaren W4, nu O ga kopen. Ik denk eerlijk gezegd dat er niet veel mensen meer op W4 zitten, en op O wel. Ik heb namelijk er geen zin in om zo’n beetje met 10 man in een vak te gaan zitten/staan.

  1. tulipanes

   Ik had gehoord dat jeffrey leiwakabessy, radosavlejevic, vorstermans en heimann transfervrij zijn. Misschien iets voor ons :).
   Nee maar die Voskamp is volgensmij best wel duur, aangezien hij in bulgarije heeft gevoetbald.

 32. Frosty

  Die Voskamp is ook weer transfervrij…
  ”Voskamp is vanwege zijn transfervrije status een interessante speler voor veel clubs. Volgens RTV Rijnmond zijn naast Sparta ook eerstedivisieclubs Willem II en De Graafschap geïnteresseerd in de spits.”

  Maar VVV heeft vast iets beters op het oog…

   1. Zutjes_aan

    Nee, was inderdaad dat verhaal over vermeende interesse van Excelsior. Van mij mag ‘ie wel vertrekken. Dan doe ik persoonlijk een strikje om dat Brabantse hoofd.

   2. VvvVenlo

    Ik hang de vlag uit als dit waar is haha! Maar waar zouden deze geruchten vandaan komen dan? Want heb er nog nergens wat van gehoord of gelezen…

   3. Goodie

    Bij nieuwe mogelijke trainers van Excelsior staat Lokhoff tussen. That’s it van wat ik tot nu toe heb gezien.

 33. VVV-O1

  Volgens vele hardnekkige geruchten hebben Soentjens en Jan van Dijk elkaar al enkele keren gesproken. Nu berden op de achtergrond zit, lijkt de weg vrij voor Soentjens om Jan van Dijk terug te halen.
  Ik spring dan een gat in de lucht.

 34. Louis van Gaal

  Alsjeblieft Jan van Dijk, gewoon een compleet frisse wind….. gewoon een fris nieuwe trainer zonder VVV achtergrond. Voor trainers geldt hetzelfde als spelers : nooit een tweede keer terug komen.

 35. hki

  Ik heb hier een lijst met wat Transfervrije spelers.
  Misschien zitter en een paar tussen voor VVV?
  Jens Janse Ver
  Daniel de Ridder Aan
  Gilano Wijnaldum Ver
  Ali Messoud Mid
  Ramon Leeuwin Ver
  Achmed Ammi Ver/Mid
  Leror George Aan
  Van Der Velden Mid
  Bandjar Ver
  Lars Hutten Mid
  Boy Deul Mid
  Tom overtoom Mid

 36. Onderstaand stukje komt van de site van Helmond Sport. Hieruit kunnen we concluderen dat er 5 spelers van Jong VVV/Helmond Sport de stap naar VVV 1 gaan maken.

  [quote]Ook na dit seizoen kunnen we weer met trots stellen dat onze gezamenlijke jeugdopleiding VVV-Venlo/Helmond Sport een groot succes is. Dit blijkt wel uit het feit dat er komend seizoen maarliefst negen spelers vanuit de jeugdopleiding zullen doorstromen naar de selectieteams van VVV-Venlo en Helmond Sport.

  Het eerste elftal van Helmond Sport zal uitgebreid worden met twee spelers van de jeugdopleiding. Een van deze spelers is Mark Kuijpers. De voetballer speelde acht jaar in de jeugdopleiding van Helmond Sport. Naast Kuijpers zullen Dave Nieskens en Jamie Watt het team van Helmond Sport komen versterken. Maiky Fecunda zal zich aansluiten in de voorbereiding. Hij is ook nog speelgerechtigd voor de o19.

  Vanaf 20 juni start de selectie, inclusief de nieuwe talenten, met trainen. Namens Helmond Sport wensen wij alle spelers heel veel succes volgend seizoen!

  Hieronder staan van links naar rechts op de foto: Dave Nieskens, Mark Kuijpers, Maiky Fecunda en Jamie Watt[/quote]

 37. Louis van Gaal

  Tja, als je minder geld gaat binnenkrijgen geld door de prijzen van de seizoenkaarten 40% te verlagen kun je er donder op zeggen dat er dit soort oplossingen/spelers komen… dus de mensen die los fantaseren over allemaal “bekende” namen, die wel eens naar VVV zouden kunnen komen, of spelers die top Jupiler league zijn : wordt wakker en vergeet het maar.

 38. LJ

  Prima zet die jeugdspelers. Met nog 2 ervaren verdedigers erbij en de selectie van VVV voor het seizoen 13/14 is rond. Indien er verder niemand meer vertrekt natuurlijk.

   1. Goodie

    Hoe dan ook, er zullen toch een aantal spelers bij moeten komen die zich toch al op Jl niveau hebben bewezen.

 39. Drikus

  Ik sluit me aan bij Louiske.
  Een groot voordeel van opkomende jeugdspelers: Deze spelers zijn erop gebrand om zichzelf te bewijzen. Of het eruit gaat komen is vraag 2. Daar zal de keuze van de trainer een grote rol in gaan spelen. Ik hoop dan ook dat VVV door de besparing in kosten (lonen en transfers) WEL in een goede trainer wil investeren. Dat is volgens mij noodzakelijk om deze spelers te ontwikkelen en een meerwaarde te creeeren. Maar goed, we wachten af…..

 40. VvvVenlo

  Nec is van plan om morgen 3 nieuwe spelers te gaan presenteren , als we de geruchten mogen geloven is 1 van deze spelers Wildschut. Ben benieuwd als het waar is….

  1. Ruben

   Kan het me bijna niet voorstellen na het afgelopen seizoen. De beste man kwam werkelijk nog geen vuilniszak voorbij!

   Als VVV er nog een leuk centje voor vangt (want waarom zou je hem voor een appel en een ei wegdoen?), zal ik er niet heel rouwig om zijn.
   Met gemiddeld 3 goals per seizoen en zeer weinig assists, is het eigenlijk gewoon een heel nutteloze buitenspeler. Dat had Zwolle toen ook allang gezien.

  1. Ruben

   Zal me echt verbazen. Temeer omdat hij bij Jong Oranje ook nooit iets heeft laten zien. Het lag naar mijn idee dan ook niet aan VVV, de trainer, de opstelling of de medespelers, maar aan hem zelf dat hij niet presteerde.

 41. Goodie

  Keisuke Honda krijgt deze zomer mogelijk zijn gewenste toptransfer. De Japanse spelmaker van CSKA Moskou hoopt al langere tijd om de Russische competitie achter zich te laten en zou nu een contract kunnen tekenen in Milaan. Zowel Internazionale als AC Milan zou interesse hebben.

  De twee aartsrivalen zien in de voormalig VVV’er een ideale schakel tussen het middenveld en de aanval en zouden bereid zijn om ver te gaan. Beide clubs zouden dan ook geen problemen hebben om te voldoen aan de vraagprijs van CSKA, zo’n negen miljoen euro.

  De Moskovieten zouden bovendien niet onwelwillend staan tegenover een vertrek van Honda. Het contract van de Japanner loopt immers in december van dit jaar af en het is uitgesloten dat hij die verbintenis zal verlengen. Met een zomers vertrek verdient CSKA nog iets terug van de zes miljoen euro die het in 2010 aan VVV-Venlo betaalde

  9 miljoen voor nog een half jaar contract.. Dat is een hoop geld. Wat was de percentage dat VVV kreeg?

  1. Ruben

   0%

   VVV zou alleen een percentage krijgen mocht hij binnen de eerste contractperiode verkocht worden. Aangezien zijn contract al eens is verlengt, krijgt VVV niets, nakkes, nada, noppes

   1. Goodie

    Zijn contract is nooit verlengd volgens mij. Hij is 3,5 jaar geleden vertrekken. En volgens mij heeft Cska hem ook een contract van 4 jaar geboden destijds.
    Als ik op google zoek, gaat het de hele tijd over ”een onbekend percentage”.

  1. Paljas

   Nou,dan ben jij wel HEEL GOED op de hoogte…
   Heb je het contract mogen inzien,toen Honda verkocht werd?
   Ik denk dat niemand anders beter op de hoogte is,dan Berden en het bestuur zelf.
   Ik denk dat Berden EN VVV wel degelijk een percentage gaan krijgen bij tussentijdse verkoop van Honda.
   Hoeveel weet niemand,behalve VVV zelf.

   1. Goodie

    Inderdaad, sinds wanneer gaat een club een percentage voor 1 seizoen opnemen? Geloof dat Ajax dit jaar nog een percentage van Real Madrid kreeg vanwege Huntelaar (die er al seizoenen niet meer speelt), omdat ze de halve finale bereikt hadden.

 42. Ruben

  Ik zeg nergens 1 seizoen. Maar goed, iemand stelde een vraag en ik vertel wat ik weet. Als ik het fout heb zullen we het snel horen. Bij verkoop zal er namelijk wel een bericht verschijnen hier op de site.

 43. Goodie

  Als we dit speelschema aan moeten houden, spelen we 9 zaterdag avonden en 10 zondag middagen in de koel als het goed is. En ik maar denken dat we 19 vrijdag avonden kregen. Tja.. Nu valt nog maar te zien of ik mijn scc kan verlengen ivm met werk..

 44. VvvVenlo

  Persoonlijk vind ik de zaterdagavond beter dan de vrijdagavond. Mvv-Vvv is bijvoorbeeld ook zaterdavond gaat een gezellige middag avond worden dan ;)! Maar dat blijf je toch houden de één kan de vrijdagavond niet de andere de zaterdagavond niet enz…

  1. Goodie

   Had het meer over die zondagen. Heb verteld dat ik voortaan dus op zondagen kon werken, maar nu blijkt het dus dat de helft van de wedstrijden op zondagen wordt gespeeld..

 45. Koelie

  Ik zie geen dagen staan bij de jupiler league wedstrijden. Deze moeten dus nog worden bepaald. Alleen de wedstrijden per speelronde zijn ingevuld. Ik teken meteen voor zaterdag of zondag wedstrijden. Als VVV´er op ruime afstand van Venlo is vrijdagavond een drama.

  1. VvvVenlo

   Is het niet als je links kijkt waar de dagen staan dat deze gelden voor de gehele balk wie erin staat dus Eredivisie en Jupiler League ernaast ? Dat zou betekenen voor de 1e ronde bijvoorbeel dat Ajax-Roda en tevens Dordrecht-Mvv op vrijdag spelen, en Vvv dus de zaterdag is…..

 46. VvvVenlo

  Niet dus haha! Volgens VVV: De dagen/tijden v/h conceptprogramma zijn de dagen/tijden v/d eredivisie-wedstrijden. Jupiler League dagen en tijden zijn nog niet bekend!

 47. Roland Bergkamp speelt vanavond mee als proefspeler bij FC Emmen, Jeffrey Leiwakabessy wil graag naar NEC. NEC wil zelf ook wel (die hebben Jeffrey vorig jaar blijkbaar niet zien spelen) maar heeft voorlopig geen budget om hem aan de selectie toe te voegen.

Leave a Reply