Guus Hupperts tekent tot medio 2022 bij VVV-Venlo

Dat meldt De Limburger. De aanvaller zal een overeenkomst tekenen die hem tot medio 2022 speler maakt van VVV-Venlo. Ook is er een optie tot nog een seizoen opgenomen in het contract.

De afgelopen dagen deed zijn naam al de rondte en nu wordt het werkelijkheid. Directeur Marco Bogers bevestigde dat tegenover de Limburger en zegt het volgende: “Guus wil in Venlo het plezier in het voetballen weer terugvinden.”

Later meer.

10 Responses

 1. roeljenssen

  Welkom Guus, hopelijk vind hij zijn oude vorm uit zijn goede jaren bij R*DA terug. Na zijn transfer naar AZ, eigenlijk alleen maar bergafwaarts gegaan.

  Hopelijk is hij die ervaren kracht, die de jeugdspelers samen met jongens als Post, Kum en Roseler bij de hand neemt voor hopelijk weer een succesvol jaar in de eredivisie!

  1. idderzienmeining

   Dan moet VVV er wel in slagen om Kum en Roseler aan zich te binden … zij lopen uit hun contract en kunnen dus gaan en staan waar ze willen. Hoop zelf dat deze twee nog blijven, want ze hebben hun waarde meer dan bewezen denk ik ?

   1. Röseler moet zeker behouden blijven, maar daar zijn misschien meer kapers voor op de kust…
    Kum nog een contract voor een jaar geven. Heeft absoluut meerwaarde gehad, maar is al op leeftijd en blessuregevoelig. Ik verwacht daarom niet dat andere (betere) clubs daarom voor hem in de rij staan.

 2. idderzienmeining

  Hupperts dus de 1e aanwinst voor het nieuwe seizoen … op voorhand een interessante keuze. Hupperts heeft de laatste seizoenen niet echt meer veel en goed gespeeld, maar het is wel een speler waarvan we weten dat hij het kan. Limburgse jongen, dus waarschijnlijk beter in zijn vel als hij hier zit en een “warme trainer” heeft en dus snap ik zijn keuze en die van VVV wel … voor VVV begrippen is dit een aanvaller die ons verder zou moeten kunnen brengen !

  Succes Guus en zorg ervoor dat hier je carriere weer een positieve impuls krijgt ! Je hebt kunnen zien dat VVV hier een geschikte club en Venlo een geschikte omgeving voor is !

 3. Het slagen van deze aankoop valt of staat inderdaad met of hij het hier naar zijn zin gaat hebben en het vertrouwen voelt. Talent heeft hij zeker, dus ik ben heel benieuwd, maar ik heb er wel vertrouwen in…

 4. chretien

  Stan gaat ze voortvarend te werk. Bijzonder!Ik ben zeer benieuwd wat Hupperts gaat brengen. In ieder geval tenminste één Limburger in het elftal. FORZA VVV!

 5. Ievel Knievel

  Dat is ook een goede zaak, dat er voortvarend gehandeld wordt. Bedenk dat er vanaf deze week weer getraind kan worden en het seizoen afgelopen is. Vanaf nu kan er dus dadelijk ook al met de nieuwe selectie getraind worden. Dus het teambuildingsproces kan veel eerder beginnen. Ook niet echte en zomerstop. Dus gewoon lekker trainen. Zij het op afstand.

  Ik verwacht trouwens niet dat er buiten 2 topspelers en de huurlingen veel spelers vertrekken. Bedenk dat er waarschijnlijk, zeker nu, nu iedereen financiële terugloop heeft, niet veel vraag zal zijn naar nu veel gewoon gemiddeld goed presterende VVV-spelers (die aan het begin van het seizoen onder gepresteerd hebben en dat beeld is blijven hangen bij veel andere clubs) en dat is goed nieuws. Zeker nu het team steeds meer een team aan het worden was.

  Een kleinere selectie hoeft zeker geen slecht nieuws te zijn. 16 of 1 7 spelers is zeker meer dan voldoende. Een aanvulling met jeugdige talenten die niet onder hoeven te doen voor (buitenlandse) huurlingen is prima. Zeker als er nog een aantal op amateur-contract spelen. Je overall kwaliteit van de selectie hoeft dus zeker niet lager te zijn, misschien wel sterker.

  Ik zie VVV nog wel snijden in de organisatie. Salarissen kunnen daar naar beneden bijgesteld worden, of bepaalde functies opgeheven worden.

  Dat natuurgras gaat hem waarschijnlijk ook niet worden nu, maar ja, is dat erg op dit moment (en de verbouwing van de Koel zullen we het maar even helemaal niet over hebben).

  Toch heeft VVV niet per sé de slechtste papieren. Het is maar de vraag waarmee veel concurrenten volgend jaar aan komen zetten. Als er al gevoetbald wordt aankomend jaar.

Leave a Reply