Guus Joppen beste speler tegen NEC Nijmegen!

De 15de Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Het was een moeilijk keuze aangezien VVV verloor van de koploper NEC. Ook was het niet een al te beste pot voetbal van VVV al stond het lang gelijk. Er waren een aantal spelers die zich onderscheidde. Het was een close call maar de winnaar is bekend.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää, Robin Buwalda en Vito van Crooy.

De Winnaar

Guusje

Guus Joppen is door jullie gekozen als de beste speler van de week 15. VVV-Venlo speelde alweer 2 weken geleden tegen NEC Nijmegen maar door een interland break hebben we nu pas een winnaar! Zoals gezegd de wedstrijd was niet super maar VVV lukte het om bijna een gelijkspel uit de wedstrijd te slepen. Helaas verloor VVV de wedstrijd in de 86ste minuut. Guus Joppen onderscheidde zich door een goede goal te maken. Hij kopte na een vrije trap van Melvin Platje de bal in het netje. Guus heeft na zijn slepende blessure nog niet zijn juiste vorm gevonden. Het komt wel goed met Guus, hij was vorig seizoen een van de sterkhouders en het is een kwestie van tijd dat hij op zijn oude niveau terugkeert. Guus wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Guus namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Niki Mäenpää geëindigd met 10 stemmen. Op de derde plek zijn Melvin Platje geworden met 4 stemmen.

Eindstand speler van de week 15

[table id=61 /]

 

Leave a Reply