Guus Joppen ontevreden met gelijkspel

Guus Joppen van VVV-Venlo is niet tevreden met het 1-1 gelijkspel tegen Fortuna Sittard.

“Je gaat thuis voor de winst, in de derby ga je sowieso voor de drie punten, 1-1 is dan een teleurstellende uitslag voor ons”, aldus de aanvoerder van VVV-Venlo.

“Kansen genoeg gehad, net zoals de afgelopen weken, maar we scoren moeilijk. Dat was vandaag niet anders. Het rendement mag wel hoger.” De puntendeling levert geen verandering in de stand op voor beide ploegen. VVV-Venlo blijft tiende, Fortuna Sittard blijft 12e.

Bron: L1.nl

9 Responses

 1. RuiverCity

  Guus is sinds hij aanvoerder is niet meer de speler die we vorig jaar hebben gezien. De druk van aanvoerder zijn is misschien wel te veel voor hem. Misschien gevalletje De Vrij bij Feyenoord. Goed communiceren intern en de aanvoerdersband aan Danny Post geven.

 2. aoje

  Vandaag in de Limburger: Hoe lang krijgt Trost nog om VVV hoger op de ranglijst te krijgen?? Met de grootste begroting van de Jupiler League is VVV aan zijn stand verplicht om snel naar de eredivisie terug te keren.
  Ik zie in het artikel niet staan dat de spelersgroep ongemotiveerd en kwalitatief onder de maat is. Wie heeft dit elftal gevormd?? Toch niet de trainer….
  En dan maar niet te spreken over de megablunder om Nwofor in Heerenveen op de bank te stallen, terwijl hij een 2-jarig doorlopend contract had en € 550.000 euries per jaar verdient….ik ben van mening dat het krantenartikel veel beleidsmensen overslaat die de plank volledig mis hebben geslagen. Een trainer hierover bekritiseren is wel erg gemakkelijk.

  1. Ruben

   “Met de grootste begroting van de Jupiler League is VVV aan zijn stand verplicht om snel naar de eredivisie terug te keren.”

   En met de kleinste van de eredivisie is het aan z’n stand verplicht om dan direct weer te degraderen.

   Hoe groot je begroting is zegt helemaal niets over de prestaties op het veld. Althans niet op de korte termijn. Kijk je over een tijdsbestek van 20 jaar, dan zul je zien dat VVV staat waar het qua begroting hoort te staan. Dan kan er wel eens een jaar tussen zitten waarbij ze beter presteren, maar ook slechter.

   Niets aan de hand. Staan slechts 6 punten achter op de koploper!

 3. RuiverCity

  VVV heeft weer alleen maar meelopertjes gehaald. Enige positieve aanwinst tot nu toe is Danny Post. Willem II heeft goede zaken gedaan met Messaoud en Boymans van AZ. Je kunt zeggen wat je wil van Boymans maar hij werkt zich altijd kapot, gaat tot het gaatje. VVV heeft een killer in de defensie en op het middenveld nodig die ook nog de nodige diepgang heeft. Het tempo op het middenveld is veel te laag. Eerste wat de spelers die de bal hebben doen is kijken wie er ACHTER hun vrij staat in plaats van dat ze VOORUIT denken. Trost moet eens ophouden met het vertrouwen blijven geven aan bepaalde spelers. O.a. Rajcomar heeft lang genoeg zijn vertrouwen gehad. Het wordt tijd dat ie nu eens met uitspraken komt die hij ook echt waar maakt!

 4. Goodie

  Komende weken hebben we relatief gezien een maklelijk programma tov de competitie start. Hopelijk kunnen we de achterstand weer inlopen zodat we met nog een halve competie te gaan van vooraf beginnen.

 5. escoste

  In a single dose toxicity study of ado trastuzumab emtansine in rats, degeneration of seminiferous tubules with hemorrhage in the testes associated with increased weights of testes and epididymides at a severely toxic dose level 60 mg kg; about 4 times the clinical exposure based on AUC were observed where to buy stromectol online Some turmeric and curcumin supplements fail quality review ConsumerLab

Leave a Reply