Guus Joppen voor 2 seizoenen naar Willem II

De kogel is door de kerk! Guus Joppen tekent een contract bij Willem II dat hem voor 2 seizoenen bindt aan de club. Het contract van Joppen loopt tot 1 juli 2015, dat houdt in dat de rechtsback transfervrij de overstap kan maken naar de Tricolores. Technisch manager van Willem II Carlos Aalbers: ‘Guus Joppen is een speler die op meerdere posities in de verdediging uit de voeten kan. Het is daarnaast een karaktervolle voetballer die zich blijft ontwikkelen.’

Na 3 seizoenen VVV-Venlo vond Joppen het tijd voor een stap omhoog. De reserve aanvoerder wilde graag in de Eredivisie spelen. Joppen speelde in totaal 100 competitiewedstrijden voor VVV, waarin hij 4 keer het net wist te vinden.

VVV-Venlo zal door het vertrek van de reserve aanvoerder op zoek moeten naar een nieuwe rechtsback. Met alleen Dylan Donkers is de rechtsbackpositie minimaal bezet.

Wij wensen Guus veel succes bij zijn nieuwe club en bedanken hem voor de 3 seizoenen dat hij in het geel zwart speelde.

23 Responses

 1. Ben

  Niet om treuren. Van mij mocht hij blijven, maar geen tranen als hij vertrekt. Afgelopen seizoen heeft hij zich eigenlijk alleen laten zien in de nacompetitie. FORZA VVV!

 2. Venske

  Volgens mij hebben we met Donkers een prima rechtsback in huis. Vorig seizoen heeft hij een paar zeer sterke wedstrijden gespeeld op die positie. Er zal nog hard gewerkt moeten worden, want onze selectie is nog lang niet op sterkte….

  1. Ben

   De keren dat Donkers meedeed beviel hij mij ook prima, lekker agressief. Kan zich wellicht nog verder ontwikkelen? Maar, inderdaad we zullen meerdere backs moeten aantrekken of hebben we bij de jeugd voldoende talent dat doorstroomt? FORZA VVV!

 3. markmans

  Veel succes Guus en bedankt voor je inzet voor Vvv afgelopen jaren!!
  @off topic; ik heb nog geen artikel gezien over de eindstand en winnaars van de voetbalpoule???

  1. Via Facebook en Twitter bekend gemaakt. Op de website komt dit nog, heeft te maken met foto’s die gemaakt moeten worden van de winnaars. Dit gaat trager dan gepland. Verder heb ik het ongelooflijk druk met alles rondom VVV-Venlo. Ga het morgen voor je plaatsen

 4. Dond

  Bedankt Guus Joppen; Het is je van harte gegund.
  Opvolger voor Guus Joppen – Donkers?
  Linksback zou ik dan ook wel graag Kenny Teijsse zien komen.

  En wat te denken over een vleugelaanvaller(s)?
  Lees net dat Jerry van Ewijk niet verder gaat bij De Graafschap. Ook transfervrij dus. Lijkt me een leuke optie.

  1. Maurice Steijn heeft vorig seizoen een contract getekend voor 2 seizoenen. Er is nog niets verlengd of besproken, neem aan dat dit in loop van het seizoen wordt gekeken of VVV en of Maurice Steijn zelf door willen met elkaar.

 5. Gerardus

  Denk sowieso niet dat er spelers zijn die net zijn gepromoveerd naar VVV willen komen. Denk dat die net als Randy WOlters een nivo hoger willen spelen. Denk dat we toch spelers van ploegen krijgen die onder ons zijn gebleven dit seizoen of net iets hoger. Of een geval zoals Platje. Zolang er maar niet te veel gehuurd wordt en vooral transfervrij gehaald wordt vind ik het allemaal prima.

 6. Meuske

  Hoe zit het eigenlijk met Platje en Wolters, blijven ze nou of gaan ze? Lijkt me toch wel belangrijk om te weten als club zijnde als je nog spelers moet aantrekken.

  1. Ben

   Platje begrijp ik wel van je, maar Wolters?
   Af en toe leuk, maar dan wel af en toe.
   Nee,mij bracht te weinig.
   Bovendien, al zijn rushes langs de kant, als ze er al waren, waren puur legateerde op opportunisme, niets meer. FORZA VVV!

  2. Platje zijn contract is afgelopen en niet verlengd. Maar houdt niet in dat Platje geen optie is. Platje wilde volgens mij kijken naar aanbiedingen uit buitenland maar kan zijn dat hij hier alsnog een contract tekent bij VVV. Persoonlijk acht ik die kans minimaal. Wolters daarentegen heeft nog een contract voor 1 seizoen. Dus dit houdt in dat hij blijft, of er moet een club komen die hem wilt overnemen.

 7. roermond

  Timisela heeft de afgelopen 2 seizoenen bij Hammerby in Zweden gevoetbald en heeft vorige maand een contract voor 1 jaar getekend bij Lillistrom in Noorwegen. Donkers rechtsback en snel gratis Teijsse ophalen voor de linksback-positie…moet weg bij Sparta…

   1. Ben

    De reden is dat hij zijn jongensdroom, ooit voor VVV te mogen spelen, wil laten uitkomen! FORZA VVV!

   2. Goodie

    Ik heb verschillende reden gelezen.
    Volgens Teijsse kwam het doordat Beenhakker vertrok en de afspraken hierdoor met Teijsse dus ook niet meer. Een andere reden die ik las is dat Teijsse de contractverlenging continue uitstelde en een keer is Sparta het zat. De waarheid zullen we niet weten.

Leave a Reply