De handen uit de mouwen steken samen met de club op 8 juli!

Volgende week zaterdag op 8 juli, zal er in flink wat werkzaamheden plaatsvinden rondom en in Stadion de Koel om het stadion gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Er wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen, maar op 8 juli zullen club en supporters er samen voor zorgen dat alles gereed gaat worden.

Op zaterdag 8 juli zal er aan de volgende dingen gewerkt worden in de Koel:

· Schilderen van tribunes
· Verplaatsen van hekwerk achter de O-tribune
· Verbetering van opslag Sfeermaterialen
· Groenvoorziening rondom stadion
· Schoonmaak van gebouwen

Het is van groot belang dat er gesleuteld wordt aan het stadion om het zo goed mogelijk klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Door met zijn allen de handen uit de mouwen te steken, kunnen we samen de club zeker het een en ander realiseren. Daarop roepen wij als Venlonaren ook op – als je kan en wil – te gaan helpen bij Stadion te Koel, zodat we weer vooruit kunnen.

Wil je graag helpen? Kom dan zaterdag 8 juli vanaf 9.30 uur naar Stadion de Koel. VVV zorgt voor de materialen en voor de begeleiding. Je kunt je aanmelden via DeTrapOmhoog@vvv-venlo.nl en geef aan met hoeveel personen je komt, zo kan de club rekening houden met alle benodigheden. Iedereen is welkom.

3 Responses

  1. Depor

    Nu ze toch met het stadion bezig zijn. Kunnen ze niet iets van kunstgras tussen de tribunes leggen (onder de maastribune en onder de Eretribune? Dan ziet het stadion er al meteen wat beter uit. En als dit dan ook aan beide kant van onze mooie lange trap zouden doen, dan zou die er nog mooier uitkomen.
    Mooi groen (kunst)gras aan beide zijde naast de trap en dan de reling van de trap goudkleurig. Dat zou er geweldig uitzien.

    1. Ik weet niet of jij je hebt aangemeld voor de klusdag maar daar kun je dit idee ook bespreken. Op deze dag worden de dingen gedaan die op korte termijn gedaan kunnen worden. Maar er worden ook ideeen besproken over wat grootschaligere plannen. Anders zou ik even proberen dit naar VVV te mailen.

Leave a Reply