Hans Mulder op proef, Janse geen contract

Voetbalnomade Hans Mulder traint de komende tijd mee bij het team van Maurice Steijn volgens VI. Hij hoopt bij VVV een contract af te dwingen. Mulder kwam zelf met initiatief om mee te trainen. Hij heeft dit gevraagd aan assistent trainer Mark Luipers, met wie hij eerder samenwerkte in India bij Dinamo Dehli. Afgelopen seizoen stond hij onder contract bij het Spaanse CD Eldense, dat uitkomt op het derde niveau. Hij stapte daar zelf op naar een 12-0 nederlaag tegen Barcelona B omdat deze wedstrijd werd gelinkt aan matchfixing. Hij distantieerde zich direct hiervan en besloot zijn contract in te leveren. In Nederland speelde hij in de Eredivisie voor NEC, Willem II en RKC.

Voor een andere proefspeler is er minder goed nieuws. De club heeft besloten hem geen contract aan te bieden. De Venlonaren willen door het beperkte budget een speler met specifieke kwaliteiten voor het middenveld en in de verdediging. De club zal dus verder zoeken naar nieuwe aanwinsten.

1 Response

  1. De Realist

    Hans Mulder, iemand die ik eigenlijk een beetje uit het oog verloren was. Hans Mulder, ruwe bolster blanke pit. Voetballer met de nodige ervaring, ook op het hoogste niveau. Hij heeft ook leiderscapaciteiten. Ik denk dat Hans zeker van waarde kan zijn voor dit VVV !

Leave a Reply