HBSV – VVV 0-4

Op zaterdag 6 juli speelde VVV-Venlo de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Hout-Blerick was het jubilerende HBSV de tegenstander. Na het handenschudden en het wisselen van de clubvaantjes ontspon zich een zeer eenzijdige wedstrijd: VVV-Venlo viel aan en HBSV beperkte zich tot verdedigen.

De thuisploeg mocht van geluk spreken dat de Venlose aanvallers het vizier niet scherp hadden staan: de talrijke aanvallen van de Venlonaren leidden veelvuldig tot schijnbaar niet te missen kansen. Schijnbaar, want Jules Reimerink, Travis Cooper en Uche Nwofor misten meermaal van zeer dichtbij. Ook de schoten uit de tweede lijn misten kracht en richting. Bij rust was het uiteindelijk dan ook slechts 0-2, en dat aantal doelpunten werd in de tweede helft verdubbeld. Ook deze wedstrijd sloot VVV-Venlo dus met een 0-4 overwinning af. Op dinsdag 9 juli speelt VVV-Venlo de derde oefenwedstrijd: dan is om 19:00 uur in het Krefeldse Grotenburg Stadion de wedstrijd tegen KFC Uerdingen.

HBSV – VVV-Venlo 0-4 (0-2)
Toeschouwers: 650

Scorverloop:
14. Reimerink (0-1), 25. Nwofor (0-2, penalty), 67. Verlijsdonk (0-3) en 73. Sevinç (0-4)

Opstelling VVV-Venlo eerste helft:
Wintjens; Joppen, Mirvic, Balkestein en Fleuren; Gijzen, Altheer en Otsu; Cooper, Nwofor en Reimerink.

Opstelling VVV-Venlo tweede helft:
Verstappen; Hendriks, Mirvic, Ascroft en Fleuren; Respen, Sevinç en Otsu; Cooper, Verlijsdonk en Reimerink.

Bron: VVV

33 Responses

 1. VVV1977VENLO

  Waarom zie ik de naam van Maëmpa er niet bij staan? Of heb ik iets gemis?
  Interesse in VVV is afgelopen tijd flink afgenomen door het verwende spel van het afgelopen jaar.

  1. Word

   Mäenpää was pas afgelopen donderdag terug (extra week vrij ivm interlands). Hij heeft donderdag apart getraind en vrijdag met de groep. Denk dat Trost hem nog even langzaam aan wil laten beginnen. Al had dat tegen HBSV gisteren prima gekund: ik geloof dat Verstappen 1 terugspeelbal heeft opgeraapt in 45 minuten.

   Mäenpää was er gisteren overigens wel bij in HB.

 2. YowVVV

  Hoe doet onze enige transfervrije speler Balkestein het tijdens de eerste oefenpotjes?
  Vanaf deze week wat meer serieuze wedstrijden, helaas nog erg incompleet.

 3. Venske

  Ja, ja, HBSV uit altijd lastig…..
  Als je tegen zo’n ploeg niet verder komt dan vier treffers, is het duidelijk waar we staan. Rechter rijtje van de JL. Aardig gespeeld, maar echte vloeiende combinaties en splijtende passes vanuit het middenveld heb ik niet gezien… Met spoed gevraagd : laatste man, creatieve middenvelder, stofzuiger met power voor het middenveld en een buitenspeler met passeeracties….. Zonder dat ??.??

 4. VvvVenlo

  Die Bosniër is afgetest op de site van Vvv te zien! Dat had ik ook wel verwacht/gezien! Dat ze nu maar gewoon een fatsoenlijke verdediger(en de rest)halen ipv dat getest, de tijd begint te dringen nu! Actie aub…

 5. VVV-O1

  De 2e en 3e letter lijken OH te zijn 😛 maar lijkt me een rare naam dan haha…. tis iig geen Seip, Vorstermans of Ammi. Hoewel Ammi sowieso geen centrale verdediger is

 6. VVV-O1

  En knap dat er geen gerucht van verspreid is… Kijk we kunnen allemaal wel zeiken op aankopen, ook ik vind het lang duren. Maar van deze speler was niks bekend. Ik hoor ook het liefst heel veel geruchten zodat we weten dat ze bezig zijn met transfers, maar het is bijzonder knap om het geheim te houden… en de aankopen komen echt wel:) zonder geruchten van tevoren te verspreiden

 7. Zou hij denken dat Venlo in Duitsland ligt?

  Jerold Promes weg bij Telstar
  18 jun 2013 18:14
  Telstar-steunpilaar Jerold Promes verlaat na vier seizoenen Telstar. “Ik wil graag naar het buitenland en hopelijk wat geld verdienen. Het buitenland heeft mijn voorkeur anders kan ik net zo goed bij Telstar blijven”, zegt de centrale verdediger.

 8. VvvVenlo

  Keepers en Verdedigers hebben we nu dus gehad, dan zijn nu de middenvelders aan de beurt ;). Ik vraag me af als die Bryan Smeets nog steeds in beeld is hier?!?

Leave a Reply