Hector Hevel op proef bij VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft wederom een speler op proef. Ditmaal gaat het om Hector Hevel. Hij zit op de bank in de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach.

De aanvallende middenvelder probeert een contract af te dwingen bij VVV-Venlo nadat hij de afgelopen drie jaar voor AEK Larnaca heeft gespeeld op Cyprus. Daarvoor kwam hij uit voor ADO Den Haag.

Later meer.

6 Responses

  1. jurgen

    Zal mij benieuwen of dit de messias is, die creativiteit op het middenveld gaat brengen en onze voorhoede gaat bedienen. Lastig in te schatten, ik neem aan dat de experts bij VVV dit er wel uit filteren, we wachten het af.

  2. Goodie

    Ik heb de wedstrijd met een schuinoog kunnen kijken. Maar wat ik zo van hem zag beviel me wel. Leek een bewegelijke speler die zijn medespelers vrij eenvoudig wist te vinden.

  3. Zeker wete

    Hij viel me zeker in positieve zin op. Toen hij erin kwam zag je dat het aanvalspel beter werd. Meer creativiteit, meer snelheid. Prima passing. Het was natuurlijk erg kort maar toch. Een zwaluw kan uiteindelijk wel een zomer maken….

Leave a Reply