Heel Venlo achter VVV via Tikkie!

UPDATE 20 mei 2017: NOG 1 DAG HEEL VENLO ACHTER VVV MET TIKKIE!

Het is alweer ruim een week geleden dat we begonnen met een kleinschalige actie om de Crowdfunding voor de Fanzone te boosten. Tot nu toe hebben we 204 euro opgehaald. Een mooi bedrag maar we willen natuurlijk meer. Na vandaag sluiten we deze actie af en gaan we door met iets anders.

DUS AUB STEUN DE CROWDFUNDING VOOR NOG GEEN EURO! Er zijn nog 5 linkjes open en die moeten vol! Dus DONEER en DEEL deze linkjes aan familieleden en vrienden.

Link 1: https://tikkie.me/pay/gkb9ie0u906quvf1p9gv
Link 2: https://tikkie.me/pay/2g910aqhgdlmo296g9je
Link 3: https://tikkie.me/pay/ldu65auletiaggqn8let
Link 4: https://tikkie.me/pay/b0mfrvjuj79tc774foka
Link 5: https://tikkie.me/pay/seaaljm4keef0c0a0sb1

Indien je op een van bovenstaande links klikt doneer je €0,99 aan een door ons speciaal geopend rekeningnummer van Venlonaren (BUNQ-rekening) zelf. Zit een linkje vol dan ga gewoon naar de volgende link.

Bovenstaande links zijn geldig tot en met 21 mei. Wil je meer dan €0,99 doneren? Ga dan naar https://www.tifosy.com/vvv al vanaf €10,- ontvang je een mooie beloning van VVV!


UPDATE 13 mei 2017:
Er is veel gebeurd na het openen van onze Tikkie actie. Zo kwamen we na een half uur in de problemen omdat we teveel transacties hadden en kwamen we daarna op het idee om meerdere rekeningen te openen. Helaas was ons idee om een kettingreactie te creëren hierdoor een beetje mislukt maar zijn we heel tevreden met het resultaat tot nu toe!

Nadat we de problemen met Tikkie hebben besproken hebben ze ons geprezen voor onze creativiteit en omdat ze deze actie een warm hart toedragen €50,- gedoneerd!

Maar: We zijn er nog niet! Er zijn nog 6 linkjes die open staan en die nog in onze ogen vol moeten! Zodra deze vol zitten zullen we geen nieuwe linkjes meer openen maar gaan we door met een nieuwe actie. Dus help ons en VVV-Venlo met het doneren. Voor nog geen Euro kun je ons steunen. Dus DONEER en DEEL deze linkjes aan familieleden en vrienden.

Link 1: https://tikkie.me/pay/gkb9ie0u906quvf1p9gv
Link 2: https://tikkie.me/pay/2g910aqhgdlmo296g9je
Link 3: https://tikkie.me/pay/ldu65auletiaggqn8let
Link 4: https://tikkie.me/pay/b0mfrvjuj79tc774foka
Link 5: https://tikkie.me/pay/seaaljm4keef0c0a0sb1

Indien je op een van bovenstaande links klikt doneer je €0,99 aan een door ons speciaal geopend rekeningnummer van Venlonaren (BUNQ-rekening) zelf. Op het moment dat onze actie voorbij is zullen we het gehele bedrag in één keer doneren aan de crowdfunding op www.tifosy.com/vvv!

Bovenstaande links zijn geldig tot en met 21 mei. Wil je meer dan €0,99 doneren? Ga dan naar https://www.tifosy.com/vvv al vanaf €10,- ontvang je een mooie beloning van VVV!


UPDATE: 

Nog geen half uur nadat wij onze oproep deden voor de crowdfunding van VVV, is de daglimiet helaas al bereikt om te doneren. Wij hebben contact gehad met de klantenservice van Tikkie echter is het op dit moment niet mogelijk om dit aan te passen.

Vandaar dat wij de volgende oplossing hebben; Onderstaand treffen jullie een aantal links aan. Inmiddels is de daglimiet van link 1 al bereikt, ga daarom naar de volgende link. Elke dag zullen alle links wederom beschikbaar zijn om het kleine bedrag van €0,99 te doneren!

Indien je op een van onderstaande links klikt doneer je €0,99 aan een door ons speciaal geopend rekeningnummer van Venlonaren (BUNQ) . Op het moment dat onze actie voorbij is zullen we het gehele bedrag in één keer doneren aan de crowdfunding op www.tifosy.com/vvv!

Venlonaren, alvast ontzettend bedankt! Laten we doorgaan om zoveel mogelijk mensen te laten doneren!

Link 1: https://tikkie.me/pay/l7g53bqsi7viaghpoku0
Link 2: https://tikkie.me/pay/gkb9ie0u906quvf1p9gv
Link 3: https://tikkie.me/pay/2g910aqhgdlmo296g9je
Link 4: https://tikkie.me/pay/ldu65auletiaggqn8let
Link 5: https://tikkie.me/pay/b0mfrvjuj79tc774foka
Link 6: https://tikkie.me/pay/seaaljm4keef0c0a0sb1

Dit zijn tijdelijke links waarop gedoneerd kan worden. Het hele idee was om één link te openen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen! Door technische omstandigheden gaat dit op dit helaas niet. Dus we gaan gewoon door op de 9 andere links. Venlonaren.net!


UPDATE: Onze actie was een groot succes totdat Tikkie onze transacties stopzette. Zij geven aan dat het maximaal aantal transacties voldaan zijn. Dit klopt echter niet en hebben we een foutje gevonden in het systeem van Tikkie. Het bedrijf is nu aan het kijken hoe ze ons kunnen helpen om alsnog vandaag de actie door te laten gaan. In ieder geval kan er morgen weer gedoneerd worden via onze actie.  WORDT VERVOLGD!

Het blijft natuurlijk mogelijk om te doneren op tifosy.com/vvv


VVV-Venlo, dé voetbalclub van onze prachtige stad Venlo is bezig met een crowdfunding.
Met z’n allen zamelen we geld in voor een fantastische ‘VVV-Fanzone’ voor en door de supporters.

Wij als Venlonaren vinden deze actie natuurlijk belangrijk en willen via deze manier zoveel mogelijk mensen aanspreken om te doneren. Laat je als Venlonaar van de goede kant zien. Hierdoor gaan we op een andere manier geld inzamelen dan op de “standaard” manier. We hebben een Tikkie whatsapp bericht gemaakt en proberen als het een ware een golfbeweging te creëren en zoveel mogelijk mensen aan te bereiken. Ons doel is juist om mensen aan te spreken die tot nu toe niet heeft gedoneerd of nog niets weet van onze Crowdfund-actie. In slechts twee klikken doneer jij het kleine bedrag van €0,99. Samen maken we de crowdfunding tot een groot succes!

Het geld dat wij inzamelen zal na een week gestort worden op de website van Tifosy onder de naam van Venlonaren.

Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen dus als je het bericht binnen krijgt DONEER en DEEL dit bericht via de app aan iedereen die je kent en laten we samen een mooi bedrag regelen!

VVV-Venlo Crowdfunding – Venlonaren
via https://tikkie.me/pay/gasp21ucnqfpkf56823q

 

12 Responses

 1. Louis van Gaal

  Wederom prima initiatief…. zou nog steeds mooi zijn als allle mensen die tijdens de huldiging op de markt stonden alllemaal 5 euro zouden doneren…. laat je zien dat je niet alleen tijdens de huldiging VVV fan bent…

  1. Het was juist heel simpel. Whatsapp bericht met 1 link en kleine tekst met de hoop dat deze als een kettingreactie door de appgroepen zou gaan. Twee kliks later en je hebt gedoneerd via online ideal op je smartphone wat iedereen tegenwoordig wel heeft. Liep als een tierelier het eerst half uur maar toen kwamen de complicaties. Dit programma heeft een mooi verhaal en een max bedrag van €750,-. Wat ze er niet bij hadden geschreven was dat 1 link maximaal 30 transacties kan verwerken. Dat was binnen 20 min gefixt. Dus toen werd het gecompliceerder. Wilde niet na een half uur opgeven, dus hebben we er gelijk 10 geopend. Natuurlijk was toen de hele mechaniek erachter kapot. Toch uiteindelijk nog makkelijk 200 piek opgehaald met eigenlijk niks doen. We hebben als compliment voor deze actie (omdat hij creatief was volgens de ABN Bank) €50,- gekregen. Ook door niks doen.

   We wilde hier een doelgroep mee bereiken die ten eerste niets van de crowdfunding af wisten ten tweede een doelgroep die normaal gesproken niet doneert omdat voetbal hun geen flikker interesseert. Beide hebben we bereikt. Vele zeiden “ach een eurotje kan ik wel missen”. Andere zeiden “ooh top waar kan ik meer doneren”. Dus ondanks dat bedrag maar 200 piek is hebben wel minimaal 150 mensen gedoneerd en wellicht later bij Tifosy nog een bedrag gestort.

   Dus ja was simpel, werd wat gecompliceerder na de start. Maar goed een collega en ik hebben gewoon wat dingen bedacht waar dit een ideetje van was en dachten ach wie niet waagt wie niet wint. Collectebus wat hier wordt gezegd, ja kan maar wij kunnen dat niet doen. We zijn helaas met maar 4 mensen. En vrijwilligers die ons helpen met de site zijn moeilijker te vinden dan men denkt.

   We hebben ten minste iets gedaan en geprobeerd en daar zijn we trots op. Nu dit afsluiten en naar het volgende.

   1. Grad

    Prima initiatief Lincoln en inderdaad vrij eenvoudig uit te voeren . Hopelijk heeft het ook een een leuk bedrag opgeleverd, zodat de initiatiefnemers tevreden kunnen terugkijken, al is het alleen om een goed gevoel er aan over te houden voor de tijd en moeite, die er in gestoken is.

   2. Ben

    Ik heb niemand willen kwetsen. Sorry, nooit de bedoeling geweest. Mea culpa… Ellie actie is alleen maar toe te hui hen. Forza VVV!

   3. Je hebt me ook totaal niet gekwetst haha maar wilde graag uitleg geven. Want ja het werd gecompliceerd en zoals ik al zei als het eerste idee die we hadden was gelukt dan denk ik dat we meer geld hadden opgehaald. Maar dan hadden we niet de complimenten van de ABN gekregen en natuurlijk geen beloning.

 2. OooLGooO

  Door de hele regio met collectebussen de deuren langs gaan. Ik weet zeker dat je zo een leuk bedrag oppikt. In dit geval heb je veel vrijwilligers nodig. Al denk ik dat het geen problem moet zijn om tientallen mensen hiervoor te vinden?!

  1. Dankje :). Ja klopt maar het ding is een beetje we merken heel erg dat bij deze actie de lol ervan af is en dan mensen het minder interessant vinden. Het was een eenmalige snelle actie om te testen. Het begin was goed maar het bloedde uiteindelijk een beetje dood. Als we de actie kunnen uitvoeren zoals we vantevoren hadden uitgedacht dan willen we het best nog eens proberen. Kijk het is heel simpel en ik denk dat we met weinig energie veel mensen hebben bereikt. Maar goed met 1 euro meot je echt 1000 mensen aan kunnen spreken voordat je een goed bedrag krijgt.

Leave a Reply