Heerenveen huurt Nwofor voor de rest van het seizoen

Heerenveen huurt Nwofor voor de rest van het seizoen van VVV. Na Yanic Wildschut heeft Heerenveen opnieuw een speler van VVV binnengehaald. De Telegraaf berichtte dit zojuist op haar website. Verdere details zijn vooralsnog onbekend.

Later meer

117 Responses

 1. pavisto67

  Wat is dit triest zeg… We verliezen een prima spits en vangen er waarschijnlijk nauwelijks geld voor, ik vrees dat hooguit zijn salaris kan worden geschrapt van de begroting en wellicht nog een kleine huursom. Had hem dan gehouden, veel meer kans op een topklassering met Uche dan zonder hem.
  Uche, succes in heerenveen.

 2. rongo26

  Als dit waar is, is dit wel een noodoplossing ten nadelen van VVV zelf. Dan had VVV zich niet zo voor het blok moeten laten zetten door Nwofor en zijn investeerder(?) en gewoon laten ballen bij VVV.

 3. Ruben

  Prima toch. Wat denkt nou iedereen? Dat er wel even een Engelse club hem zou kopen? Dream on. En ook de Russen blijven niet komen.

  Het is zaak dat hij nu een goed seizoen gaat draaien, zodat VVV hem aan het eind van het jaar alsnog aan Heerenveen verkoopt voor een leuk prijsje. Zijn salaris komt in ieder geval vrij, waardoor VVV buiten de Kogel, wellicht ook nog een verdediger kan huren/kopen. Ik heb liever een de Kogel die heel graag wil, dan Nwofor die niet wil, geregeld weg is naar zijn vaderland, de taal niet machtig is en wellicht de sfeer verziekt.

  Nu is het afwachten of VVV de komende dagen nog iets gaat doen op de transfermarkt.

  1. wouterhelm

   Hij heeft nog een contract tot 2015, dus aan het eind van het seizoen loopt hij niet gratis de deur uit.

   Heerenveen heeft een optie tot koop bedongen. Geen idee hoe zo’n opties opgesteld worden, ik neem aan dat Heerenveen als eerste de optie op Nwofor heeft voor een vooraf vast gesteld bedrag. Mocht Heerenveen Nwofor niet willen overnemen zal hij nog een seizoen onder contract staan bij VVV.

   1. Goodie

    Er is nu een bedrag vast gesteld. Als Heerenveen hem aan het eind van het seizoen voor dat bedrag wil zijn we hem kwijt.

 4. festina lente

  feit is dat het salaris van nwofor zwaar drukte op de begroting. vvv moet zich redden met de middelen die het heeft. misschien is er nu ook een mogelijkheid
  dat vvv – gelijk vorig jaar- nog speler(s) aantrekt. of het ten nadele van vvv is
  kunnen we beoordelen aop het einde van de competitie. stel dat uche bijv 20 goals
  scoort zal dat de transferwaarde alleen maar stijgen. bovendien zouden we uche behoorlijk wat wedstrijden missen ivm interlandverplichtingen.

 5. festina lente

  denk ook als die yslander van heereveen nog verkocht wordt heereveeen uche zal gaan kopen. het zijn wel allemaal kettingreacties in de voetballarij. wel opmerkelijk
  dat van basten uche aantrekt. hoe vaak zaten uche en wildschut bij lokhoff op de reservebank.

  1. BakuBaku

   ‘wel opmerkelijk dat van basten uche aantrekt. hoe vaak zaten uche en wildschut bij lokhoff op de reservebank.’

   En inmiddels zit Wildschut gewoon weer op zijn vertrouwde plaats op de bank.
   ‘Eerste keer dat ik Wildcshut ‘live’ zag spelen. Heb hem bijna niks goed zien doen….’
   ‘Hoop maar niet teveel: vorig seizoen bij nota bene degradant VVV deed hij ook sporadisch iets goed.’
   ‘Het valt me nog niet mee tot nu toe, en daarmee druk ik me zwak uit. Hij valt me niet echt op in positieve zin.’
   ‘Ik ben ook nog niet kapot van hem. Hij is een snel en sterk ‘paard’ maar slim is hij nog niet. Het is nog te veel een kip zonder kop voetballer. ‘
   ‘Hebben we de verkeerde linksbuiten van VVV gehaald?’

 6. brise continu

  Waarom denkt iedereen dat VVV zijn salaris niet meer hoeft te betalen?
  ..vaak is het zo dat de hurende club een bepaalde huursom betaalt maar dat de verhurende club gewoon het salaris blijft betalen…

  pssst…zo ff sprietse!!

  1. Ruben

   Dus jij denkt dat VVV een speler (waarschijnlijk hun beste) weggeeft, maar er wel voor blijft betalen?

   Overigens apart dat steeds wordt geroepen dat Nwofor van externe financiers is en dat zij ook zijn salaris betalen, waardoor VVV bij verkoop ook bijna geen geld zou ontvangen. Maar nu roept iedereen dat hij qua salaris zwaar op de begroting drukt.

 7. festina lente

  ik neem toch aan dat de huursom boven de salarispost is. anders ben je geen goede koopman. hadden we twee jaar geleden niet die marokaanse linksback van heereveen
  niet gehuurd. waar is die gebleven.?? daar mag best wat bij.

 8. brise continu

  Grapjassen…Noscore “verdient”…beter gezegd, krijgt zo’n 250.000 per jaar….dus jullie denken dat H veen meer dan 125.000 (half seizoen) aan huursom betaalt….zouden wel gek zijn…VVV hoopt zo de kosten zo laag mogelijk te houden…

  pssst….zo ff sprietse!!

  1. Ruben

   @strontverfrisser Dus VVV raakt een speler kwijt, kan er geen gebruik van maken, maar moet er wel voor betalen?? Wie is hier de grapjes.

   Mag ik dan a.u.b. jouw auto huren? Ga ik er in rond rijden en jij blijft de verzekering, belasting en benzine betalen. Ik geef je maandelijks een huurbedrag van € 25,-

   1. Drikus

    Uche blijft in de ere divisie. Dat heeft wellicht wel positieve invloed op zijn marktwaarde. Spelers uit de juup zijn toch minder waard.. Die beredenering zal ongetwijfeld meegenomen zijn in de huurprijs berekening. Net als een minimaal aantal speelminuten om in the picture te blijven.

  2. Goodie

   Nee tuurlijk niet. Denk je dat VVV Nwofor verhuurt en in jou ogen gezien dus alleen een transfersom krijgt waar alleen het salaris in zit? Dus je leent een speler uit zonder er winst op te maken, die tegen betere verdedigers staat (dus moeilijkere scoren) en zolang Finnbogason er is zeker op de bank zit en zich niet in de kijker kan spelen?

 9. De Koel

  Dus we huren De Kogel en verhuren Nwofor… De betreffende huur en verhuur bedragen zullen waarschijnlijk tegen elkaar wegvallen, per saldo nul. Dan ga je je toch afvragen wie hier belang bij heeft. Niet de club VVV in ieder geval.

  1. Ruben

   Ik ga er heel even vanuit dat de Kogel geen € 500.000 euro per jaar moet verdienen?
   En Heerenveen heeft een optie tot koop. Dus aan het eind van het seizoen verdient VVV er waarschijnlijk toch wel aan.

   Nogmaals. Er is geen club die hem wil kopen! Je kunt hem dan ook dat dikke salaris blijven betalen en hem ongemotiveerd een jaar op de bank hebben zitten. Dan heb ik liever een goedkopere speler die wel wil en zich voor de volle 100% inzet!

   Voor het verschil in salaris kan VVV waarschijnlijk nog ergens een transfervrije verdediger lospeuteren. Wie weet?

   1. De Koel

    Allereerst, Nwofor krijgt geen 500K per jaar, maar ongeveer de helft daarvan, aangezien hij onder de 21 is. We weten natuurlijk niet hoeveel Heerenveen aan VVV gaat betalen en hoeveel VVV aan Utrecht, maar de bedragen zullen niet zo heel ver uit elkaar liggen. Financieel gezien dus geen enkel voordeel voor VVV. En het is maar zeer de vraag of De Kogel een betere spits is dan Nwofor. Tel uit je winst.
    Bij een eventuele koop door Heerenveen levert het VVV ook niet veel op, aangezien het leeuwendeel van de opbrengst naar de investeerders gaat (waarschijnlijk Berden en Nol Hendriks). Voor VVV dus ook hier geen enkel voordeel.

   2. Ruben

    Nu spreek je jezelf wéér tegen. Als er investeerders zijn zoals jij beweert, dan betalen die investeerders toch zijn loon en niet VVV !?

    Volgens mij blijft Uche overigens niet altijd onder 21! Hij is geboren op 21 september 1991. Dan wordt hij dus komende maand 22 en moet Nwofor gewoon (ik geloof) € 512.000,- op jaarbasis verdienen. Dus absoluut wél een voordeel voor VVV, aangezien de Kogel dit zeker niet verdient!

   3. Ruben

    Overigens geldt de regel voor spelers onder 21. Nwofor verdient dus al een jaar een half miljoen.

   4. zuid

    Het gaat om de leeftijd waarop je het contract afsluit. Dus toen was hij nog -21. Als hij nu zou verlengen bij VVV dan gaat het wel 512k kosten

 10. Axe

  Wederom een brevet van onvermogen van VVV-zijde. Bij een verkoop voor een goed bedrag had ik er nog enigzins begrip voor kunnen opbrengen, maar verhuren. Kom op zeg! Die knul heeft potentie, en ligt bovendien nog twee jaar vast. Dan moet je of nu de hoofdprijs pakken, of je laat hem in Venlo een goed seizoen draaien en verkoopt hem dan alsnog voor een mooie som geld. Nu laat men een andere club er de vruchten van plukken.

 11. Ruben

  Haha, er wordt eens over geld gediscussieerd en ineens wordt duidelijk hoe het IQ is verdeeld onder de verschillende reaguurders.

  Nu blijkt dat Brise zijn domheid altijd heeft weten te verbergen door ‘grappige opmerkingen’ te maken.

  Als verhuur geen geld oplevert voor de verhuurder, waarom zou je dan in godsnaam verhuren? Waar verdient bijvoorbeeld Sixt zijn geld mee dan??

  1. De Koel

   Beste Ruben, zoiets heet belangenverstrengeling. In het geval van VVV dus een voorzitter die alle touwtjes bij de club in handen heeft en tevens een privé belang heeft in een speler.

 12. mats

  Mooi dat die gast weg is.
  Het enige vervelende van deze situatie is Nwoscore ook bij Heerenveen flink door het ijs zal zakken en we hem dus volgend jaar terugkrijgen en niemand ‘m ooit meer wilt hebben.
  Het is een prutser.

  1. Drikus

   Met een beetje mazzel staat hij er alleen tegen de zwakkere ploegen in om Finn rust te gunnen. Een mooie gelegenheid om zich te laten zien…. mits wildschut op de bank blijft zitten anders is er nog een aanvoer van bruikbare ballen 😉

 13. Sanderkuh

  Wat ik hiermee wil zeggen is (ik geef dan ook maar voorbeeld van een huis, net als Ruben): Ik koop een huis voor 200.000. Dan zet ik er een nieuwe keuken in voor 15.000. Vervolgens verkoop ik het huis 4 jaar later. Ik schrijf dan bv. 4.000 euro af aan de keuken. Het zou dan logisch zijn dat ik voor het huis 211.000 krijg toch….de praktijk leert vaak dat dit niet zo is.

  1. Ruben

   Dat zou helemaal niet logisch zijn. Ten eerste heeft een keuken maar gedeeltelijk waardevermeerdering voor een huis. Deze investering is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een aanbouw of nieuwe isolatie wat wel waardevermeerdering heeft, cosmetisch. Jij kunt een landelijke keuken inbouwen, maar als ik van strak design hou, heeft die keuken nul waarde voor mij en gaat hij er ook direct uit. Ik als koper zal dan nooit extra betalen voor die keuken.
   Daarbij houd jij geen rekening met rentestand en algemene staat van de huizenmarkt. Het zou veel logischer zijn dat jij na 4 jaar juist verlies maakt op de verkoop van jouw huis!

   1. De Koel

    Tenzij je een Ikea keuken plaatst natuurlijk …
    Hou het een beetje on topic aub.

 14. aoje

  Wat een grote onzin….een goede en dure (door Lokhoff niet benutte) spits in huis hebben met een doorlopend contract….deze verhuren….en dan een spits inhuren bij Utrecht…..en deze op de bank laten starten…..en prince carnaval opstellen die niet weet waar het doel staat…..leg het mij maar uit!!

 15. pony36

  Minimumloon Voetballers van buiten de EU in Nederland
  Spelers van buiten de Europese Unie moeten minimaal een jaarsalaris van € 527.000 van hun Nederlandse werkgever krijgen. Krijgen ze minder, dan mogen ze niet spelen. Talenten die jonger zijn dan twintig en van buiten de EU komen, moeten volgens de regels € 236.000 verdienen. (Bron: KNVB).

  Ik dacht zelfs dat dit salaris bepaald wordt op moment dat contract ingaat en geldt gedurende de looptijd van het contract, ook al is een speler dus tussentijds al 20 of ouder geworden… Kan iemand dit verifiëren?

 16. Sanderkuh

  Die Ruben heeft echt overal verstand van…ben jij ook nog eens makelaar buiten VVV-kenner….oh ja en betweter ben je ook nog..kan je iets vertellen over Isolatie + subsidie aanvragen en dan een hogere WOZ waarde…waardoor je eigenlijk weer..ach ja..dat zal je zo zelf wel effe uitleggen…..

  1. Ruben

   Die Sanderkuh is echt dom. Denkt dat verhuurders verlies maken op hetgeen ze verhuren…. denkt dat wanneer hij een keuken koopt zijn huis € 15.000 euro meer waard wordt!

   1. marcel

    ook al is nwofor 40 (beetje overdreven natuurlijk), als vvv hem een contract aanbiedt voor zijn 21e, blijft verdubbeld het salaris niet als hij 22 is.
    dus voor nwofor geldt met zijn huidige contract dat de komende 2 jaar nog net zoveel verdiend als de 2 jaar voordat ie 21 werd.

   2. Ruben

    Ja, is dat zo? Ik weet niet hoe deze regel werkt. Er staat me alleen iets bij dat iemand onlangs het veld moest ruimen omdat hij de leeftijdsgrens zou passeren en daardoor het dubbele zou moeten gaan verdienen. Vraag me niet wie of bij welke club.

    Maar dan nog, waar de discussie om begon; ik denk niet dat de Kogel €260.000 verdient op jaarbasis. Dus VVV gaat er qua salarishuishouding hoe dan ook op vooruit! Zeker een ton. En ik hoop dus dat ze hiervan nog een extra verdediger weten binnen te hengelen.

   3. marcel

    dit klopt, alleen als er een nieuw contract boven de 21 aangeboden wordt (of het contract na die leeftijd aangepast wordt), dient de club het salaris van een 21plusser te betalen.

  1. Frosty

   Ik denk dat ze er uit gaan komen. Deze meeting stond voor Milan en CSKA al een tijdje op de agenda en aangezien Milan door is in de CL en Boateng naar Schalke is lijkt het me waarschijnlijk dat Honda binnen afzienbare tijd gepresenteerd wordt.

 17. Sanderkuh

  Sorry echt dom….jij moet eens ophouden met de betweter hier uit te hangen.
  Je moet lezen wat ik schrijf..en als ik met andere feiten aankom begin je weer over de keuken…misschien staat die keuken wel in een aanbouw, oh ja, dan was het weer meer waard. Dus lezen wat ik schrijf….logisch lezen….simpele rekensom…niet randvoorwaarde erbij halen met je rente etc. En heb ik over verhuur / huur gepraat: NEE….En kom maar op IQ testje doen met mij…kom je van een koude kermis thuis betweterig mannetje !!

  Denk niet dat ik de enige ben die zich mateloos irriteerd aan jouw betweterig gedrag hier. Jij weet hoe de huur / verhuur in elkaar zit, jij weet hoe iedereen denkt, jij weet waar bestuur mee bezig is etc. etc. En als iemand anders schrijft zit jij er gelijk weer bovenop met je commentaar, met je lelijk plaatje…ik hoop dat je zelf er beter uitziet…

  1. Ruben

   Nee nee nee. Ik zal het nog één keer uitleggen: Een keuken is géén waardevermeerdering voor je huis. Ook niet als deze in een aanbouw staat. Dat staat daar los van. De aanbouw zelf is wél waardevermeerdering, niet hetgeen er in staat! Duidelijk? En irriteert schrijf je overigens met een T, niet met een D achteraan. (Dat IQ testje van jou win ik op mijn sokken!)

   …ik hoop dat jij er niet uitziet als een leeg stadion…

   1. vvv_supporter_op_zuid

    Ik zal jou nooit als makelaar nemen om mijn huis te verkopen…

   2. vvv_supporter_op_zuid

    De woningen in de Vogelaarwijken zijn anders enorm in waarde gestegen vanwege de investeringen door gemeentes. Loop jij weer mis 😉
    Zie je wel dat je geen goede makelaar bent :-O

    Maar het is gewoon mogelijk dat VVV best verlies kan maken op de kosten voor Nwofor in de deal naar Heerenveen. Of jij dat nou gelooft of niet.

  1. tulipanes

   heeft denk ik te maken met de prijselasticiteit.
   🙂
   on: hopelijk weet vvv van die sjengen te winnen en kunnen we nu wel het spel maken. echter denk ik dat het weer hetzelfde is als 2 weken geleden.

 18. brise continu

  @ de koes:

  Je bedoelt alleen de stal of de stal incl mij?
  Dat ligt eraan of er een automatische lichtmast staat op het zuidelijk gedeelte van de stal, zo ja dan klopt het niet, zo nee trouwens ook niet.
  In beide gevallen kun je beter een ballenbak huren bij de McDonalds incl ballen en vertier.

  pssst..zo ff sprietse!!

 19. clubman

  Als de begroting van dien aard is dat het salaris van Nwofor niet meer opgebracht kan worden, en tegelijkertijd melden zich geen kopers voor diezelfde Nwofor dan kun je hem altijd nog beter verhuren aan Heerenveen om daarmee de kosten te drukken, ook al blijf je een deel van zijn salaris betalen.
  In dat geval kost hij nog steeds geld, maar weet je in ieder geval de kosten te drukken.
  Met andere woorden, met deze verhuur creeert VVV zeer waarschijnlijk geen ruimte voor een nieuwe speler, maar krijgt men hoogstens wat extra lucht in de begroting.

  1. tulipanes

   een mooie afspraak zou kunnen zijn dat heerenveen de helft van zijn salaris betaalt, plus de eventuele afschrijving (daar bedoel ik dit mee: vvv wilde hem voor 2 miljoen verkopen, maar na dit seizoen is hij door niemand meer begeert en kost hij maar enkele tonnen. Heerenveen dient dan het verschil terug te betalen). dat zal wel niet worden opgenomen, maar dat zou toch wel een redelijke deal kunnen zijn…

   1. Koelie

    Ik denk dat Clubman gelijk heeft. Jammer voor ons. Maar beter gratis naar Heerenveen dan gratis naar Roda.

   2. vvv_supporter_op_zuid

    afschrijving? Ik hoop toch dat het de BEDOELING is van de deal,
    zowel voor Heerenveen als VVV (en zeker de investeerders) dat Nwofor goed gaat ballen in Friesland en dus minimaal zijn waarde behoud of zelfs meer waard wordt omdat hij het GOED doet…. maar het kan inderdaad dat het een Nwoscore wordt en dus zelfs minder waard wordt. Krijg je ervan als je in voetballers gaat beleggen … Kunnen niet allemaal Honda of Musa zijn.. je hebt er ook waar niet aan verdiend wordt of beter gezegd geld op toe… (N’Kume/Uchebo)

    In de Eredivisie kan Nwofor zich immers “in de kijker” spelen… de Juup ziet niemand, zelfs niet met een FOX abonnement!!!! Wat een F@CK omroep is dat NU al.
    De Juup samenvattingen vanavond? 1 wedstrijd live (en wat voor een)
    2 kanalen voor Engels voetbal op een zaterdag pfff…

   3. tulipanes

    het huidige huurcontract (dus met optie tot koop), plus die afschrijving waar ik het over heb. al weet ik dat dat niet gaat gebeuren.

   4. chrissie37

    Of hij Is een paar miljoen waard als hij het goed doet met Nigeria indien die zich plaatsen voor het WK

 20. Ut Ven

  Of ze hier nou een per saldo wat geld aan overhouden of niet, het gaat erom dat je je wedstrijden wint en supporters en sponsors tevreden zijn, anders loop je alsnog leeg. Dus een goede GEMOTIVEERDE groep spelers op bovenkant Juup-nivo + een trainer die geen angsthaas is. Met de huidige begroting en een goede technische staf is dit mogelijk.

 21. marcel

  ben benieuwd hoe de zaken gaan lopen. Nwofor is waarschijnlijk gehaald omdat finbogasson op het punt stond te vertrekken. Nu deze een gebroken teen heeft (vraag me niet hoelang je daar last van hebt), weet ik niet of hij nog gaat vertrekken.
  Vooralsnog zal nwofor dus waarschijnlijk spelen, maar wat ik me wel voor kan stellen als finbogasson blijft en weer fit is, dat nwofor daar ook gewoon de bank warm mag houden en het met invalbeurten moet doen.

 22. McDadd

  Als Heerenveen voor Nwofor minstens het bedrag betaald dat VVV moet betalen voor de Kogel, dan heb je een goede deal. Nwofor is niet gemotiveerd en zal zich zeker niet laten zien voor kopers als hij bij vvv blijft. Je hebt niets aan een ongemotiveerde speler. Er komt nog een transferwindow in de winterstop. Daar is alles aan gelegen. Als hij er 5 inschopt bij Heerenveen voor de winterstop, zou zomaar een andere club zich kunnen melden en dan moet Herenveen de optie tot koop al gaan gebruiken of hij gaat naar een andere club aan het eind van het seizoen.

  Het is een hele goede keuze van VVV om het zo te doen als er nu geen concrete koper is. Een betere optie is er niet.

 23. Sanderkuh

  Liever in een vogelaarwijk dan nog steeds bij je ouders woen op je 32e onder en Carsdekbed….en spelfouten check….handje klap zeg….en een leeg huis is net zoveel waard als een leeg huis+ keuken…wie zei ook alweer wat over logisch nadenken….

  1. Ruben

   Volgens mij heeft er iemand een boterham met onzin gegeten vanmorgen. Kan iemand hier een touw aan vast knopen?

   On: Barry. Bedankt en succes bij je zoektocht naar een nieuwe club.

   Iemand geruchten over een eventuele vervanger?

 24. Goodie

  Denk niet dat er een nieuwe middenvelder gehaald hoeft te worden. We hebben nog Türk, Post, Yuki, Kruijsen en Altheer. Het is dus al zo goed als dubbel bezet. Een verdediger erbij is het belangrijkste.

 25. bear664

  VVV-VENLO EN BARRY MAGUIRE UIT ELKAAR

  VVV-Venlo en Barry Maguire hebben in goed onderling overleg besloten om uit elkaar te gaan. De middenvelder had nog een doorlopend contract dat hem tot aan het einde van seizoen 13|14 aan onze club zou verbinden. Dat contract is nu ontbonden.

  Hans Soentjens licht het toe: “Barry heeft aan het begin van dit seizoen van de technische staf te horen gekregen dat hij kon rekenen op weinig speelminuten. Dit was voor hem een signaal dat hij op zoek wilde gaan naar een andere club. Omdat hij die nog niet gevonden heeft en de transferperiode bijna is afgelopen, is dit de beste oplossing voor beide partijen”.

  De speler kijkt terug op zijn tijd in Venlose dienst: “Jammer genoeg is het voor beide partijen niet geworden wat we ervan verwacht hadden. Ik wil graag mijn mede-spelers en de Venlose supporters bedanken en uiteraard wens ik iedereen binnen en rondom VVV-Venlo veel succes in hun jacht naar hernieuwd eredivisieschap!”

  De 23-jarige Maguire speelde 46 competitieduels voor onze club sinds zijn komst in 2011. Daarin wist hij 6 maal te scoren.

 26. tijger

  Wat is het toch makkelijk om een speler af te zeiken.
  Barry bedankt.

  Hoe halen sommigen het in hun hoofd om zo tekeer te gaan die ooit een vvv shirt hebben gedragen.

  Trouwens ons Prince is sinds zijn vertrek erg geliefd bij de Sjengen aanhang.

  1. Goodie

   oooh….
   Nou Barry, Je hebt het hier geweldig gedaan. We kwamen wekelijks naar het stadion om te zien hoe goed je speelde, en hoe hard je iedereen voorbij ging. Succes bij je nieuwe club, maar dat zal wel lukken.

   Komt dit dan meer in de richting..?

   1. mats

    We kunnen best stellen dat Barry niet heeft gebracht wat we ervan gehoopt hadden. En dat weet hij zelf ook wel. Hij kan wat snelheid betreft het niveay niet aan in de eredividie, maar een dlechte vietballer is het niet. Dom dat een Almere of Achilles hem niet koopt.

   2. Goodie

    Hij heeft niks laten zien, dus mogen supporters blij zijn dat hij vertrekt. Denk dat clubs als Achilles hem niet kunnen betalen. Wellicht Emmen of Oss.

 27. festina lente

  Nee dat verwacht ik. 1. Er is ruimte gekomen door verhuur nwofor en ontbinden contract maguire 2. Vvv heeft de gewoonte de laatste transferdag actief te zijn. 3 tde trainer heeft nu inzicht van de mogelijkheden van zijn spelers en weet waar nog versterkingen nodig zijn.4 er is een waslijst van bruikbare transfervrij spelers.5. Op vertrek nwofor is adequaat gereageerd door huur kogel. Dus morgen wordt het nog spannend.

  1. Goodie

   Ik had gehoopt dat je meer wost, maar het is dus speculatie. Over ruim een dag weten wat we wat we hebben. Daarna kunnen er anders nog transfer vrije spelers gehaald worden.

 28. festina lente

  Volgende keer zal ik duidelijker formuleren.wel sterk dat begios keept bij de koploper van de eredivisie en kolder aardig weet te scoren.het kan raar lopen.mischien wordt morgen honda nog verkocht??? Hebben we ook nog transferrechten op musa ???

  1. Frosty

   Ik dacht dat het nog wel rond zou komen tussen Milan en CSKA maar het lijkt er op dat Honda in januari pas naar Milan verhuist.

   Musa doet het wel aardig bij CSKA, vorig jaar 11 doelpunten (topscorer CSKA) en dit seizoen al op 5 doelpunten in 7 wedstrijden.
   Van de transferrechten weet ik ook niks.

 29. clubman

  Tuurlijk, alle kenners (waaronder de onvermijdelijke Goodie) zeiken Maguire nog even af. Het is niet gelukt bij VVV dus hun wijze voorspellingen zijn alwéér uitgekomen.
  Wat hebben we toch een berg kennis in huis op dit forum…
  Nou beste experts, ik durf hier te stellen dat wij tussen nu en 3 seizoenen nog heel veel goeds van Maguire gaan zien en dat we ons dan allemaal nog eens achter de oren krabben dat diezelfde Maguire hier in Venlo op de bank zijn tijd zat te verdoen.
  Maar goed, tegen die tijd schrijven we gewoon dat we toen al riepen dat VVV die speler nooit had mogen laten gaan, toch Goodie?

  1. Goodie

   Haha clubman, wat een figuur ben jij. Kan wel om jou lachen. Wat is het toch moeilijk om mij niet in een reactie te zetten he? Misschien moet ik jou maar is even door sturen naar secondlove.nl je hebt het zo druk met om mij zwart te maken, dat je geen tijd voor een vriendin kunt hebben. Maar goed, zo aan jou reactie te zien vind je Maguire een hele goede voetballer, die binnen nu en 3 seizoenen de pannen van het dak gaat spelen. In helmond dan wel, de ballen allemaal 20 meter over het doel zodat hij de huizen achter dat ene doel raakt. Haha wat een flapdrol ben jij.

  2. Ben

   Vond jij Maguire goed? Respect! Ik vond alles, bijna alles bij hem goed. Alleen, hij was zo traag, mijn oma kon hem nog bijhouden en, neem van mij aan, dat is (bijna) niet te verbeteren en daarom vind ik hem niet geschikt voor betaald voetbal. Barry, succes gewenst!

 30. Drikus

  Even over Barry.
  Deze jongen heeft voor VVV veel goed werk gedaan. Het is een harde werker die veel vuil werk heeft opgeknapt op het middenveld. Het is niet de snelste dat klopt, maar zo heeft iedere speler zijn eigen kwaliteiten.
  Zoals clubman al aangeeft zal Barry zijn waarde ongetwijfeld ergens anders tonen. Barry is afgelopen seizoenen wellicht niet helemaal uit de verf gekomen. De oorzaak ligt volgens mijn niet bij Barry maar bij ene meneer Lokhoff. Dankzij hem heeft werkelijk geen enkele speler zijn niveau gehaald. Met die noot kom ik on-topic; Nwofor. Hij zal een zware dobber krijgen om bij Heerenveen aan de bak te komen als Finnbogason zo blijft presteren. Hij zal tijdens sporadische invalbeurten en zwakkere tegenstanders, waar Finn dan eventueel rust krijgt, zijn kwaliteiten moeten tonen. Ik hoop van harte dat het hem daar lukt! Niet alleen voor Nwofor, maar ook voor VVV.
  Tevens wil ik Barry succes wensen bij het vinden van een nieuwe club.

 31. festina lente

  Waar blijft het persbericht over nwofor van vvv of heerenveen.dat had toch lang gepubliceerd moeten zijn iets klopt er niet of is niet voor 100% rond. Ik dacht dat nwofor nu in het vliegtuig zit naar nigeria.maar ik kan me vergissen.

 32. Sanderkuh

  Ruben…zondag is broodjesdag bij ons….dus geen bammetjes…

  Wat ik hier heb proberen duidelijk te maken is dat jij hier mensen op een Louis van Gaal achtige manier aanspreekt…dus ik dacht…ga ik ook eens bij jou doen. Heel kinderachtig hé ? Je schijnt altijd de waarheid in pacht te hebben en dat irriteert me. Er zijn mensen met andere meningen, andere bronnen, andere kijk op zaken. De manier waarop jij hier vaak reageert, tja…..Ik veroordeel je niet, maar is een mening. Ook wat betreft een IQ test…jij zegt dat ik dom ben, dus wil ik best een IQ test met je doen…wie heeft het hier over winnen: Ja jij! Dat is jouw redenatie weer. Ik wil alleen aantonen dat ik niet dom ben. Net effe een andere kijk op de ‘Wereld’. Maar gebruik venlonareen lekker als je podium…..Zal voortaan alleen nog inhoudelijk reageren !!

  1. Ruben

   Tjonge jonge, laat het los man. Ik geef op een openbaar en vrij toegankelijk forum commentaar op ongefundeerde vermoedens van supporters omtrent de verhuur van Nwofor.

   Maar ik snap het. Sommige mogen wél onzin uitkramen, maar anderen mogen daar géén mening over hebben.

 33. Pingback : 1panther

Leave a Reply