Helmond Sport – VVV-Venlo 1-2

Het eerste noemenswaardige moment van de wedstrijd kwam van de voet van VVV’er Randy Wolters, die een mislukte voorzet op de lat boven keeper Wouter van der Steen zag belanden. De bezoekers waren beter in de eerste helft, maar door het uitvallen van Jerold Promes (schouder uit de kom) en het uitblijven van treffers was het toch een helft met een vervelende bijsmaak. Direct na rust kwam Helmond bovendien op voorsprong, toen Davy Brouwers de touwen vond. VVV ging op jacht naar een gelijkmaker en die zou na zeventig minuten vallen dankzij Prince Rajcomar. Na een vlugge uitbraak tekende Jules Reimerink zelfs voor de 1-2.

Bron: Voetbalzone

30 Responses

  1. Goodie

   Vond je? Af en toe goede combinaties ja, maar over het algemeen vond ik het slecht. Paniek ballen naar voren, een spits van 2m die geen b van de zijkant krijgt. Dat Prince heeft gescoord en een assist heeft gegeven is me een raadsel. Deze man had er na een half uur eigenlijk al uit gemoeten. Promes wederom schouder uit de kom. Maar hoe dan ook, de 3 punten zijn binnen. Toch eem goede reeks, Mvv, Sparta en Helmond gewonnen. Nu Willem2 en Eindhoven nog.

 1. tulipanes

  Aanstaande twee wedstrijden worden wellicht nog moeilijker om te winnen, maar als je hier drie of meer punten pakt moet de top 5 er dit seizoen wel inzitten.
  Wel jammer dat Promes geblesseerd is, misschien toch maar een verdediger huren of kopen, want het is erg dunnetjes achterin.

 2. Goodie

  Willem2 wint van Sparta, dus de top 5 ziet er nu zo uit:

  1. Dordrecht 47 punten
  2. Willem2 43 punten
  3. Eindhoven 43 punten
  4. VVV 39 punten
  5. Sparta 38 punten.

  Met vrijdag en volgende week vrijdag Willem2 en Eindhoven wordt het aansluiten of afhaken. Licht punten zijn dat Peters (verdediger/aanvoerder) en Boymans geschorst zijn volgende week.

 3. Meuske

  Mij zien ze niet meer in Tilburg, vorig jaar een uur kunnen wachten voor die koekwauzen het stadion uitgingen en wij ook eindelijk naar huis konden. Waren toen wel 650 venlonaren i.p.v. 500 in het uitvak. Hoop wel dat we nu meer geluk hebben dan vorig jaar want toen ging het ook in de laatste minuten fout. Ben benieuwd of ze een vervanger halen voor Yuki voor de rest van het seizoen.

 4. Gerardus

  Ik weet nog niet of ik er bij ben.
  Wat wel opvalt na een aantal overwinningen is dat het vooral rustig is hier op de site en dat ik weinig reacties zie over het vertoonde spel. Gelukkig zijn de drie punten belangrijker als het vertoonde spel. Als er deze week en volgende week gewonnen wordt dan komen we toch steeds dichterbij de nummer 1 dordrecht te staan en misschien kunnen ze het dan nog vast blijven houden. Aangezien de nummer 1 “traditioneel” na de winterstop veel punten verspeeld, zoals dordrecht de laatste jaren ook doet na de winterstop, zullen we flink kunnen stijgen ALS we punten pakken. Gelukkig mogen we nog dromen maar ben ik net als Hai Berden tevreden als we al nacompetitie spelen, maar een eventueel kampioenschap zou ik ook niet erg vinden.
  P.S. Harry Ascroft was de laatste aankoop van VVV.

  Groet

   1. Goodie

    De andere Wuytens kan wel mee doen. En als het je niet interesseert, lees er dan gewoon over heen.

 5. brise continu

  Hallo Goedie,
  Heb je al iemand met wie je mee mag?
  Trouwens, de zoon van de achternicht van de stiefdochter van Pelle is ook geschorst, maar goed die is wel getransfereerd naar Racing Genk en die voetballen niet op vrijdag en zaterdag.

  Pssst…zo ff sprietse!!

  1. pavisto67

   geen idee of dit een aanwinst is voor VVV, Fleuren op de bank?

   Wat wel opvalt, op diverse voetbalsites wordt er door supporters van zowel de eagles als fortuna sittard de nodige aanmerkingen geplaatst bij zijn mentaliteit.

   1. Goodie

    Na de huurperiode krijgt hij een 1-jaric contract. Vond het bij Fortuna een goede back. Een back die durft mee op te komen.

Leave a Reply