Help de Seun of God aan een Bronzen stier!

Periode 2 is afgelopen en de titel is naar Sparta Rotterdam gegaan. De Jupiler kiest ook altijd aan het einde van de periode haar beste spelers en onze eigen Ralf ‘Seun of God’ Seuntjens is een van de genomineerden voor het winnen van de Bronzen Stier.

Op de DEZE website kun je op onze Ralf Seuntjens stemmen als beste speler van de afgelopen periode! Stemmen kan tot aanstaande woensdag 16 december, 23.59 uur.

6 Responses

  1. Daar kan ik een heel lang antwoord op gaan schrijven. Maar het antwoord is NEE. Alleen de Fanclub en de Socioclub hebben een uitnodiging ontvangen. Wat betekent dat de SAR en ook wij gepasseerd worden. Heb wel al gehoord dat wij misschien wel nog uitgenodigd worden maar het is even afwachten.

   1. supportertje

    Hadden jullie allemaal de koppen bij elkaar gestoken, of hebben jullie aangaande helemaal geen info gehad.

   2. Er is contact geweest tussen alle groeperingen. Maar we hebben vanuit de gemeente tot nu toe geen informatie gehad. Maar de officiële uitnodigingen zijn nog niet verstuurd. Het lijkt me wel dat iemand van de SAR of ons wordt uitgenodigd.

 1. kenfen

  Tja daar moet eerst een commissie van wijzen benoemd worden waar dit overleg gaat plaats vinden. als die over een half jaar de mogelijke locaties bepaald hebben gaat er gegarandeerd binnen een jaar een advies uitrollen

 2. Ben

  Stemmen is voor ons VVV fans een recht, maar ook een plicht. Het kostte wat moeite, maar ik heb mijn stem uitgebracht op de enige in de Jupiler die er recht op heeft, de Seun, inderdaad. FORZA RALF, FORZA VVV

Leave a Reply