Heracles richt vizier op VVV’er Linssen

VVV-Venlo moet vrezen voor een leegloop. De gedegradeerde club uit Limburg zag Ricky van Haaren en Yanic Wildschut al vertrekken en weet dat ook Bryan Linssen in de belangstelling staat.

De 22-jarige middenvelder wordt begeerd door Heracles Almelo, schrijft De Telegraaf. Heracles-coach Jan de Jonge ziet in de speler een kandidaat voor de spitspositie, waar hij graag een meevoetballende aanvaller wil opstellen.

Linssen heeft nog een contract tot medio 2014, waardoor hij relatief goedkoop op te pikken is. Het talent speelt sinds 2010 voor VVV, waar hij tot dusver tot 75 wedstrijden en 12 doelpunten kwam.

VVV lijkt zodoende met een fors aangepaste selectie de Jupiler League in te gaan. Naast Van Haaren en Wildschut keren ook de huurlingen Kaj Ramsteijn en Nils Röseler niet meer terug in Venlo.

Bron: Voetbalprimeur.nl

19 Responses

 1. VvvVenlo

  Ja als dit uberhaupt de keuze van Bryan zou beïnvloeden ?! Vraag me dat echt af als broer Edwin zou komen… Ik betwijfel het als die ook naar de eredivisie kan!

 2. tulipanes

  ik vond Bryan persoonlijk de beste man van het afgelopen seizoen en ik snap dan o nog k dat hij weg wilt,

  off: vvv meldt dat van rosmalen de nieuwe teammanager is. eindelijk een oud speler die een sort van leidende functie binnen de club heeft, daar ben ik blij om.

 3. De Koel

  Linssen is veel te goed voor de Jupiler League. Afgelopen seizoen een van de beste VVV’ers. Als ze allemaal de mentaliteit van Linssen hadden gehad, zou VVV nooit gedegradeerd zijn. Heracles is een mooie club voor hem.

  1. VvvVenlo

   Ja zo zie je maar weer, eerder wordt er gemeld dat alleen Pec Zwolle,Vvv en Nac azen op Boymans…En vervolgens gaat iemand anders er mee ‘vandoor’. En wie weet was Vvv wel niet zo concreet dat weten we natuulijk ook weer niet!?

 4. eaj

  Helaas dat iedereen gaat.Bouw gewoon een goed team met jonge spelers.Er loopt zat talent rond in de jup.Als VVV bij de eerst 5 eindigt dan heeft VVV het goed gedaan.En met de nacompetitie weet je het maar nooit:-)

  1. eaj

   Nog vergeten te melden.Ik heb liever Bergkamp in de spits dan Boymans.Geef bergkamp gewoon wat vertrouwen en je zult zien dat hij tussen de 15 a 20 goals maakt dit ss.

 5. RuiverCity

  Denk ook dat Bergkamp, mocht hij zijn salariseisen laten zakken, een hele bruikbare spits zal zijn in de Juup. Zeker als je aanvallender speelt dan afgelopen seizoen.

  Sparta en Willem II hebben zich al goed versterkt. Nu VVV nog…..

 6. Frosty

  Dit staat op soccernews:
  Linssen, die tot medio 2014 vastligt in Venlo, laat weten vertrouwen te hebben in een akkoord tussen beiden clubs. Zover is het echter nog niet. “Het is nog niet rond. Er moet nog wel wat gebeuren, maar ik heb goede hoop. Ik verwacht dat het wel goed komt”, zo vertelt de Limburger woensdag aan Tjerkstra Media.

  1. De Koel

   Wel of geen kampioen maakt niet zoveel uit. Zelfs als nummer 6 van de JL kun je promoveren, als je aan het eind van het seizoen maar een ploeg in topvorm hebt.

Leave a Reply