Bryan Linssen naar Heracles Almelo

Zaterdag 29 juni is duidelijk geworden dat Bryan Linssen onze club gaat verlaten. Op die dag tekende hij namelijk een contract dat hem voor 3 jaar aan Heracles Almelo verbindt.

De 22-jarige middenvelder had nog een contract voor één jaar bij onze club. Bryan Linssen  kwam in de zomer van 2010 naar Venlo en speelde de afgelopen seizoenen meer dan zeventig wedstrijden voor het eerste elftal van VVV-Venlo en was daarin 12 maal trefzeker.

56 Responses

 1. eaj

  Hopen dat wij bij de eerste acht eindigen en dan via na-competitie kunnen promoveren want kampioen worden wij zeker niet met deze selectie of er moet snel wat gaan gebeuren daar op den berg.

 2. YowVVV

  Brian is de enige die ik echt deze transfer gun, karakterspeler. Veel succes in Almelo!
  Samen met Seip en Joppen een van de enige echte vechters, ik hoop op Seip maar verwacht niet dat ie in Venlo gaat tekenen.

 3. Ben

  Jammer dat het is gebeurd en zeker jammer dat we zelfs niet in staat een speler van dit niveau kunnen vasthouden. Gaan we er een mindere speler voor terughalen? Of zijn we aan het doorselecteren? Ik houd mijn hard vast. Bovenal FORZA VVV!

 4. Goodie

  Damir Mirvic, een 30-jarige Bosniër die centraal achterin speelt is op proef bij VVV. Daarnaast heeft nog een poging gewaagd om Seip te behouden. Seip heeft ook een 3-jarig aanbod uit Australië.

 5. RuiverCity

  VVV moet kost wat kost proberen om Türk te behouden. Zal van grote waarde zijn om komend seizoen dit (jonge) team op sleeptouw te nemen. Werd afgelopen seizoen ook de dupe van het systeem.

 6. VvvVenlo

  En zo worden het er steeds minder….Zie Türk ook nog wel vertrekken! Ik snap niet waar ze op wachten..Je kan me niet wijsmaken dat er niks concreets speelt met spelers,dat ze eerst zogezegd alles laten leegkopen voordat ze tot actie komen..

  1. Paljas

   Je kunt binnen een week zo 6 spelers aantrekken,maar dat zullen dan niet de gehoopte kwalitatief betere spelers zijn die VVV moet zien aan te trekken,maar de amateurs en mindere goden in de eerste divisie die dan gaan komen.
   Ik zou als VVV zijnde inderdaad nog even de boot afhouden en wachten tot augustus,als bekend is wat er allemaal afvalt bij de betere clubs in Nederland,Belgie,Duitsland en Frankrijk.
   Geen paniek,maar vooral het overzicht bewaren lijkt me bij deze het beste.

   Gegroet,

   Paljas.

 7. Goodie

  Ik hoop toch dat die Mirvic goed genoeg is. Als ik aan een Bosnischse verdediger denk, denk ik al snel aan een soort benenbreker waar elke aanvaller bang voor is…

 8. Depor

  Vorig seizoen 3900, dit seizoen nog geen 1400. Erg jammer, al zitten er nu ECHTE supporters op de tribune. Misschien wel beter dan die zeilers om me heen het afgelopen seizoen. Heb er weer zin an !

  PS veldje ligt er mooi bij.

 9. rongo26

  waren het er vorig jaar niet nog 5500? Als die 1400 waar is, dan is de echte kern supporters bij VVV wel heel erg klein. Daar gaan aankopen echt geen groot verschil in maken (dat zou tenminste niet zoveel moeten uitmaken voor de meeste supporters)

  1. Ievel Knievel

   Dat is ook niet zo raar, dat die kern niet groot is. VVV heeft nooit echt werk gemaakt van clubbinding naar de Venlonaar (en mensen in de regio) toe. Er leek ene begin te zijn sinds de helft van de jaren 2000, maar dit is weer keihard om zeep geholpen de afgelopen 2 seizoenen.

 10. Depor

  Het werd me vanmiddag verteld bij de kaartverkoop. Ze hoopte vooraf 2000, maar vanmiddag waren er nog geen 1400 verkocht.

  Wat moeten we trouwens met die Bosniër? Haal dan De Regt terug.

  1. Volg jij de Belgische competitie en heb je hem wekelijks zien spelen? Ik niet, dus ik laat me graag verrassen. Bij Balasz Toth dacht ook iedereen “wat moeten we met die Hongaar”. Maar het bleek net de speler te zien die we nodig hadden.

 11. VvvVenlo

  Ik neem aan dat deze speler ook de Belgische taal kent?? Aangezien hij vanaf 2004/2005 al in Belgie speelt… Dus valt te overzien dan ;)! En we zullen het morgen vanzelf zien in de oefenwedstrijd hoe en wat..

 12. Drikus

  Met de huidige ontwikkelingen snap ik wel dat er veel mensen afwachtend zijn. VVV heeft afgelopen 2 jaar niet echt oogstrelend voetbal laten zien. De SCC zijn dan wel goedkoper geworden, maar er staat een vrijwel compleet nieuw team tegenover in de Juup wel te verstaan. Niet bepaald een succesvol recept om het stadion meteen vol te krijgen.
  VVV zal flink aan de bak moeten om de Koel vol te krijgen. Zowel bij de hoge heren als sportief!! Als dat lukt komen de supporters van zelf weer…..
  Zelf zal er weer elke thuiswedstrijden zitten…. hopend op beter spel. Mede ook vanwege de trainers wissel. Als lokhoff was gebleven had ik geen SCC meer gehaald, net als vele anderen gok ik!!

 13. galwaycityfc

  Ik lees op verschillende sites dat honda bijna op weg is naar ac milan. Heeft vvv nog een percentage bedongen bij een eventuele verkoop door cska? Zo ja hoeveel? Moet dan toch een leuke meevaller zijn om de selectie te verbeteren ?

  1. Goodie

   Het is wachten tot de overeenkomst tussen de clubs. Als het goed is moet VVV zo’n 5-10% krijgen dacht ik. Weet niet of het gaat over het gehele bedrag, of over het deel waar Cska winst op heeft gemaakt.

   1. Ruben

    Zoals ik al eerder aangaf, maar wat niemand geloofd: VVV krijgt niets meer bij verkoop van Honda.

   2. Goodie

    En terecht dat niemand je geloofde/gelooft. Persvoorlichter Lucas Bremmens meldt dat VVV wel degelijk recht heeft op een percentage.

   3. Drikus

    Sta je mooi te kijken met je kletspraat….. zie reactie en link van VvvVenlo 😉

 14. YowVVV

  Kunnen we geen afscheidswedstrijd houden met de selectie oud VVV (2012-2013) tegen het nieuwe team van VVV (2013-2014), mogelijk willen supporters zich ook nog aanmelden om mee te doen met het nieuwe VVV. Gaan weer lekker onvoorbereid de competitie in over een maand. Ook direct een vrij zwaar schema.

 15. hki

  Ik stond onder de wedstrijd VOS- VVV-Venlo naast Marco Bogers en Wim Dusseldorp.
  En een man (volgens mij de voorzitter van VOS) vroeg aan Marco Bogers als er nog spelers kwamen. Toen zei Marco Bogers. Dat VVV nog niet concreet met een speler bezig was. Ze hadden wel wat spelers op een lijstje staan.

  Dus we kunnen nog wel even wachten voor dat een speler komt.

  1. VvvVenlo

   Ja alles rustig aan is ook totaal niet nodig versterkingen naar deze wedstrijd gezien te hebben…. En al zegt deze wedstrijd nog niet veel maar toch 1e indruk…………….

 16. YowVVV

  Nee, met Smeets is niet concreet,
  Hij wordt deze week nog gepresenteerd

  Echter snap de houding in het openbaar,
  maar lijkt me logisch dat ze moeten inzien dat er nog een speler of 5 minimaal bij moet!

 17. JOPIE

  Ik geloof er ook helemaal niets van over die doorverkoop met Honda. In mijn herinnering hebben ze destijds verteld dat VVV alleen bij de eerste 2 jaar verkoop een percentage had bedwongen resp. 10 en 5 procent (?). Er was toen al veel grootspraak over het transferbedrag. Dit ging van 10 mil naar 7 mil met wat “bonussen”.

  Helaas valt dit interview nergens meer terug te vinden op het internet. We zullen het in de jaarcijfers wel zien dan.

  1. Ruben

   Nee joh, alles wat in de pers komt is 100% waarheid. Net zoals dat Lokhoff niet bang hoefde te zijn voor ontslag….

   Er waren inderdaad enkele bonussen afgesproken. De eerste was wanneer CSKA in het eerste jaar de volgende ronde van de CL zouden bereiken met Honda. Dat is niet gelukt, dus die bonus ging niet door.

   En inderdaad de tweede bonus was een doodverkoopclausule, maar alleen wanneer hij in de eerste zoveel jaar verkocht zou worden. Niet wanneer hij in de laatste 6 maanden van zijn contract zou worden verkocht. CSKA is namelijk niet gek. Als ze van deze magere 7 mln ook nog eens geld aan VVV zouden moeten afstaan, hebben ze er zelf geen rooie cent aan verdiend!

   Ps. hki denk jij dat Bogers op een dinsdagavond op de velden van VOS even aan een willekeurige man uit de doeken gaat doen met welke spelers VVV bezig is?? pfff…

 18. RuiverCity

  Ondanks dat VVV pas enkele dagen in training is ben ik toch erg geschrokken van het niveau. Er waren spelers van VOS die met bal sneller waren dan VVV spelers zonder bal. Balkestein maakte een getergde indruk, lijkt dus een goede aankoop. Maar die Bosniër kon me niet overtuigen, traag en beperkte techniek. Beste speler was invaller Türk. Laten we echt hopen dat hij blijft. Nwofor leek met zijn gedachten al bij een andere club….

  1. VvvVenlo

   Inderdaad van die Bosniër ben ik tot nu toe ook niet echt van onder de indruk, kon soms de spelers van VOS niet eens onder bedwang houden liet vaker zijn man lopen…..Naar mijn mening kan je dan nog beter Vostermans ophalen bij het VVCS team. Die Balkestein is wel iemand die er voor gaat dus dit kunnen we prima gebruiken!

 19. Louis van Gaal

  Je ziet gewoon dat het enorm wennen is om te spelen op kunstgras. De spelers van VOS waren dat veel beter gewend als die van VVV. Je ziet dat kleine bewegelijke spelers, zoals VOS die veel had, beter uit de voeten kunnen op kunstgras. Hierdoor verwacht ik dat zowel Balkesteijn en ook die Bosnier, gezien hun fysiek (groot), veel problemen gaan krijgen komend seizoen op kunstgras….

Leave a Reply