Herman Teeuwen Memorial uitreiking2014

Herman Teeuwen Memorial uitreiking 2014

Jaarlijks speelt VVV-Venlo de Herman Teeuwen Memorial. Herman Teeuwen was een groot voetballer en scout van VVV-Venlo. Hij overleed in 2003 op 73 jarige leeftijd. Herman Teeuwen heeft veel voor onze club betekent en hierdoor wordt hij jaarlijks geëerd door middel van een wedstrijd.

Dit seizoen stond de Herman Teeuwen Memorial in het teken van het 60 jaar bestaan van het betaald voetbal. De eerste betaalde voetbal wedstrijd werd op 14 augustus 1954 tegen Alkmaar ’54 tegenwoordig AZ gespeeld. De Herman Teeuwen Memorial 2014 werd op 26 juli tegen AZ gespeeld en in de slotfase werd er verloren met 0-2. Hierdoor wonnen de Alkmaarders hun eerste prijs van het seizoen.

Na de wedstrijd vindt er altijd een uitreiking plaats waarbij de familie van Herman Teeuwen de prijs overhandigen aan de winnende partij. Dit seizoen werd de prijs overhandigt door broer van; Wiel Teeuwen, dochter Annemie Teeuwen, achterkleindochter en achterkleinzoon Keano. Hier hebben wij van Venlonaren mooie beelden van ontvangen en deze willen wij graag met jullie delen.

Met dank aan Jos en Annemie de Bruyn.