Het bier is bijna op!!!

Bij VVV-Venlo raakt men pas in paniek als het bier op is. Met deze kreet wordt VVV-Venlo al heel wat jaartjes  geassocieerd. Na 4 seizoenen in de eredivisie, met wisselend succes, keerde de Venlonaren dit seizoen terug naar de Jupiler League. De verwachtingen waren hoog, te hoog (b)lijkt na een aantal maanden. De technisch directeur is er na het dramatische laatste eredivisie seizoen weer niet in geslaagd om de juiste mix van spelers  aan te trekken. VVV-Venlo bestaat ook nu weer, net als vorig seizoen, uit ideale schoonzonen die proberen hun taken zo goed mogelijk uit te voeren.  Bij de een lukt dat beter dan bij de ander. Duidelijk een kwestie van (vaak) wel willen maar niet kunnen vanwege gebrek aan kwaliteit. Ook nu weer is er een trainer die met zijn handen in het haar zit en zich probeert te redden met oneliners die kant noch wal raken. En een technische staf om zich heen heeft waar je geen hoogstandjes van hoeft te verwachten.

Een voorzitter die goede dingen voor VVV-Venlo heeft gedaan maar die al maanden ondergedoken schijnt te zitten nu zijn nieuwe tempel maar niet van de grond komt. De sponsoren zijn na de degradatie in aantal flink afgenomen waardoor de begroting een stuk omlaag moest. Dat betekent dat je dan heel creatief moet zijn. En dat is een punt waar men in Venlo weinig kaas van gegeten heeft.

Een algemeen directeur die soms onnozele dingen roept en dan openbaar door de voorzitter wordt terug gefloten. En nog weinig heeft kunnen betekenen voor de club.

De technisch directeur heeft zijn vaste connecties (lees spelersmakelaars/scouts) en dat is het dan. Een voetbalvisie ontbreekt op den Berg al langer dan vandaag. Een beetje hap snap; speler van hier, speler van daar. Voor dit beleid heeft men afgelopen seizoen de rekening gepresenteerd gekregen. Degradatie en weglopen van sponsoren en toeschouwers. Voor veel toeschouwers was de maat na de degradatie al vol.

Voor de echte supporters/fans die er ook in de Jupiler League toch weer zitten is de maat langzamerhand ook vol. De wedstrijden zijn amper om aan te zien, durf zelfs te zeggen van amateur niveau. Van hogerhand is geen bericht meer vernomen  alleen als het over het nieuwe stadion gaat hoor je nog wel eens een kreet.

Ik als hondtrouwe supporter maak me ernstige zorgen en ben bang dat de tijden dat we laatste stonden in de eerste divisie binnen afzienbare tijd gaan terugkeren. VVV-Venlo heeft heel veel goodwill in den lande, maar vooral in de eigen regio verspeeld. Het zal een hele kluif worden om die terug te winnen.

Een ding weet ik zeker. Aan de supporters zal het niet liggen!

Het woord is aan de beleidmakers!!!

94 Responses

 1. bong

  helemaal mee eens
  zoals reeds eerder gemeld
  soentjens v dael wil jacobs
  neem jullie verantwoording tov venlo en vvv supporters
  pak jullie biezen en rot op
  o ja en neem kruissen gelijk mee

 2. tulipanes

  Als ik zo’n beetje elk kwartaal lees dat de beslissing van het stadion wéér uitgesteld is, begint ook bij mij de moed steeds verder in de schoenen te zakken. Onduidelijk is voor elke bv ( dus ook vvv) een must om het beleid/begroting op orde te krijgen. Als dit niet het geval is, kun je alleen op korte termijn de zaken bekijken.
  Het eerste wat moet gebeuren is duidelijkheid over het stadion. Als we dan weten of het al dan niet doorgaat, kunnen we op de lange termijn kijken.

  Ook mag van mij de technische staf een metamorfose krijgen. Er zitten namelijk te veel mensen met te weinig kwaliteiten bij om een professionele organisatie te verbeteren.

  Ik als support zal er altijd blijven staan, dus ook volgend seizoen. Al zal het plezier er wel van af gaan als er geen veranderingen optreden.

 3. Paljas

  Het is allemaal zo slecht nog niet(maar zeker ook niet top),alleen is het niet een team/selectie dat dit jaar bij voorbaat al bestempeld had mogen worden als titelkandidaat.
  Als je nou gewoon er vanuit gaat (was gegaan) dat dit gewoon een matige selectie is met een gemiddelde trainer en een matige tot slechte technische staf,zijn deze prestaties precies naar de hierboven genoemde kwaliteiten…namelijk middenmatig.
  Stel je verwachtingspatroon bij en ga proberen nacometitie te halen…dat lijkt mij een veel beter en realistischer streven.
  En zo slecht is dat dan toch niet…het gaat gewoon wat meer tijd kosten voordat dit VVV zich weer gaat mengen voor de bovenste plaatsen in de eertedivisie,met als resultaat promotie naar de eredivisie.
  Tot die tijd vooral niet korte termijn denken en kijken naar de waan van de dag…het gaat allemaal goed komen met dit VVV.

  Gegroet,

  Paljas.

 4. sultana

  Mooi stuk waar ik het volledig mee eens ben, de beelden dat vvv onderaan in de eerste divisie speelde komen de laatste steeds vaker bij me boven. Dat wil ik geen tweede keer meer meemaken, als ik tijdens de wedstrijd tegen jong psv naar de tribune kijk waar de sponsoren zitten dan zegt het genoeg over wat er bij vvv aan de gang is, alleen de middelste tribune zit redelijk vol, links en rechts ervan is het akelig leeg…….

 5. pavisto67

  Voor mij is de maat al lang vol. Waar ik dit seizoen al twijfelde, is nu alle twijfel weggenomen. Volgend jaar geen seizoenskaart meer voor mij. Ik durf niet eens meer te zeggen of ik dit seizoen nog zal komen kijken.
  Mocht ik nog steeds in Venlo wonen, dan was ik wel blijven komen het blijft toch mijn club, maar een wedstrijdje VVV betekent voor mij een enkele reis van 130 km.
  En ik moet de schrijver van deze column gelijk geven dat het voetbal al jaren dramatisch is. VVV is mijn club, en ik zou echt graag willen maar ik kan het echt niet meer opbrengen. Verliezen hoort bij een club als de onze, vind ik niet erg, maar de manier waarop deze club al vele jaren wordt geleid, het structurele wanbeleid de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat ik het niet meer kan opbrengen. Eigenlijk ben ik van mening, dat de Koel gewoon de eerstvolgende wedstrijd eens helemaal leeg moet blijven, dat niemand komt kijken. Misschien dat dan die oogkleppen eens afvallen bij de heren op het pluche. Wij zijn VVV, de supporters, en niet dat stelletje hersenloze bestuurders die onze club naar de filistijnen helpen. Hai, ga nu eens echt hervormen, leer eens van je fouten, of anders, draag het stokje over aan iemand anders. En als je echt hart hebt voor de club, laat de club financieel dan niet vallen mocht je opstappen, maar blijf sponsor van deze prachtclub.

  1. Paljas

   Dus Hai moet vooral blijven sponsoren,maar moet daarbij wel aftreden als voorzitter en zich verder nergens mee bemoeien wat betreft VVV?
   Als het hier om €5000,- zou gaan had je een punt,maar die man steekt miljoenen in die club en dan mag je van mij echt wel wat te zeggen hebben.
   Zie jij Abramovich bij Chelsea of één van die oliesjeiks bij PSG of Manchester City alleen maar geld storten,om er vervolgens geen zeggenschap meer te hebben over het geinvesteerde geld?
   De wens van jou is de vader van je gedachte…

   Maar ik zie in de verste verte zo wie zo geen voorzitter ala Hai Berden,die deze club op korte dan wel middenlange termijn zowel op financieel als op bestuurlijk vlak zou kunnen vervangen?
   Jij wel?

   Gegroet,

   Paljas.

   1. RuiverCity

    @Paljas….Hai steekt miljoenen in de club?? Haha vergeet dat maar. Het geld wat hij er in steekt krijgt hij ook weer terug via het investeringsfonds.
    En als het om miljoenen ging hadden we wel een hogere begroting dan die 5,5 miljoen van dit seizoen. Wellicht zijn er wel kandidaten om voorzitter te worden maar kunnen die momenteel niks omdat Berden hen de weg verspert. Maar dat weten we niet.

   2. Paljas

    Ja miljoenen,maar niet in één jaar natuurlijk…
    Maar we zijn het er toch over eens dat Seacon/Berden hoofdsponsor is?
    Welk investeringsfonds?
    Omdat Berden de weg verspert?
    Ja,als je met dit soort beweringen komt,moet je dit ook duidelijk kunnen weerleggen.
    Zo weet ik er ook wel een paar…

    Gegroet,

    Paljas.

 6. Depor

  Ik heb er nog alle vertrouwen in, we moeten geduld hebben. Wel begrijp ik niet dat Berden met de Japanners is gestopt. Hij heeft goeie connecties en heeft in het verleden veel opgeleverd.

  Kan me overigens wel vinden in bovenstaande verhaal wat betreft de technische staf. Die zit er al jaren en heeft 0,0 voetbal-knowhow. Vervang die twee kalen aub voor ex-spelers zoals Driessen of Rutten. En haal Roox terug als keeperstrainer. Dat is VVV !!!

 7. Meuske

  Geen speld tussen te krijgen wat ruivercity hier verkondigd maar dat is wel vaker gezegd op deze site, heb liever dat iemand dat gaat vertellen op de kaldenkerkerweg want de boodschap komt daar volgens mij niet aan. De buitenlanders wat ik en vele met mij niet meer wilde hebben ons eigenlijk ieder jaar gered van deze malaise waar we nu naar zitten te kijken. Denk dat we in de winterstop niets moeten verwachten want bij de club zit iedereen in de wachtkamer en wacht op die losers van de gemeenteraad die nooit een beslissing willen nemen. Laten we toch verder kijken dan dat nieuwe stadion.

 8. Drikus

  Dat Berden met Japan is gestopt snap ik wel. De rest van Europa heeft, na Honda, dat stukje voetbalwereld ook ontdekt. Talenten als Honda zijn nu onbetaalbaar geworden.
  Dat gezegd hebbende blijft er inderdaad weinig vijver over om uit te vissen. Ik ben van mening dat deze vijver ook niet enorm hoeft te zijn. Wat wel belangrijk is, is weten wat je in je team nodig hebt voor optimale prestaties. 11 ideale schoonzonen is inderdaad niet het antwoord.
  Als VVV de voetbalkennis niet in huis heeft, waarom deze dan niet aanschaffen?
  Sparta werkt met een geavanceerd voetbalprogramma. Na een analyse van de spelers en het team weet de club wat er ontbreekt, welke kwaliteiten er voor optimaal rendement nodig zijn en welke spelers hiervoor in aanmerking komen.
  Met een 2e plaats overall en een koppositie in de periode lijkt dit systeem zijn vruchten af te werpen.
  Na 4 jaar aanmodderen lijkt nu het juiste moment te zijn aangebroken om een buiten de huidige technische staf te zoeken naar oplossingen. Dit programma kan een mogelijke oplossing zijn…… of iig helpen….

 9. Koelie

  Toevallig een goeie reeks van vijf wedstrijden en er is weer genoeg bier. Ik vind het een beetje voorbarig. Natuurlijk het niveau is erbarmelijk en ja er zit tot nu toe nog geen vooruitgang in. We staan nog niet onderaan en zijn nog niet gedegradeerd naar de topklasse. Dan pas zijn ook de laatste blikjes uit de koelkast verdwenen.
  Als het seizoen eindigt als een nachtkaars dan pas zou je mogen dreigen dat het bier opraakt. Het niveau in deze competitie is zo slecht dat je zo weer mee doet in de top zes.
  Trouwens wat heeft het voor zin om Japanse spelers te halen en ze vervolgens niet op te stellen? Ik heb ergens gelezen, weet niet meer waar, dat de club nog steeds actief is met Japanse spelers. Wellicht al in de winterstop?
  @pavisto67: ik snap je frustratie, ook ik ben zo gek om 100+ km enkele reis te maken voor baggervoetbal. Maar ik heb er nog vertrouwen in dat beter gaat worden, slechter kan ook bijna niet meer.

 10. Zeker wete

  Berden stopt in Japan…Lees ik dat goed? Hoe komen jullie daarbij? Is Otsu dan geen Japanner?

  Niet te dramatisch allemaal. Het is niet best allemaal maar er komen ook weer goede tijden. Ik ben het wel eens met de meningen dat er een frisse wind moet gaan waaien. Er zitten er die al erg lang/ te lang aan het roer zitten (technische staf en in de organisatie). Hai moet met enkele voetbaldeskundigen bouwen aan een nieuwe organisatie.

 11. Ben

  Leuk verhaal, maar blijkbaar, ik las ook het commentaar van deze en gene, weet echt helemaal niemand, incluis ondergetekende, over de interne zaken bij VVV. Het is jammer dat VVV geen open club is, er wordt weinig of niets gepubliceerd.
  We hebben een dominante voorzitter, die zich omringt met jaknikkers, dat is jammer en slecht voor de club. Dit zie je echter vaak.
  De voorzitter is echter ook de man die VVV en dus ook ons een paar mooie jaren hebben bezorgd.
  Hij zou zich moeten laten omringen met ter zake kundige medewerkers. Of oud- VVV spelers daar voor in aanmerking komen, ik weet het niet? Wie wel?

 12. clubman

  Ik ben helemaal geen Ajax fan, maar de fluwelen revolutie van Cruijff binnen Ajax spreekt boekdelen:
  Mensen zonder voetbalervaring eruit en ex-voetballers erin. Een voetbalbedrijf is geen regulier bedrijf, en hoe kundig sommige mensen ook mogen zijn, bij een BVO horen voetballers thuis en geen succesnummers uit het bedrijfsleven.
  Laat Berden en de accountant maar op de centen passen, en zet gemotiveerde ex-spelers op de overige bestuursposities. Alleen op deze manier creëer je een organisatie die weet waarover het praat en wat er nodig is om resultaten op het veld te behalen.

  Kijk naar andere BVO’s om ons heen. Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Laat dat laatste maar aan ene Cruijff over….

  1. Ben

   Ken je of weet je van spelers die interesse hebben? Ik ben echt benieuwd welke oud-spelers er voor in aanmerking komen voor technische en bestuurlijke functies?
   FORZA VVV!

  2. Ruben

   Dus VVV moet hetzelfde doen als Ajax volgens jou? Leuk dat het even goed gaat bij Ajax, maar in de meeste gevallen kunnen ex-voetballers amper tot 10 tellen, laat staan een voetbalclub financieel gezond houden.

   Daarnaast werkt het bij Ajax omdat ze daar de mogelijkheid hebben om voornamelijk getalenteerde jeugdspelers aan te trekken en deze op een gegeven moment in het eerste te laten belanden. VVV kan geen talentvolle jeugdspelers aantrekken, simpelweg omdat PSV, NEC, Roda etc. etc. een streepje voor hebben en de jonkies dus eerder naar deze clubs zullen trekken (Jens Janse, Marcellis e.d.). VVV kan deze dus ook niet inpassen in het eerste. Of wil jij zeggen dat VVV afgelopen zomer geen speler had hoeven kopen omdat ze al in de jeugd rondlopen??

   1. Ruben

    De enige ex-spelers met verstand van voetbal zitten al ergens en gaan daar niet weg. Of dacht jij dat Dick advocaat, Remy Reynierse, Stan Valckx, Jos Luhukay en Earnest Stewart iets bij VVV komen doen?

    Je kunt Micky Oestreich, Mart Minten of Chris Burhenne vragen!

   2. Je laatste zin zal ongetwijfeld sarcastisch bedoeld zijn, maar Chris Burhenne is inmiddels hoofd opleidingen bij Fortuna Sittard. Die zie ik best nog een keer trainer van VVV worden in de toekomst.

   3. Ievel Knievel

    Ik zeg niet te veel deze keer. Maar als je van te voren er al van uit gaat dat iets het niet wordt, dan wordt het natuurlijk nooit iets. Mensen die een club leiden moeten natuurlijk dingen mogelijk maken. Zelf de realiteit vorm geven i.p.v. zich neer te leggen bij de werkelijkheid van dit moment.

 13. Ievel Knievel

  Ik heb geen idee welke oud spelers opleidingen/ trainingen hebben gevolgd om iets op technisch/ bestuurlijk gebied te kunnen betekenen voor onze club. Maar het lijkt me dat we in het verleden wel degelijk spelers hebben gehad die graag voor onze club hebben gespeeld en die misschien nog iets van clubliefde voelen (en die een aardige carrière hebben gehad). (Zie het betoog van Huub afgelopen zomer in de Limburger). Als iemand meer inside info heeft m.b.t eventueel aan te bevelen spelers dan ben ik daar erg nieuwsgierig naar.

 14. Sanderkuh

  Ruben vergeet effe dat de oud-spelers van tegenwoordig veel meer opleiding hebben genoten als vroeger…..wil je voorbeelden: je kan ze hebben hoor…..

  Erg zwak om voorbeelden als Burhenne en Minten te noemen….pffff….

  1. Ruben

   Opleiding tot wat? hoogstens tot trainer. Ze hadden het over algemeen directeur en voorzitter.

   Maar ik sta open voor suggesties. Noem er maar eens een stuk of 6

   1. Ruben

    Aan de reactie van Sanderkuh te zien kan hij geen voorbeelden noemen?

    Zal ik nog wat proberen? Saeed Janfada, Wilson Ajah Ogechukwu, Edwin van Berge Henegouwen, Michael Evans, Maico Gerritsen, Danny Hoekman, Alfred Knippenberg, Reginaldo de Santana, Chima Onyeike, Eric Orie, Patrick Paauwe, Kurt Rettkowski, Mendel Witzenhausen …. zeg maar, wie trekt volgens jou VVV uit de modder?

 15. Paljas

  De doorslaggevende meerwaarde van een club begint gewoon bij een meer dan behoorlijke trainer en daarbij horend een meer dan behoorlijke technische staf.
  Een schot midden in de roos waren Mo Allach en Ernest Stewart.
  Maar als je nou naar de trainers kijkt de afgelopen 18 jaar vanaf 1995 geteld,is het allemaal middelmatig tot slecht geweest wat VVV getraind heeft.
  De Ron Jans-en en de Gertjan Verbeek-en van deze wereld heeft VVV vanaf Vergoossen en Reker nooit meer gehad.
  Tel uit je winst…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Ruben

   VVV is niet de enige club die dat heeft. En dat komt simpelweg doordat er niet veel goede trainers zijn die voor een kleine club willen werken. Ze springen liever direct op de spreekwoordelijke trein die richting Engeland , Duitsland of Spanje rijdt. Waarom zouden trainers anders zijn dan spelers. Ook die willen op hun 18e al het hoogst haalbare met een zo’n dik mogelijk salaris. Dan weet je als VVV zijnde dat je pech hebt en uit een ander ruif moet eten.

 16. Goodie

  Voor de politie inzet uren voor het jaar 2011-2012 staat VVV op een 8e plek (ruim 8000 uren. Een plek onder Twente, en daarmee staan we hoger dan clubs Nac, Az en Heerenveen. De degradanten van dat jaar ( De Graafschap en Excelsior hadden 4000 en 2000 uren politie inzet…..

  Waarom zoveel?…

  1. Ruben

   Omdat het stadion niet veilig is. Uitsupporters moeten dwars door het Venlose publiek. Er is maar één weg bij het stadion zoals je weet. Alles kmt er samen, dus moet er politie aanwezig zijn om de groepen te scheiden.

   1. Zeker wete

    Dat zal best wel van invloed hierop zijn maar ik zie bij veel wedstrijden een politiemacht van jewelste bij de koel met soms meerdere bussen ME erbij terwijl het uitvak niet eens halfvol is. Ik zie dan veel agenten genieten van een broodje knak en koffie en hebben niet bijster veel taken. Ik stel daar ook grote vraagtekens bij

   2. Ruben

    ik heb dat al eens eerder proberen uit te leggen hier, maar toen werd ik weggehoond. De ME is verplicht om in een peloton te werken. Een peloton bevat standaard 45 man. Niet meer en niet minder.

   3. Zeker wete

    Ja Ruben bedankt voor je minicursus ‘ME’. Voor het geval je het nog niet wist; de brandweer rukt standaard ook altijd met 9 man uit. In het geval brandweer kan ik dat best begrijpen maar bij de ME? Het zal best zo zijn en ik wil je niet weghonen maar IK VIND het onzin en volgens mij kan dat bij dergelijk planbare evenementen ook anders (minder dus)! Dat schept meer begrip en acceptatie bij de burger/stadionbezoeker.
    Ze hadden met een peloton klaar moeten staan bij Woonwenz….

 17. Meuske

  Denk dat de tijd dat mensen graag naar onze club kwamen wel is geweest want iedereen wil graag bij een club met een toekomstvisie werken maar dat is waar het al jaren aan ontbreekt. De visie van het bestuur en technische staf word met de week bijgesteld niemand denkt op de lange termijn behalve als het gaat om de nieuwe voetbal tempel dan want daar hangt alles vanaf volgens de heren.

 18. clubman

  Wie zegt dat die oud-voetballers ook persé oud-VVVers moeten zijn?
  Een oud-speler van pakweg Vitesse of Utrecht kan ook heel goed werk binnen de club verrichten hoor…voetbal is een universele taal en mentaliteit toch?

  Niemand klaagde toch ook over het feit dat Honda niet uit Venlo kwam?!

 19. Sanderkuh

  Ruben jonge: ik heb niet zoveel tijd als jou om te internetten….heb namelijk ook nog een heeeeeeeeel ander leven met een kind, andere hobby’s etc etc. Dus hou die betweterige praatjes eens effe gauw voor je ‘vriend’. Heb ik het over VVV spelers nee, over voetballers…en daar je zoooo slim bent weet je dat VVV niet de enige club is. Nou, volgende: ik heb het over opleidingen en niet gasten die automatisch postbode werden vroeger. Heeeeel veel spelers volgen opleidingen naast hun voetbal. Was vroeger veel anders. Nou voorbeelden: je kaapte er al een paar weg maar VVV voorbeelden: Kevin Keunen, google maar eens. En een recent voorbeeld: Ismo Vostermans. En kijk gewoon naar Ajax waar je spelers met opleiding hebt zoals van de Sar, Overmars etc. Ook hebben we meneer Seedorf nog etc etc.

  Dus voortaan eerst goed lezen en geduld hebben…OK, dank je !

  1. Ruben

   Sanderkuh, alsjeblief.
   Ik voerde een discussie met Clubman, die zei dat VVV net zoals Ajax zou moeten gaan werken. Dus met oud-spelers met een verleden bij VVV-VENLO.
   Daarom heb ik het over ex-VVV’ers.

   Snap je?!

   Dus voordat je mensen weer gaat beschuldigen dat ze niet goed lezen, kijk dan eerst eens even naar jezelf. Want jij bent degene die zich mengt in andermans discussies, maar niet eens weet waarover deze mensen het hebben.

   Dus voor de duidelijkheid. Clubman en ik hadden het WÉL over ex-VVV’ers.

 20. Sanderkuh

  En je sarcasme wat betreft Minten en Burhenne….heel erg flauw….
  Zelfs met een kilo zout, nog steeds heel erg flauw…..
  Maar dat heeft PeterLoekie je gelukkig al duidelijk gemaakt !

  1. Ruben

   Welk sarcasme?? Ik noem gewoon uit de losse pols enkele namen van ex-VVV’ers (weet je wel, nav die discussie tussen Clubman en mij over ex-VVV’ers) die ik niet zo een-twee-drie een bestuursfunctie zie vervullen bij VVV.

   Had ook Boy Seijkens, Paul Jans, Jos Rutten, of John Roox kunnen noemen. Die zie ik ook geen technisch directeur noemen. Daar is geen sarcasme bij, alleen realisme!

   Dat jij dénkt dat ik daarmee sarcastisch ben, zegt wederom meer over jou dan over mij!

  1. Paljas

   Brise continu…val jij niet uit je rol?
   Jij mag alleen maar proberen grappig te doen en af en toe wat oneliners op dit forum gooien…
   Ievel knievel en mats zijn de personages voor het schelden en beledigen…

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Ievel Knievel

    Hou toch een een keer op man. Ik heb nog nooit iemand moedwillig beledigd hier.

   2. Ievel Knievel

    En even voor de site beheerder. Ik neem aan dat mensen die keer op keer van het gevoerde gesprek afwijken en op de man spelen (ongefundeerd), eens een keer aangepakt worden.

   3. Zeker wete

    Als jouw beledigen niet moedwillig gebeurt…dan heb je pas echt een probleem!

    Een nadenkertje…….(niet bedoeld als belediging…)

 21. Sanderkuh

  Ow sorry Ruben dat ik me mengde in JOUW discussie open een open forum…dat waren jouw woorden ooit toch……ik had het niet over EX-VVV’ers…….dus niet de pot verwijt de ketel wat betreft lezen. En als je zo graag 1 op 1 wilt gaan…ga aub naar een darkroom met clubman…en aub opzouten met ik noemde zomaar 2 namen…..dit was sarcastisch bedoeld….dat weet jij, dat weet ik en dat weet iedereen op deze site…..

  Dus ik sluit me helemaal aan bij Brise: se betweterige trekhaas!

 22. mats

  Ruben en Paljas zijn waarschijnlijk dezelfde. De een komt de ander altijd verdedigen in de discussies. En ze hebben allebij dat onuitstaanbare betweterige toontje.

  1. Ruben

   Hahaha, Mats, dat nu juist jij iemand beticht van twee accounts op deze site!

   Wanneer iemand een mening heeft die afwijkt van de algemene tendens hier (het keihard de grond in boren van mensen binnen VVV) dan is hij direct een betweter volgens sommige.
   @Sanderkuh @Brise @Sultana Jullie weten het elke week beter dan de clubleiding. Wat de ideale opstelling is, waar het geld van transfers naar toe gaat, wie de opstelling bepaald etc. Dus volgens mij zijn jullie hier een betweter!

   @Ievel Knievel Vraag je nu serieus aan de beheerder of hij censuur wil plegen? Op welke grond? Dat er mensen zijn met een andere mening dat jij? Kim Jong Ievel?

   1. Ievel Knievel

    Nee hoor, dat vraag ik niet. Ik ben door Paljas van alles en nog wat genoemd. Dat nu net zo iemand mij beticht van schelden gaat me wat ver. Daarnaast reageert Paljas altijd direct op wat ik zeg, maar reageert hij vooral op mijn persoon en gaat hij niet in op de inhoud. Daarnaast zeikt hij iedereen af waar hij het niet mee eens is. Het gaat me dus met name om dat afzeiken. Ik verwacht helemaal niet dat mensen het me eens zijn. Ieder heeft het recht op zijn eigen mening. Dus ook ik. Het valt me alleen op dat er weinig inhoudelijk gereageerd word. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Paljas een persoonlijke vete met mij aan het beslechten is. Maar goed. Het onderwerp is hier “het bier is op” en volgens mij is de intentie dat we hier praten over welke koers VVV kan gaan varen, om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Daar gaat het mij om en daar gaat het volgens mij iedereen om. Laat ik het eens zo stellen. Mocht dhr. Berden nu eens een hele andere koers gaan varen dan kan hij alsnog aantonen een goede voorzitter te zijn (en dat is hoe ik het zie).

   2. Paljas

    De dader speelt nu opeens het onschuldige zielige slachtoffer….wat een farce!

    Dhr.Berden doet wat goed is voor VVV en vaart tot op heden de koers die gevaren moet worden.
    De koers die jij voor ogen hebt zo rampzalig zijn voor VVV.
    En dus is het gewoon een goede voorzitter…

    Gegroet,

    Paljas.

   3. Ievel Knievel

    Een treffender voorbeeld kan jij (Paljas) niet geven.

    De andere koers is een koers van een voetbalvereniging met een warme uitstraling en geen voetbalbedrijf. Daar mag je het niet mee eens zijn.

 23. Sanderkuh

  Ruben…haal er eens een quote van mij bij waar ik het beter weet? Kinse neet vinde….jij bent degene die altijd reageert op mensen met een betweterige ondertoon. Dat mag ik toch vinden ! En er zijn meer mensen die dat vinden, lees de reacties er maar eens op na. Ik weet het niet beter dan Hay, heb ik ook nooit gezegd. Heb alleen gezegd dat ik het Ajax-model goed vind. Hoe VVV dit gaat invullen moeten ze zelf weten….jij bent degene die altijd kritiek heeft op wat andere voorstellen….maar waar kom je zelf mee…NIKS….alleen reageren, heb je zelf nog nooit iets opbouwends horen zeggen tov mensen die hier iets aandragen…..

  Maar ik ga me niet meer druk maken.

 24. Paljas

  Ja Ruben,welkom bij de onovertroffen website “venlonaren.net” door sommige in Venlo en omstreken ook wel anti-Berden.net of koempels.net genoemd.
  Het is voor mij niets nieuws (zo gaat dat hier al jaren),dat je hier bij een andere mening door een bepaalde persoon of personen wordt aangepakt.
  Maar laat je daardoor vooral niet uit het veld slaan en blijf gewoon je mening geven,want die van jou snijdt meer hout dan die van de matsen en Ievel Knievels van deze site.

  Gegroet,

  Paljas.

 25. Paljas

  Ievel Knievel wil van VVV een warme voetbalvereniging maken ,mensen …en geen voetbalbedrijf.
  Tja,met dit soort uitspraken maak je jezelf wel erg belachelijk en ook wel een beetje dom!
  Want die warme voetbalverenging (ik heb je die uitspraken in het verleden veel vaker zien maken) moet je dan gaan zoeken bij VOS,Venlosche Boys,VVV’03 enz waar het amateuristisch denken precies in jou straatje past.
  Een voetbalbedrijf (ook wel profclub genoemd) staan voetballers volledig onder contract bij de desbetreffende club.
  En dan is het een kwestie van vraag en aanbod wie je wel en niet in dienst wil en kan nemen…
  Welkom bij de profclub VVV…en aub niet zoals Ievel Knievel wil over 3 jaar: welkom bij hoofdklasser VVV!

  Gegroet,

  Paljas.

 26. Ievel Knievel

  Gelukkig staan mensen zoal ik wel klaar voor die “warme” voetbalclub VVV, mocht de periode Berden op een mislukking uitdraaien. Net zoals dat mensen zoals ik klaar stonden bij de vorige fiasco’s in het verleden (niet dat ik daar op hoop overigens). Mocht VVV ooit onverhoopt in de topklasse terecht komen dan zal ik er staan en met mij een hoop andere mensen. Gegroet, Ievel

  1. Paljas

   Oh…je zou graag de post van Berden willen over nemen?
   Maar wie ben je dan in godsnaam om überhaupt te denken dat jij wel de”messias” bent voor VVV?
   Dan moet je wel heel wat te bieden hebben!
   Blijkbaar heb je wel wat te verbergen en te verliezen(the real me),anders zou je je ongenoegen niet jaren lang tot in detail hier op dit forum blijven spuien.
   Dan was je wel de rechtstreekse confrontatie met Berden aangegaan en niet via deze site…
   Of kun je het niet winnen van Berden en probeer je via deze site gelijk te krijgen?

   Gegroet,

   Paljas.

   1. sultana

    Of jij bent Hai Berden of je staat dichtbij Berden kan niet anders nadat ik je reacties gelezen heb!

    Over je reactie op Ruben terug te komen: je word hier aangepakt door bepaalde mensen als je niet dezelfde mening hebt schrijf je. Wat ben je nu zelf aan het doen dan? Je bent zelf niet veel beter, kijk eerst eens in de spiegel zou ik zeggen. Over altijd gelijk proberen te krijgen te spreken…….

   2. Paljas

    sultana??? Of is het toch “kameleon”mats…of toch weer voor de verandering Ievel Knievel?

    Zolang jij hier (onder welke naam je ook je post plaatst) de meest onmogelijke domme onzin verkoopt als het om VVV gaat,krijg je van mij minimaal windkracht 10 als tegenwind in je face.
    En ik ben niet Berden,maar moet als er zoveel wartaal en onzin wordt verkocht door jou over hem…moet ik hem wel verdedigen.
    Een soort rechter hand,al sta ik er mijlenver vandaan!

    Gegroet,

    Paljas.

   3. jason

    “een soort rechter hand” Laat dat maar aan zijn berden zijn vrouw over!

    Lang leve De Koel

   4. Ievel Knievel

    Er zijn ook mensen die niet graag per sé haantje de voorste willen zijn, maar wel graag achter de schermen willen buffelen. Daarnaast is mijn held voor de wederopbouw van VVV nog altijd Broer Gerards (of hoe je zijn naam ook schrijft. Dit omdat ik weet van mensen die weer dicht bij mij staan (ik ken heem persoonlijk niet), wat hij voor VVV heeft betekent. En dat in zeer moeilijke en zware tijden. Misschien wel een van de zwaarste periodes die onze club heeft gehad.

 27. Paljas

  “De Koel”vraagt of ik paranoïde aan het worden ben?
  Paranormaal zul je bedoelen …ik doorzie jou”spelletje”als geen ander!
  Doe daar je voordeel (of als je niet wil luisteren) je nadeel mee!

  Gegroet,

  Paljas.

   1. Paljas

    Nou…op zijn minst gasten zoals jij aan te pakken en te corrigeren waar nodig en leugens en onwaarheden meteen de kop in te drukken!
    En ik ga het winnen… gewoon omdat ik de betweter ben en jij de nietsweter!

    Gegroet,

    Paljas.

 28. Paljas

  Wie kent hem nog Josué Pesqueira,in 2011 nog uitkomend voor VVV en toen nog middenvelder.Toen nog te matig en te licht bevonden voor VVV.
  Nu 2 jaar later voetballend bij Portugal samen met Ronaldo in de basis tegen Zweden voor een plaats op het WK.
  Heeft VVV en vooral Berden het goed gezien om met zo’n jonge talenten in zee te gaan?
  Ja is het duidelijke antwoord…en dus krijgt hij van mij steeds meer respect aangaande zijn toen opgezette beleid aangaande talentvolle buitenlanders aan te trekken!
  Alleen heb je met amateurs te maken aangaande trainers/technische staf om zo’n talenten beter te maken…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. vvv_supporter_op_zuid

   Even terzijde, Josué viel in… dus niet in de basis.

   Berden met Captein zijn toen inderdaad naar Porto geweest om 2 vriendjes te zoeken voor Viana die nogal eenzaam was e.d. Chula met Josué werden uit een hoed van talenten gevist die voor huur in aanmerking kwamen.

   Het had toen helemaal geen zin om die 3 Portugezen te halen omdat ze simpelweg te jong en onervaren waren. Het was af en toe wel leuk maar uiteindelijk heeft het niets meer gebracht dan selectie aanvulling. Hoe kan Berden/VVV het nou goed gezien hebben om met jonge buitenlandse talenten in zee te gaan? Viana (2 seizoen), Josue hebben VVV niets gebracht, Chula nog een beetje als een soort publiekslieveling.
   Brazilië was ook een (te verwachten) farce. Enige wat echt succesvol is geweest is Japan. Nigeria kan ik ook niet echt succesvol noemen. Musa was al een toptalent maar de andere 3 hebben tot nu toe alleen veel geld gekost, Natuurlijk heeft Uchebo ons wel in de eredivisie gehouden… Misschien zijn we daarom wel gedegradeerd LOL…

   Josué was de jongste met 19 jaar in 2010 trouwens maar wel met meeste talent. Een spelbepaler á la Moutinho. Echter, met 19 jaar en ‘klein van stuk’ viel hij uiteraard door de mand voor het ‘degradatie voetbal ‘ook al kon je zien dat hij een goede traptechniek had.

   Bij VVV zal hij inderdaad niet beter zijn geworden behalve wat levenslessen/ervaring. Die trainers en technische staf die NIEMAND beter maken worden anders door het bestuur (incl. dus Berden) nog altijd in stand gehouden…. mensen met een hypotheek, gezin en die altijd ja en amen zeggen …. ze hebben ze;f ook niet topniveau gespeeld…

 29. YowVVV

  Gentenaar
  Fleuren Yoshida Seip Joppen
  Honda Linssen Musa Josue
  Schaken Uchebo Musa

  (ex) Voorzitter: inderdaad een kampioensteam, wat was het mooi geweest..
  ook voor onze Niels! Realiteit is: Ongeïnspireerde en vrijwel kwaliteitsarme spelersgroep, trainer zonder realiteitsbesef (roept iedere week dat het gaat gebeuren en dat het wel goed komt), een lege Koel, het ufo-kassahok (past totaal niet bij de authentieke Koel) heeft het alleen druk als er gratis kaarten worden verstrekt.

  Mijn mening: Stel die 2 Australiërs op, hun mentaliteit willen we zien! Yuki hoort niet op de bank, wordt niet goed gebruikt. Deze man moet de vooruitgeschoven middenvelder zijn, niet op de vleugel.

  1. Paljas

   Ja,inderdaad met zo’n elftal zou je nu zondermeer kampioen zijn geworden in de eerste divisie en zou je ook gewoon hoge ogen kunnen gooien in de eredivisie,alhoewel de backs en de keeper mij niet echt kunnen charmeren.
   Je hebt alleen Musa zowel op het middenveld als in de aanval neer gezet(foutje denk ik?)…ik zou Holla nog als middenvelder willen noemen en je zou een geweldig elftal hebben.
   Dan hebben we achteraf gezien echt wel hele goede spelers gehad…en dan praten we over een tijdsbestek van de laatste 5 jaar.

   Gegroet,

   Paljas.

 30. Luis Erique

  Als je dan toch een opstelling maakt van de laatste jaren….

  ————Gentenaar—————
  Timisela-yoshida-seip-el akchaoui
  Josue————toth———honda
  Schaken——-linssen—-Amrabat

 31. YowVVV

  Uiteraard kunnen de beste spelers van de afgelopen 5 jaar afwijken, feit blijft dat we een middenmotor in een semi amateurklasse zijn op het moment. Spelers hebben (al is het extern) veel geld opgeleverd. Geen enkele laagvlieger in de eredivisie heeft dit soort spelers en kapitaal gehad. Het is triest hoe het er nu voorstaat.

Leave a Reply