Het veld van VVV gekozen als beste kunstgras van de Jupiler League

Het kunstgrasveld van VVV-Venlo dat in stadion de Koel ligt is door de aanvoerders van de Jupiler League gekozen als de beste kunstgrasveld van de Jupiler League!

Promovendus NEC heeft het allerbeste veld van het seizoen 2014/2015 maar VVV-Venlo is knap als tweede geëindigd in het klassement. Dat betekend dat VVV-Venlo het allerbeste kunstgrasveld heeft van de Jupiler League seizoen 2014/2015.

Het veld van de Nijmeegse promovendus werd in het seizoen beoordeeld met een gemiddelde van 3,32 op een schaal van 1 (slecht) tot 5 (topveld). Wat opvalt in het eindklassement is dat behalve het grasveld van De Graafschap alle overige grasvelden minder worden beoordeeld dan de kunstgrasvelden.

De eindstand in de Jupiler League van het seizoen 2014/2015:

1 NEC
2 VVV-Venlo (K)
3 Roda JC Kerkrade (K)
4 FC Volendam (K)
5 Sparta Rotterdam (K), RKC Waalwijk (K), FC Emmen (K)
8 FC Eindhoven (K)
9 De Graafschap
10 FC Den Bosch (K)
11 Helmond Sport (K)
12 Almere City FC (K), FC Oss (K), Jong Ajax, Telstar, Fortuna Sittard
17 MVV Maastricht
18 Achilles ’29

Omdat zowel Jong PSV als Jong FC Twente gedurende het seizoen meerdere malen gebruik hebben gemaakt van verschillende speellocaties zijn zij niet opgenomen in de eindklassement.

Na ieder weekend ontvangt Danny Hesp van de aanvoerders van de uitspelende clubs een beoordeling van 1 (slecht) tot en met 5 (topveld) voor het veld waarop zij gespeeld hebben. Omdat zowel Jong PSV als Jong FC Twente gedurende het seizoen meerdere malen gebruik hebben gemaakt van verschillende speellocaties zijn zij niet opgenomen in de eindklassement.

Bron; VVV-Venlo & VVCS.nl

Leave a Reply