Het verschil tussen vorig seizoen en dit seizoen!

Dit seizoen heeft VVV-Venlo 13 speelronde in de Jupiler League gespeeld en is het tijd om een tussenbalans op te maken. Het gaat nog steeds niet super goed met onze club. De resultaten vallen tegen en misschien nog wel het ergste het voetbal waar VVV bekend om stond is ook dit jaar niet terug te zien. Vorig seizoen onder Trost was niet super maar ook dit seizoen klagen supporters steen en been over de resultaten en over de keuzes van de trainer. Ook wij zien dat het nog niet best gaat met VVV en de financiële problemen helpen ons zeker niet mee!

Wij waren eigenlijk weleens benieuwd wat het verschil is tussen dit en vorig seizoen. Hierdoor zijn we eens alle wedstrijden gaan  vergelijken.We hebben all resultaten van dit seizoen en vorig seizoen op een rijtje gezet. Hierbij is vooral gekeken naar dezelfde tegenstanders. Dit doen we omdat de eerste 13 wedstrijden van vorig seizoen hele andere tegenstanders kenden.

We komen tot de conclusie dat er amper verschil is tussen dit en vorig seizoen. Als je de wedstrijd RKC/Excelsior* niet meetelt heeft VVV evenveel punten als vorig seizoen namelijk 17. Ook zien we dat als we de wedstrijd van RKC/Excelsior* niet meetellen dat VVV 4 keer minder heeft gescoord maar ook 1 doelpunt minder tegen kreeg.

Als je de wedstrijd RKC/Excelsior mee rekent dan heeft VVV zelfs 1 punt meer dan vorig seizoen. Ook dan heeft VVV minder doelpunten voor maar 3 doelpunten meer tegen.

Vorig seizoen had VVV een behoorlijke dip aan het einde van het seizoen. Laten we hopen dat we deze dip hebben gehad en snel weer naar boven kunnen kijken.

Doelpunten
Seizoensstart 2014/2015 13 voor 15 tegen.
Tegen zelfde teams 2013/2014 17 voor en 16 tegen (zonder Excelsior). Met Excelsior 17 voor 18 doelpunten tegen.
Seizoenstart 2013/2014  21 voor 20 tegen.

Seizoensstart 2013/2014
Als je seizoensstart vorig jaar en dit seizoen vergelijkt is het dit seizoen slechter. Toen behaalde VVV 21 punten met 21 doelpunten voor en 20 tegen.
FC Eindhoven – VVV-Venlo 0-0           G
VVV-Venlo – Willem II 2-0                   W
Sparta Rotterdam – VVV-Venlo 1-0     V
VVV-Venlo – Helmond Sport 3-2         W
MVV Maastricht – VVV-Venlo 1-3       W
VVV-Venlo – FC Den Bosch 3-0          W
FC Dordrecht – VVV-Venlo 5-0           V
VVV-Venlo – De Graafschap 0-4         V
FC Emmen – VVV-Venlo 2-0               V
VVV-Venlo – Fortuna Sittard 1-1        G
Almere City FC – VVV-Venlo 2-2        G
FC Oss – VVV-Venlo 1-2                       W
VVV-Venlo – Jong Ajax 4-1                 W

* Vorig seizoen speelde RKC nog in de Eredivisie en speelde Excelsior onderin de Jupiler League in het begin van vorig seizoen. We hebben deze 2 clubs dan ook als “zelfde soort club” in het rijtje gezet.

[table id=58 /]

1 Response

  1. Pingback : Het verschil tussen vorig seizoen en dit seizoen! - VVV Venlo

Leave a Reply