Hicham Acheffay traint mee met VVV-Venlo

Vandaag op de training is een nieuw gezicht te zien. Hicham Acheffay training voorlopig mee met de selectie om zijn conditie op peil te houden. Dat meldt VVV-Venlo op haar website.

“De 20-jarige Nederlands-Marokkaanse voetballer speelde in de jeugd van AVV Zeeburgia, AFC Ajax, FC Volendam en Vitesse. In 2019 vertrok de rechtsbenige aanvaller naar Jong FC Utrecht waar hij op 10 augustus 2019 zijn profdebuut maakte in de 2-0 verloren uitwedstrijd tegen Excelsior in de Eerste Divisie.

Aan het begin van dit jaar vertrok Acheffay naar Zwitserland op uit de komen voor Grasshopper Club Zurich, maar is inmiddels transfervrij.”

Bron: VVV-Venlo

29 Responses

 1. twiggy11

  Ik zag net de beelden van de eerste training bij omroep Venlo ik zag daar Guus hypertensie rond lopen heeft hij nog een contract of is hij ook daar om zijn conditie op peil te houden?

 2. OooLGooO

  Idd geen Velthuizen.

  Sonny Stevens is transfervrij, m.i. een zeer waardevolle keeper voor VVV op dit moment.

  Thomas Oude Kotte zeer goede centrum verdediger.

  Joey Pelupessy is transfervrij, ideale vervanger voor Post (mits hij vertrekt).

  Thomas Bruns is transfervrij, geen idee of die financieel haalbaar is.

  Denilho Cleonise is transfervrij, 19 jaar en zeerbehendige linksbuiten.

  Sylla Sow transfervrij, linksbuiten.

  Kortom de nederlandse vijver is groot genoeg met transfervrije spelers welke een meerwaarde hebben voor VVV en in de meeste gevallen financiee haalbaar lijken te zijn.

   1. Godfried

    Hadden ze het toevallig niet over Marco Boogers? De oud technisch directeur van FC Dordrecht?

 3. chretien

  Pec heeft toch geen akkoord bereikt met Hamdi. Misschien nu toch een kans voor Marco? Als hij zich kan verbeteren, kunnen we hem niet weigeren te vertrekken.

 4. Koelie

  Eerst al bij Fortuna gesolliciteerd en nu bij PEC. Hij wil wel graag weg bij VVV. Dit is toch al het jaar van de grote schoonmaak dus iedereen die zich te groot voelt voor VVV, vertrek snel aub.

   1. Grad

    @Godfried, Ik kan me goed voorstellen dat er supporters zijn die Bogers graag zien vertrekken, maar ze moeten niet gaan roeptoeteren.
    Marco Bogers heeft in het verre verleden in verband met zijn studie bij Fortuna stage gelopen. Mogelijk heeft hij bij Fortuna gesolliciteerd, in de periode 2012- 2014 toen hij een stapje terug moest doen voor Soentjens.
    Wat betreft sollicitatie bij PEC: in het programma ‘De Oranjezomer’ werd door Chris Woerts enkele namen genoemd die afgevallen waren voor het directeurschap, en hierbij werd o.a. ook Marco Bogers genoemd. Hij heeft er niet bij gezegd, dat hij gesolliciteerd heeft. Het kan namelijk ook zijn dat hij door PEC is benaderd en dat hij heeft gezegd, dat hij niet beschikbaar is.

   2. Godfried

    en dat was deze bogers? of marco boogers? van Dordrecht?

    ik kan me er namelijk niets bij voorstellen en lees het ook nergens. zie veel namen voorbij komen, maar Bogers (van VVV) wordt nergens genoemd.

  1. mats

   Helemaal dikke prima! Want die zat met zijn hoofd dus helemaal niet bij VVV ….dus opgerot staat netjes. Stel je voor dat Het Grafschaal hem niet wilde hebben en hij een beetje leuk zat te doen hier op de trainingen alleen maar om verzekerd te zijn van een contract. Dit soort gasten moet je niet willen. Die zit straks bij De Graagschap ook gewoon op de bank joh. Dan denk ik serieus dat zelfs Hunte nog beter is aangezien hij wel om VVV geeft.

Leave a Reply