VVV-Venlo

Hoe staat de selectie ervoor?

Het seizoen gaat over een aantal weken beginnen. De EK finale is nog niet zo lang geleden afgelopen en de transfermarkt ligt totaal op zijn gat. Mega transfers zijn er nog niet geweest en veel clubs hebben de selectie dan ook nog niet op orde. Onder deze noemer valt ook VVV. Door het corona seizoen is er nog steeds niet veel te besteden , wat natuurlijk al helemaal voor de Koel club geldt na de degradatie. Ieder dubbeltje zal nog eens extra worden omgedraaid en worden gekeken of de uitgave ook echt noodzakelijk is.

Topscorer Georgios Giakoumakis is nog altijd aanwezig in de selectie van VVV. De eerste winnaar van de Willy van der Kuilen trofee staat nog steeds onder contract bij VVV. Onlangs liet de goalgetter weten dat er binnen afzienbare tijd iets staat te gebeuren. Met een eventuele en bijna zekere transfer, zal er voor Stan Valckx meer mogelijk zijn. Een ding is in ieder geval wel zeker. Er zal vooral verjongd worden onder trainer Jos Luhukay. Opvallend is dat zijn contractverlenging ook nog steeds niet naar buiten is gebracht.

Als we kijken naar de huidige contractspelers, zien we dat er vooral jonge spelers zijn aangetrokken en onder contract staan. Deze zullen vooral de kans gaan krijgen. De gemiddelde leeftijd van deze selectie is 23,3 jaar. Dat scheelt zich 5 jaar met de oudste basis opstelling van afgelopen seizoen. Dat valt ook te zien het aantal dertig plussers. Delano van Crooij en Danny Post zijn dit seizoen de enige veteranen in de selectie. Met Sven Braken en Luka Zima is er dan nog enigszins ervaring aangetrokken op centrale posities, maar voor de rest is er weinig ervaring voorhanden. Dat geldt met name op het nogal dun bezette middenveld. Waar Danny Post ver boven de rest uit steekt met zijn leeftijd. Daarnaast lijkt het er ook op dat Joeri Schroijen als ervaren versterking binnenkort bij de selectie komt.

Op topscorer Giakoumakis en de inmiddels vertrokken van Crooij na, is er het afgelopen jaar en het jaar er voor weinig waarde gecreeerd op het veld. De verwachting is dan ook dat de doelstelling niet direct promotie zal zijn, maar eerst ervaring op doen met jonge talentvolle spelers zoals Leliendal, Essanoussi, Janssen, Roemer en Bastiaans. Met de bedoeling dat de spelers in transferwaarde zullen stijgen en eventueel het seizoen erna of dat seizoen erna mee kunnen doen voor directe promotie naar de Eredivisie.

Naast de al eerder genoemde Giakoumakis, wordt er ook van Pachonik en Post nog verwacht dat zij kunnen vertrekken. Met hun leeftijden zijn zij een van de meest ervaren spelers van de selectie en mochten zij vertrekken, dan zal daar zeker een ervaren vervanger voor terug moeten komen. Daarnaast speelde Hupperts tegen Straelen nota bene als rechtsback. Het lijkt er dan ook op dat hij zal vertrekken mocht hij een andere club vinden. Hopelijk haalt competitiegenoot Roda hem op als opvolger van Goppel.

Of VVV de selectie nog verder aangrijpend gaat versterken is nog maar de vraag als er niemand vertrekt. Hierover is niet al te veel gecommuniceerd en het zal natuurlijk vooral afhangen van de verkoop van Giakoumakis. Het lijkt er ook op dat verschillende jeugdspelers de kans zullen krijgen. Mocht Pachonik vertrekken dan lijkt het erop dat met Dekker bijvoorbeeld zijn vervanger al binnen is en dat daarachter jeugdproduct Joel Roeffen zijn back up zal worden. Net als dat de kans groot is dat Joep Munsters zijn minuten mag gaan maken op het middenveld. Afwachten dus wat er gaat gebeuren.

DoelmanLeeftijdContract tot medioOptieContractjaren
Lukas Zima2720232
Delano van Crooij3020221
Bram Verbong2120232
Jens Craenmehr19202312
Verdedigers
Kristopher Da Graca23202312
Brian Koglin2420232
Stan van Dijck2020221
Yannick Leliendal19202312
Tobias Pachonik2620221
Tristan Dekker2320232
Middenvelders
Danny Post3220221
Kees de Boer21202312
Simon Janssen2020221
Wassim Essanoussi17202211
Aanvallers
Aaron Bastiaans1920221
Guus Hupperts29202211
Yahcuroo Roemer19202211
Georgios Giakoumakis26202211
Sven Braken2820232

134 Responses

 1. DeOtjes

  Toch wel zuur om te lezen dat VVV in de selectie zo ver terugvalt. Ik hoop toch echt dat er wat bij komt.

  In elke lijn moet er wel wat bij. Er is maar 1 linksback. 1 rechstback (als Pacho weggaat). Centraal zijn er 3 maar dat is ook maar dun is gebleken.

  Middenveld zijn er maar 3 (als Post weggaat) waarvan 2 jeugd.

  Voorin is alleen rechts dubbel bezet. Als Schrooijen komt dubbel maar dan mis je nog steeds een 2e spits.

  Eigenlijk heb je nu maar 15 veldspelers. Waar er 3 zomaar weg van kunnen gaan. En dan hebben we dekker die er nog 6 weken uitligt. Voordat die weer 90 minuten kan maken zit je zomaar op 10 weken. Dan zit je dus al in week 7 of 8 van de competitie

  Ik hoop echt dat VVV kan doorpakken

   1. Gerardus

    Laat Randy alstublieft wegblijven. Heeft hier op enkele schitterende doelpunten na net niks laten zien. Typische momenten voetballer, verder presteert hij al jaren niets.

 2. FC VVV03

  Het gaat gewoon een jaar worden van niets moet alles mag. Met het grote aantal clubs die een op papier sterkere groep hebben, in het achterhoofd mag je denk ik gewoon tevreden zijn als je bij de eerste 8 zou eindigen. Alles daarboven is meegenomen. Belangrijkste is dat we waarschijnlijk weer als supporters een aandeel kunnen hebben op de tribunes.

 3. RuiverCity

  Wat moet je met 4 keepers? Ook zonde van het geld. Een jeugdkeeper proberen te verhuren, maar ja zal niet veel interesse voor zijn. Met Giakoumakis begint ook een klucht te worden. Topscoorder van de eredivisie en dan niet verkocht worden!
  Schroijen is zo goed als rond. Dan mis je nog 7/8 spelers die broodnodig zijn….

  1. Gerardus

   Ik vraag mij oprecht af voor welke posities jij het nog nodig vind om 8 spelers te halen? En in godsnaam van welk geld? Nu willen ze het eens een keer met vooral jeugdspelers doen en dan is het nog niet goed.

   1. RuiverCity

    Omdat het niveau van de jeugdspelers niet goed genoeg is en je posities dubbel bezet wilt hebben. Daar zitten ze nog heel ver vandaag. VVV had toch grote verwachtingen van de Giakoumakis transfer….

   2. DeOtjes

    Volgens mij moet er nog zeker bij:
    1 linksback en 1 centrale verdediger
    2 middenvelders
    1 spits

 4. Leonardus

  De cijfers zeggen precies hoe de situatie er uitziet.

  Na de degradatie vertrokken 16 spelers. Daar tegenover staat de komst van 5 nieuwelingen. Het aantal vertrekkers kan nog oplopen. 3 spelers willen nog weg. Daartegenover staat de mogelijke komst van Schroijen. Dat maakt het negatieve verschil van 13.

  Natuurlijk is VVV niet in staat om dit gat te overbruggen. Noodzakelijk moet er aangevuld worden met jeugdspelers. Dat is ook niet erg. En sommige jeugdspelers zullen ook kunnen aanhaken in de KKD.

  Feitelijk betekent dit dat je nog wel wat kwaliteit voor de basis mist.

  Dat er geen geld is, is de reinste onzin. Maar liefst 16 spelers zijn vertrokken. Die hadden allemaal een eredivisiewaardig salaris. Die kostenpost is weggevallen. Van het salarisbudget van 2 miljoen moet er nog voldoende over zijn om transfervrije spelers aan te trekken.

   1. Leonardus

    Bij een gehuurde speler betaal je of een huursom of een deel van het salaris.

  1. DeOtjes

   Ik heb het gevoel dat VVV het verlies wat is ontstaan door corona en het teruglopen van inkomsten ten gevolge van degradatie in 1 seizoen wil inlopen. Het geld wat je dan wint door vertrokken spelers is dan al snel op.

 5. chretien

  Ik denk maar zo, ik zeg maar niks. Ja, een ding, ik ben niet erg optimistisch wat betreft onmiddellijke terugkeer in de eredivisie. Ook een periodetitel wordt moeilijk. FORZA VVV!

   1. Godfried

    Hoezo denk je dat?

    Op dit moment zie ik de volgende opstelling:

    Goal: Zima
    Achterhoede: Pachonik, Da Graca, Koglin, Leliendal
    Middenveld: de Boer, Post (Janssen), Essanoussi
    Voorin: Roermer, Braken, Schoijen

    Ja, Post en Pachonik gaan misschien nog vertrekken. Maar op dit moment spelen ze nog altijd voor VVV. Mochten ze gaan, dan komt er heus wel iemand voor op hun plek.

    Daarbij verwacht ik niet dat VVV al klaar is. Er zal denk ik nog wel een extra aanvallende middenvelder komen en een flankspeler/spits. Geen man overboord dus. Daarbij, VVV hoeft maar één periode te presteren. Namelijk de laatste. Tijd genoeg om een goede selectie samen te stellen, die via de nacompetitie promoveert.

   2. Godfried

    PS. Giakoumkis is er natuurlijk ook nog. En misschien wil Jos wel 442 spelen dit jaar. Een aanval met Braken én Giakoumakis bijvoorbeeld (mocht die blijven). In combinatie met aanvallend ingestelde zijkanten is er van alles mogelijk.

   3. DeOtjes

    442 gaat hem niet worden. De selectie is ingesteld op buitenspelers. Dat betekent dat je met deze selectie 424 speelt. Verdeigend verwacht ik weinig tot niets van onze buitenspelers. Beetje flauw meehobbellen en storen kunnen ze wel. Maar bal afpakkers zijn het niet. Dus met 442 worden op het middenveld overlopen.

    Je zet een mooi elftal neer. Maar je hebt geen redelijke wissels en met blessures ben je helemaal in de aap gelogeerd.

 6. Goodie

  Gewoon rustig wachten, gaat echt wel nog het een en ander bijkomen. De selectie op orde hebben aan het begin van het seizoen is een utopie, lukt vrijwel niemand. VVV heeft dat de afgelopen 2 jaar geprobeerd, tot 2x moest er in de winter een blik nieuwe spelers komen.

 7. SneltreinMusa

  Mensen lopen veel te hard van stapel, ja we hebben nog genoeg spelers nodig maar onze basis 11 staat er al bijna

  Zima
  Nieuw – Da Graca – Koglin – Leliendal
  De Boer – Essanousi – Janssen
  Roemer – Braken – Schroijen

  Vanuitgaande dat de spelers vertrekken waarvan het verwacht word,
  Dit elftal is echt wel in staat om het linkerrijtje te halen en dan is er nog tijd wanneer Giakoumakis verkocht word om nog wat spelers te halen

  Dus zoveel stress als sommige hier is niet nodig, Missen alleen heel veel breedte spelers op dit moment maar tijd is er nog genoeg

  1. Koelie

   Plek 8 , 9 en zelfs 10 is inderdaad linkerrijtje. Haha.

   Middenveld moet echt wat bij i.p.v. Janssen. Die vind ik geen basisspeler voor linkerrijtje. Evenals Leliendal en de keeper, maar die ik heb ik nog niet zien spelen.

   1. Godfried

    Als je ze nog niet hebt zien spelen, hoe weet je dan wel dat dit géén spelers zijn voor het linker rijtje??

    We hebben vorig jaar gezien dat kwaliteit van individuele spelers niets zegt. Het gaat erom of ze een team vormen.

 8. jurgen

  Ik heb geen glazen bol, maar ik verwacht een wisselend komend seizoen. Degradatie is natuurlijk niet niks, zal toch weer enige gewenning met zich meebrengen, met de nodige ups en downs. Een constante factor mag je van jeugdspelers nog niet verwachten, dus zul je ook regelmatig een draai om je oren krijgen. Met de nieuwe aanwinsten en de jeugdspelers zul je een beetje mazzel moeten hebben, dat er een paar positief gaan uitspringen. Afwachten wat een eventuele verkoop van onze Griekse vriend teweeg gaat brengen, dit zou ook een behoorlijk verschil kunnen betekenen voor de selectie.
  Jos mag het laten zien zou ik zo zeggen, de basis lijkt me, dat hij de “poppetjes” op de juiste plaats zet en dat de spelers met een goede instelling het veld ingaan.
  We gaan ut zien en maar hopen op een periodetitel, dat is denk ik zo’n beetje het maximale voor komend seizoen.
  Mocht ik ergens geld op moeten zetten wat betreft de kampioen van komend seizoen, dan zeg ik ; Almere City.

 9. OooLGooO

  Mijn inziens is een plek ik de top 6-8 toch zeker wel reeel. We moeten nou niet doen alsnog de selectie er niks van kan, voor KKD begrippen is de selectie (Er vanuit gaande dat Giakoumakis er niet meer bij is) van bovenkant middenmoot niveau. Ik denk dat iedereen zal mag realiseren dat plek 8 en lager zeer matige teams zijn, waar VVV zeker niet voor onder doet.

  Tevens zullen er echt nog wel gerichte versterkingen de komende weken bij komen…

   1. Grad

    MVV is nog de vraag, of het al dit seizoen effect heeft. Men is nog bezig met het binnenhalen van een investeerder en de club hoopt nog voor de start van de competitie de deal bekend te maken en welke bedragener er mee gemoeid zijn is nog niet bekend, bron DDL.
    Wat betreft Den Bosch wordt vrijdag vermoedelijk een contract getekend met de PMG groep, die tussen de 50 en 60% van de aandelen overnemen. Hoeveel de nieuwe aandeelhouders in FC Den Bosch investeren is niet duidelijk. FC Den Bosch zelf wil nog niet op het akkoord met PMG reageren. ,,Wij kunnen alleen zeggen dat er constructieve gesprekken gaande zijn met potentiële aandeelhouder, bron het Brabants Dagblad.
    Dan vraag ik mij af waar jij dan van weet dat deze clubs fors gaan investeren

   2. mats

    MVV en Den Bosch. Ik moet het nog gaan zien. Aan de andere kant alleen maar leuk als het gemiddelde niveau hoger wordt.

 10. VVV-O1

  Vvv gaat een financiële klapper maken m.b.t. Giakoumakis. Ik ga geen bron vermelden natuurlijk. Maar onze spits gaat zeer waarschijnlijk naar Southampton. Voor een bedrag van 7 miljoen pond. Omgerekend… jawel… ruim 8 miljoen euro.

  Nogmaals.. verschillende mensen in Engeland die mijn bron informeren. Ik hoop dat het waar is! Sla me niet in elkaar als het niet waar is, maar doorgaans is deze bron zeer betrouwbaar. Freelance journalist.

  Fingers crossed!

  1. Venlooow

   Er staat idd wel iets over op Engelse sites dat Southampton en Norwich City interesse in hem hebben.
   Laten we het hopen dat hij snel verkocht wordt.
   Southampton is natuurlijk geen onbekende van VVV aangezien zei toen Maya Yoshida van ons hebben gekocht.

 11. kuebke

  Jaja,dat hebben we al vaker gehoord en dan geen bron vermelden.
  Ik moet het zog zien of het waar is.
  Je weet wat ze zeggen: eerst zien dan geloven.

  p.s, ik hoop natuurlijk dat het waar is want het zou een aardig bedrag zijn.

 12. FC VVV03

  In dat stuk staat helemaal niet dat Jako op de lijst staat bij Feyenoord. Er staat dat Feyenoord een optie blijft. Kortom: puur een slimme zet van de zaakwaarnemer om in Griekse media met interesse van Feyenoord te paraderen. In de hoop dat Feyenoord toe hapt.

 13. Oelie op zuid

  Simon Jansen voegt helemaal niks toe aan dit elftal. Veel balverlies en alle ballen achteruit. Waarom mag die een vrijeschop nemen. Geen greintje creativiteit.

 14. FC VVV03

  Janssen, Roemer en de rest van de jeugdigen voegen 0.0 toe aan dit VVV. Zo’n wedstrijd tegen Helmond is voor Zo’n jongens het moment om zich te laten zien. Afgelopen jaren een club dat speelde van plek 12-20. Je ziet aan alles dat ze veel en veel te kort komen. Attractief willen spelen oke, maar met welke spelers?

 15. Leonardus

  Wat een opluchting dat degradatie dit jaar niet mogelijk is.

  Het is maar een oefenwedstrijd tegen een ploeg uit dezelfde competitie.

  Fazit:
  – geen kwaliteit
  – geen inzet
  – geen team
  – geen agressie
  – geen kansen
  – geen uitgespeelde aanvallen

  Opvallende details:
  – zeer zwak optreden de Boer
  – 3 fouten van Koglin/da Grace waaruit een doelpunt viel
  – een spits die geen bal vasthoudt
  – buitenspelers die geen lantaarnpaal voorbij komen
  – een middenveld wat dramatisch is
  – een zwakke keeper zonder coaching

  DR-A-MA-TISCH. HUILEN MET DE PET OP.

 16. Rossie

  Ik weet niet waar ik zojuist naar gekeken heb maar jongens wat was dit sleeeeeeecht!!! Niet te geloven! Als er niet nog 5-6 basiswaardige KKD-toppers bijkomen gaan we kánsloos in het rechterrijtje eindigen, op zeker. Hupperts aub per direct weg, die heeft echt het niveau niet meer. Enige lichtpuntje Leliëndal. Centrum van de verdediging wederom een drama, dat gaat gewoon net zo verder als vorig seizoen. Braken ook geen topper. En onze nieuwe keeper…blij dat we Delano nog hebben. Middenveld? Hebben we niet. Aanvallend voetbal? Hahaha, met welke aanval dan? Ik ben me echt kapot geschrokken vanavond, bah!

 17. FC VVV03

  Dat centrum achterin met da Graca rn Koglin met daar achter Zima die alle 3 geen woord Nederlanda praten is vragen om problemen. Wat een enorme heimwee heb ik naar tijden met Promes Roseler Rutten en consorte.

 18. kuebke

  Ze kunnen zich beter terugtrekken uit de competitie want dit gaat echt niks worden.
  Gaan gewoon weer opdezelfde voet verder als vorig jaar.
  Het gaat één groot fiasco worden dat is nu al duidelijk.
  Er valt totaal niks positiefs over te vertellen tot nu toe.
  Ik hoop dat het nog gaat veranderen maar ik ben er echt bang voor dat dit nog gaat gebeuren.

  P.s en dan willen ze met aanvallend voetbal ( nou ja voetbal) weer meer supporters naar De Koel lokken.
  Laat me niet lachen,zo jagen ze de mensen eerder weg.

 19. Rossie

  Ik ben echt nog steeds in shock…leek wel een 3de klasser amateur of zo. Álles wat we hebben opgebouwd voor en na de promotie, de jaren in de eredivisie…álles is weg. Maar écht weg. We beginnen weer bij 0,0. Ik kan wel janken. Wat een puinhoop.

  1. Godfried

   kunnen moeilijk positief zijn, toch.
   maar er moet gezegd worden, er deden 5 basisspelers niet mee vandaag: dekker, post, pachonik, giakoumakis en schroijen.

   gaan er daarvan nog weg? zeker. maar er komen ook nieuwe spelers voor in de plek. vvv speelde dus met een half team, aangevuld met reserves en jeugdspelers.

   desalniettemin, dit was slecht en de tijd tikt door.

 20. FC VVV03

  Mensen reageren op wat ze zien. Niets geks aan toch? Tuurlijk is het maar een oefenpot, maar die spelers die VVV nu heeft lopen( met name de jonge jongens) die gaan echt niet opeens over een paar weken de pannen van het dak spelen. Onmogelijk met die kwaliteiten. De bal ligt bij Stan…

 21. hanskazan

  Oefenwedstrijd waarbij VVV het volledig laat lopen, Hupperts geen back uiteraard, Pachonik zal wel vertekken…
  Essanoussi erg grillig, Da Graca dacht dat hij Virgil van Dijk was vandaag… schoenmaker blijf bij je leest.

  Verder zegt deze wedstrijd helemaal niks natuurlijk, Jos heeft al meerdere keren aangegeven zoekende te zijn en dingen te proberen terwijl Will Boessen gewoon lekker door kan broduren op vorig jaar.

  RC Lens schijnt Giakoumakis als top prioriteit te hebben deze zomer om de aanval te versterken… er lijkt eindelijk wat beweging te zijn rondom onze griekse vriend.

 22. Geen moment het idee gehad dat er vanavond een team stond. Bastiaans die tegen Janssen schreeuwt ‘Simon hou je bek nou eens dicht met je gezeur’ .

  Maar het ergstste was nog Da Graca, die een opstootje veroorzaakte nadat de scheidsrechter ‘Helmond Sport bal’ riep. Hij pakte de bal, om een minuut later na wat geduw en getrek tegen de scheidsrechter te roepen ‘you said it in Dutch, i didn’t understand’ .

 23. supportertje

  Denk dat we dit jaar gewoon moeten voetballen, en voor de rest als supporter absoluut geen hoge verwachtingen moeten koesteren. Realiteit is gewoon dat er helemaal opnieuw moet worden begonnen. Eredivisie voetbal is nog jaren weg, en als je er in zou rollen via de nacompetitie, lig je er na dat seizoen weer uit. Ook in de KKD zullen we niet bij de top horen en mijn gevoel zegt dat we blij moeten zijn met de middenmoot. Ik hoop als supporter gewoon een aantal leuke wedstrijden te zien, en een elftal wat langzaam aan naar elkaar toe groeit. Misschien dat de verkoop van Giako wat lucht verschaft.

 24. RuiverCity

  Afgelopen week schreef ik al dat er nog minimaal 7/8 nieuwe spelers moesten komen. Toen werd ik door sommigen weggehoond. Als je niet ziet dat de jeugdspelers (o.a. Janssen en Bastiaans) veel te kort komen dan heb je geen verstand van voetbal. VVV heeft geen diepgang, géén opbouw van achteruit en …..
  Valckx en Van Hintum, er is nog VEEL werk aan de winkel. Dit kan echt niet!

  1. DeOtjes

   Dat komt misschien omdat je jezelf op een podium zet. Met je “als dit en dat dan heb je geen verstand van voetbal”. Verder wat technische termen erin gooien (diepgang) en het klinkt bijna als je zelf op nivo hebt gebald.

   Ik denk nog steeds dat jeugdspelers wel wat kunnen brengen maar het moet wel gesteund worden door ervaring. Het is dus niks om op te bouwen. Laat ze eerst minuten maken en wennen. Daarna misschien pas basis. Op dit moment is de balans tussen jeugd en ervaring (noodgedwongen) ver te zoeken, Dus dat er wat bij moet ben ik met je eens.

   De situatie is echter dat je eerst geld moet hebben.

   1. RuiverCity

    Mezelf op een podium zet? Haha. Realisme noemen ze dat. Zien wat er gebeurt. Als jij niet ziet dat de jeugdspelers allemaal (vooral fysiek) te kort komen dan is jouw voetbalinzicht ver te zoeken. Hoe kun jij weten dat de jeugdspelers het wel kunnen brengen? Door één mazzelgoal van Bastiaans?

    Ik ben gelukkig niet zoals jou en praat alles goed wat er op d’n Berg gebeurt.

   2. DeOtjes

    Nee je zet mensen meteen in een hoekje. Door ze meteen te betichten van goedpraten en of gebrek aan voetbalinzicht. Daarmee zet je jezelf op het voetstukje. Het enige wat je kan en doet is personen afbranden. Zowel spelers als staf als mensen die het niet met jou eens zijn. Ronduit schofferend. Maar dat valt natuurlijk onder realisme en eerlijkheid.

    Ik denk dat sommige jeugdspelers best potentie hebben. En ja daar schaar ik Bastiaans ook onder. Maar ik vind ook dat je ze niet met zijn vijven tegelijk op het veld moet zetten. En voor meerderen geldt ook dat ze nog niet klaar zijn voor de basis. En dat ze fysiek tekort komen is ook waar. Maar dat fysieke telt op sommige posities zwaarder dan op andere.

   3. RuiverCity

    Lees eens hoe je zelf mensen ‘beschrijft’. Jij brandt juist mensen af die het niet met je eens zijn. Jij vindt juist dat je de waarheid in pacht hebt. Ik ben realist ja. Als jij alles door een geel/zwarte bril wilt blijven bekijken, prima.

   4. DeOtjes

    Ik beschrijf geen mensen. Als jij er in mijn bericht meer dan 1 kan beschrijven ….
    Werkelijk geen enkele speler is goed genoeg bij jou. Er kan nooit een positieve toon vanaf.
    Ik beargumenteer nog waarom ik reageer op jouw schrijfsel en waarom ik die toon ronduit schofferend vind. Maar verder dan de bal terug proberen te spelen kom je niet. Enkel mensen in minderwaardige hokjes stoppen.

    Ik zeg nergens dat ik de wijsheid in pacht heb. Dat ga je ook niet vinden. Ik heb wel een mening. Die komt niet altijd overeen met de jouwe. Zo schijf jij spelers bij voorbaat al af waar ik denk dat in sommige spelers wel potentie zit. Maar ja.. dat is dan meteen geen voetbalkennis he ?

    Dat is dus geen realisme . Dat is jezelf heilig verklaren en niet openstaan voor andere meningen.

 25. De Realist

  Laten we positief zijn en blij zijn dat we met 4-1 op de broek hebben gekregen. Hadden we met 4-1 gewonnen dan dachten ze op de berg dat de selectie al sterk genoeg was. Er is in ieder geval nog heel veel werk aan de winkel, al hadden ze wellicht met de 5 ontbrekende basisisspelers al minimaal gelijk gespeeld tegen Helmond Sport. Alles zal afhangen van de transfer van Giakoumakis. Pas dan komt er (hopelijk veel) geld vrij om een paar gerichte aankopen te doen. Over 2 weken kan de wereld er alweer heel anders uitzien. We moeten nog niet te snel oordelen en de technische staf de kans geven om de komende weken de selectie op orde te krijgen.

   1. Rossie

    Je hebt helemaal gelijk. Alleen mogen we dat hier weer niet zeggen en wil niemand het zien. Gisteren was echt totale bagger en als je niet ziet dat de huidige selectie voor spek en bonen gaat meedoen dit jaar dan heb je écht geen kijk op voetbal. Enige hoop: 5 of meer miljoen voor Giakoumakis en 5-6 héle goede aankopen. Anders echt 100% kansloos.

 26. RKC Waalwijk heeft afscheid genomen van James Efmorfidis. De Griekse spits kwam niet meer voor in de plannen van de club en zag zijn contract ontbonden worden. Efmorfidis lag nog tot 2022 vast in Waalwijk.

  Die deed het bij Almere City toch wel heel erg goed in de KKD. En hoewel ik een groot fan ben van Yahcuroo Roemer overtuigt die deze voorbereiding nog absoluut nog niet.. dus wat concurrentie zou zeker geen kwaad kunnen.

 27. Leonardus

  Wat ik me echt afvraag met welk verhaal VVV spelers binnenhaalt. De Boer bijvoorbeeld is gevallen voor het verhaal van VVV. Die zal toch wel garanties hebben gevraagd zodat dit ook waar te maken valt.

  Tot dusver nog lang niet.

  1. Rossie

   Denk dat het resultaat en vooral het spel van gisteren ook niet gaat helpen bij het halen van nieuwe spelers…en dat hele verhaal van ‘aanvallend en attractief voetbal’ heb ik nog nul komma niks van gezien. Ook de verkoop van seizoenskaarten zal nu definitief klaar zijn vrees ik. Alleen met de komst van enkele hoopgevende spelers zullen er wellicht nog mensen over de streep te trekken zijn. Soms denk ik wel eens dat ze bij VVV echt niet snappen hoe het allemaal werkt. En dat ze heel weinig leren van fouten in het verleden. Ja, er is geen geld, weet ik, maar écht goed structureel beleid is er toch ook niet echt wat mij betreft. We zijn echt hélemaal terug bij af. Doodzonde.

 28. FC VVV03

  Wat ik me echt het meeste afvraag is waarom VVV nog steeds buitenlandse spelers aantrekt. Buiten het feit of die goed genoeg zouden zijn of niet, vind ik dit alleen al qua taalbarriere en kleedkamer geen ideale situatie. Zulke jongens komen in een totaal vreemd land terecht ergens op een kamertje. VVV is toen begonnen met bouwen aan een uiteindelijk succesvol team met het aantrekken van Post, Promes, Rutten, Roseler, Seuntjens, Opoku enz. Als je dan kijkt hoeveel spelers er mislukt zijn de afgelopen seizoenen vind ik dit echt een risico. Genoeg KKD spelers die uit hun contract liepen deze zomer en die momenteel wel opgepikt worden door clubs als Almere, de Graafschap, Volendam etc. Wat is precies de reden dat VVV dit niet vaak doet? Financieel? Concurrentie? Geen idee

 29. mats

  Helemaal mee eens FCVVV03.
  Dat het middenveld een kindercrèche is en de voorhoede een allegaartje van Roemer en mislukte MVV’ers die totaal niet op elkaar ingespeeld zijn prima…. Tenminste, ik ga er van uit dat er nog wat bijkomt want zoals gisteren tegen Helmond met die jeugdspelers kan ik amper serieus nemen qua voetbal (behalve dan dat je wat aankomende basisspelers aan elkaar laat wennen…..

  …..maar het ergste is dat ze dan twee aankopen hebben gedaan waar je dan wél van verwacht dat die een beetje kunnen verdedigen samen met DaGraca en dat die er dan prompt 4 tegen krijgen.
  In een wedstrijd waar Helmond geen fuck doet om te ballen en slechts een paar keer countert, waarvan er dus gewoon 4 invliegen …dan zakt je de hoop toch wel in de schoenen wat betreft Zima, Koglin en Da Graca. Hoezo Nederlandse jongens? Eric Verstappen uit nota bene Venlo wordt 3e keep bij Heracles. Zou die nou echt niet liever elke week willen ballen bij VVV?

  Met deze verdediging zie ik het echt zwaar in. Want volgens mij denkt Stan dus de CV en keep wel op orde te hebben. Dát is echt de ergste conclusie van gisteravond (niet dat F-jes voetbal op het middenveld) .

  Enige lichtpuntje gisteren was Leliendal. LichtpunTJE

  1. Rossie

   Je hebt volledig gelijk. Verdediging is totaal niet op orde en bij VVV denken ze volgens mij inderdaad van wel. Da Graca is ook gewoon niet goed genoeg. Wat me nog het meeste irriteert is dat ‘de positivos’ echt iédereen aan het affakkelen zijn die kritisch is (op oa twitter bv). Op de eerste plaats: iedereen heeft recht op z’n mening volgens mij (dus ook als die kritisch en/of negatief is) en op de tweede plaats doe aub je ogen open allemaal dan zie je genoeg. Het is echt zwáár ondermaats en over twee weken begint gewoon de competitie. En dan wordt er weer geroepen ‘geef ze tijd’…ja, prima, maar geen maanden aub. Want die hebben ze wel nodig vrees ik.

  1. Rossie

   Die beste stuurlui kregen vorig seizoen ook gewoon allemaal gelijk. Maar goed, doe allemaal de oogjes maar dicht en blijf roepen dat het wel goed komt…kansloos.

   1. Rossie

    Enige wat ons gaat redden is een hele grote zak met geld voor Giakoumakis. Anders niets.

  2. RuiverCity

   @Clubman. Valckx en consorten worden goed betaald voor hun werk. Dan mag je daar ook iets van verwachten. Afgelopen seizoen ook weer véél, erg véél miskleunen gehaald. Giakoumakis was de enige voltreffer. Echter heeft dat nog steeds geen geld opgeleverd waardoor we twee weken van de start er erg beroerd voor staan.

 30. chretien

  Go Ahead en nec speelden vorig jaar een abominabel slecht seizoen en kijk, waar ze staan in de eredivisie…… ik las ergens dat iemand blij was dat hij blij was dat ze niet met 4-1 hadden gewonnen met alle mogelijke veronderstellingen van dien. Ben ik helemaal mee ens.
  Zelfs als we de eerste 10 wedstrijden verliezen, ik hoop niet dat het gebeurt, dan hebben we nog 28! wedstrijden om het goed te maken.
  Wat het gaat het worden? Ik weet het niet, maar alle negatieve reacties hierboven, wat moeten we ermee?
  Ik denk dat eerst de nu lege portemonnee moet worden bijgevuld, voordat VVV gaat overwegen om een of meerdere spelers te kopen.
  Ik begrijp ook dat afhankelijk van de resultaten op het veld door de meesten wordt bepaald of Luhukay, Valckx en zelfs Bogers het goed hebben gedaan. Na de Vastelaovend hebben we nog tijd om te strijden voor promotie.
  FORZA VVV!

 31. mats

  Ik maak me grote zorgen over de wedstrijd tegen NAC, met deze verdediging.

  Het is al over twee weken? Gaan Pacho en Post nog weg? Wordt Gia nog verkocht en komen er dan nog spelers bij? En dan nog, deze groep is totaal niet ingespeeld.

  Als dit het is voor augustus dan vrees ik dat NAC volledig over ons heen walst. Ik vrees dubbele cijfers again!

  1. Rossie

   Eens. NAC wint gisteren van Sparta. Zoals het bij VVV nu staat gaat NAC gewoon met een nulletje of vier, vijf winnen in Venlo vrees ik. VVV is totáál niet klaar voor de competitie. Best droevig eigenlijk. Giakoumakis moet zsm verkocht en dan meteen schakelen aub. Maar de start van de competitie halen met een goed genoeg elftal is nu sowieso al onmogelijk. Die drie punten tegen evt concurrent NAC ben je nu al kwijt.

 32. mats

  En dan nog iets. Gisteren. Bastiaans, Essa, DeBoer, Janssen op dat middenveld. Die moeten allemaal het krachthonk in denk ik. Die zijn allemaal te licht. Werden door de Helmond spelers allemaal makkelijk aan de kant gezet. Ze zullen best aardig kunnen ballen maar dit is gewoon niet KKD waardig zo. Gaat niks worden met zo’n lichtgewicht middenveld.

  1. goalkiller

   Met het fenomeen periodekampioen hoef je maar 8wedstrijden te pieken en dan in de nacompetitie er vol op te gaan 4wedstrijden. Vervolgens feest op de markt en de joeksmobiel kan weer schoongemaakt worden….

   1. mats

    Je gaat zéker níet pieken met zo’n lichtgewicht middenveld….en al helemáal niet tijdens de nacompetitie….dan gaat de beuk er namelijk in en daar zijn deze jongens niet toe in staat.

 33. hanskazan

  Ga je lekker Rossie? Relativeren kun je leren grappenmaker.

  Dit VVV is veel slechter dan vorig jaar maar daarme ben je nogsteeds beter dan Jong AZ, Jong Utrecht, Dordrecht, jong PSV, Den Bosch, Oss, Fc Eindhoven, Roda JC, Jong Ajax, Telstar en MVV. Sta je al 9de.

  Scorebord journalistiek is hier nog nooit zo heftig geweest. En maar roepen dat de pessimisten(veel noemen het hier realisten, laat me niet lachen) gelijk hebben gekregen. De 3 jaar ervoor hebben jullie zwaar ongelijk gekregen maar toen bleef het stil. En als het goed gaat zijn diezelfde pessimisten weer vrolijk en blij en vergeten ze hun eerdere eigen uitspraken.

  Veel plezier met alle moodswings dit seizoen! Wordt vast heel gezellig thuis!

  1. Rossie

   Ja, ik ga lekker. Ik weet namelijk wat ik zie en sluit daar mijn ogen niet voor. En de huidige selectie beter dan allemaal de clubs die jij noemt? Hahahahahaha, doe effe normaal. Nogmaals, énige redding is geld en 5-6 goede spelers. Anders kansloos rechterrijtje.

   1. hanskazan

    Agree to disagree dan maar! We zien in mei wat uiteindelijk het resultaat is.

    Begrijp me niet verkeerd, ook ik hoop op snelle verkoop giakoumakis en een paar basiskwaliteit spelers erbij

 34. FC VVV03

  Het hoort er toch ook een beetje bij als supporter zijnde? Laten we het niet groter maken dan het is. Of denk jij dat bij clubs als de Graafschap, NAC, Volendam enz de supporters de polonaise lopen als er kansloos met 4-1 verloren word van een competitiegenoot in de voorbereiding? Ik denk dat ze in Venlo juist heel blij mogen zijn met de vaak nuchtere supporters. Bij de meeste clubs staan er meteen 100 capuchons op het trainingsveld. Keep calm…

  1. DeOtjes

   Ik ken hem niet. Maar als je tegen Utrecht 1 aanschuurt moet je in de KKD divisie toch wel meekunnen.

   Wel schrik ik dat VVV weer spelers wil gaan huren. Met gehuurde spelers bouw je niks op. Geen kapitaal en geen fundament voor de toekomst.

 35. De Koel

  Het is wel duidelijk dat VVV nog lang niet klaar is voor de competitie. Verkoop van Giakoumakis duurt veel te lang, daardoor is er weinig mogelijk qua aankopen en begin je niet met een volwaardig team aan de competitie. Ik verwacht in ieder geval geen promotie dit seizoen.

 36. Oelie op zuid

  In het artikel staat dat hij uit mag zien naar een andere club. Voor overname of om te worden verhuurd. Ik neem aan ter overname want hij kan in jong utrecht toch meeballen in de kkd. Misschien huren met optie tot koop.

 37. lucien1978

  Man man man stelletje naolers en paniekzaaiers op dit forum. Dat is ook de reden waarom ik maanden ben weggeweest.

  Het is echt naolen om het naolen en altijd weer iets negatiefs vinden.

  Nou wordt Emmen er weer bijgehaald. Emmen kun je in niets vergelijken met VVV. Emmen heeft een sponsor die geld in de club pompt en daardoor het 10x makkelijker heeft om transfers te realiseren. Waarom altijd het vergelijken . Daar hebben we echt helemaal niks aan.

  Bijna alle betaalde voetbalclubs hebben de selectie nog niet op orde. Overal vinden nog wijzigingen plaats. Zelfs psv is nog bezig met transfers en die zijn al begonnen.

  Er is in de KKD geen 1 club die zijn selectie al op orde heeft.

  Natuurlijk moet er iets bij en dat weet VVV ook. De transfermarkt komt nu eenmaal laat op gang. Hier heeft iedereen last van. Vvv heeft ook nog de pech dat ze ivm de degradatie enorm in begroting terug moeten. De corona heeft er ook ingehakt. Op dit moment is er gewoon geen geld totdat Jako en of Pachonik is verkocht. Hoe realistisch wil je het hebben.

  Ik hoor hier ook voorbij komen dat er nog 7a8 spelers bij moeten komen. Dat noem ik realiteitswaanzin. 4 max 5 spelers komen erbij en dan staat er een prima selectie.

  Als er 2 middenvelders en 1 aanvaller bijkomen dan staat er al een kompleet ander elftal. Zeker in de KKD divisie.

  De voorbereiding zegt mij ook helemaal niets . Jaar in jaar uit wordt bewezen dat de voorbereiding geen voorbode is voor een goed of slecht seizoen.

  Hier zitten alleen maar paniekzaaiers met een negatieve kijk op voetbal. Al ging het goed dan nog hebben ze wat te zeiken.

  Ik vertel iedereen nu al dat er over 2 weken een kompleet ander elftal staat dan wat speelde tegen Helmond en bij Nac zal het niet anders zijn.

  Voor nu is dit de basis wanneer iedereen fit is.

  Zima
  Dekker koglin da graca leliendal
  Post janssen de boer
  Roemer braken schroijen

  Dan mis ik nog 2 middenvelders en 2 aanvallers en dan zijn we een heel eind.

  1. mats

   Wat fijn dat je weer terug bent om anderen op hun slechte gedrag te wijzen en jezelf zoveel beter voor te doen. Geweldig, ik ben benieuwd wat de grote Lucien nog meer voor ons in petto heeft dit jaar.

   Volendam, Almere, de Graafschap, NAC, Helmond ook…bouwen rustig voort op waar ze vorig jaar gebleven zijn of hebben zich met 1 of 2 spelers versterkt….. Emmen speelt met Heracles……..als je niet ziet dat het VVV wat er nu staat hopeloos te kort gaat komen dan ben je blind of naief of beide…. Dat geld van Giako moet eerst nog maar eens komen he? En die 4 goals die DaGraca, Koglin en Zima om de oren kregen doen mij het ergste vrezen….

   Nou kom maar door met je betweterige reactie!

  2. Rossie

   Totaal niet mee eens, maar dat mag hoop ik. Over twee weken gaat er niét een ‘totaal ander elftal’ staan, let maar op. En waarom niet vergelijken met Emmen? Ook degradant, wil ook terug naar de eredivisie. En als het er allemaal wél prima uitzag zou ik dat ook gewoon benoemen hoor, wat een onzin. Het is gewoon heel, heel matig wat er nu staat en drie spelers erbij zoals jij zegt (2 middenvelders en 1 aanvaller) gaat echt niet voldoende zijn. Al was het alleen maar omdat onze gatenkaas-verdediging dan nog steeds actueel is. Met een centrum en een keeper die geen Nederlands spreken én elkaar niet of nauwelijks verstaan. Echt vragen om problemen. Dom dom dom. En ook totaal niet nodig, ze hebben weer eens nul komma niks geleerd van vorig seizoen.

  3. Leonardus

   Iedereen heeft het recht zijn of haar mening te geven. Wie ben jij om dat te veroordelen? Of het nou positief is of negatief, dat is ieders recht. Of je nou Ruivercity bent of Lucien1978.

   Ik denk persoonlijk ook dat VVV er momenteel waardeloos voor staat. En dan heb ik het niet over de spelers die nog gaan of er bij komen.

   Afgelopen vrijdag ben ik me rot geschrokken over het centrale duo en de keeper. Dat moet de basis zijn en dan te zien hoe makkelijk dat die de goals weggeven belooft niet veel goeds.

   Die moeten alle 3 op Nederlandse les en heel snel. Anders van Crooy en van Dijk in de basis. Slechter kan het niet.

   1. Rossie

    Precies ook mijn punt: een Zweed, een Duitser en een Tsjech…waarom????? En als ze nou alledrie héél goed waren dan heft dat die taalbarrière nog wel op…maar dit…ik vind het gewoon heel erg dom. Maar dat zal dan wel aan mij liggen.

 38. lucien1978

  https://www.google.com/amp/s/m.voetbalzone.nl/amp/doc.asp%3fuid=389423

  Iedereen heeft zeker recht op een mening . Ik wordt alleen erg moe ervan dat er alleen maar negatief commentaar is. Nu gaat het slecht en is het nog erger. Maar als het goed gaat gebeurd het ook. Vvv staat bekend om het naolers publiek.

  Zeggen dat andere clubs zich hebben versterkt gaat ook nergens over. Dan wordt Emmen tevoorschijn gehaald. Net de enige die zich versterkt heeft. Zie hierboven de lijst met transfers . Iedere club staat er bijna hetzelfde voor als vvv .

  Nac zou vvv van de mat spelen. Bij Nac is ook een heel elftal weggegaan en hebben ook amper versterkingen gehaald.

  Zo slecht staat vvv er niet voor tov andere

  1. RuiverCity

   Ik word moe van die Clubman en Lucien die alles goed praten en elke realiteitszin uit het oog verliezen. Als je toch alleen de spelerslijst van de laatste twee jaar erbij pakt dan is toch meteen duidelijk dat we in een neerwaartse spiraal zitten en dat het er echt niet goed uit ziet. Niet qua aanwinsten en niet qua eigen jeugd.

   Nogmaals ik hoop dat ik het van harte mis heb, voor onze club, maar de afgelopen twee jaar bewijzen het tegendeel.

 39. clubman

  Alle näölers hier hopen straks vol trots te kunnen zeggen “zie je wel, ik zei het toch” om zich vervolgens thuis bij moeders op de bank op de borst te kunnen kloppen als kenner.
  Chapeau!

 40. zuid1

  Ik ben het met je eens Lucien. Laten we gewoon eens even de eerste paar wedstrijden aankijken voordat we al hele prognoses erop los laten.

  Dus de glazen bollen naar de zolder mensen.

  1. lucien1978

   Precies. Al dat naolen zal wel al jaren een reden hebben. Je mag best kritisch zijn maar niet al seizoenen lang. Het zijn altijd dezelfde die alles negatief zien.

   De realiteit is dat er weinig mogelijk is en dat is niet aleen bij VVV. Van alle kkd clubs zijn er veel meer gegaan dan erbij gekomen. ( zie de transferlijst) . Overal kampen ze met dezelfde problemen.

   Maar dan wordt natuurlijk alleen naar Emmen gekeken waar wel geld is. Over de andere clubs hoor ik ze niet.

   1. Leonardus

    Laten we eerlijk zijn. Na het vertrek van Steijn is er niet veel positiefs te vertellen over VVV. Buiten Giakoumakis was heel veel kommer en kwel.

    Terecht dat veel supporters daar over klagen. Dat kun je nölen en zeiken noemen maar veel goeds was er ook niet te zeggen afgelopen 2 jaar.

    En het begin van dit seizoen is ook niet om over naar huis te schrijven.

   2. Grad

    Er is de laatste 2 seizoenen veel fout gegaan en ook nu loopt lang nog niet alles zoals we graag zouden willen en het is logisch dat men gaat näölen en zeiken, maar ik heb wel moeite met een aantal personen, die je alleen op dit forum tegenkomt als ze kunnen näölen en alles afkraken. Als er iets positiefs te melden is, zijn ze niet thuis, of spreken hun twijfels uit, maar iets positiefs krijgen ze niet van hun toetsenbord.

  2. roermond

   Lucien en Grad, sluit me volledig bij jullie aan, en weet ook dat de selectie nog niet compleet is…Petje af voor de staf, dat ze ondanks corona, dadelijk nog een goed team op de mat hebben staan. Geef de mannen de tijd en als dadelijk Gio en Pacho verkocht zijn, komt er heus nog kwalitatief wat bij…come on venlo…forza VVV….

  1. Rossie

   Messi??? Oh nee, da’s geen middenvelder…;-) Dacht dat we vooral gingen inzetten op Nederlanders en wellicht wat Duitsers…maar goed, ben benieuwd, laat me verrassen!

 41. jurgen

  Van Rooijen is vastgelegd lees ik, zou vanochtend beklonken zijn,
  22 jaar relatief jong hier moet VVV op leunen qua voetbal ervaring. Hoop dat hij geen trainings achterstand heeft en dat hij tegen NAC gewoon 100 % inzetbaar is. Het pokerspel omtrent onze Griekse vriend is denk ik in volle gang. Schermen met andere clubs, om die ene club financieel over de streep te trekken. De verleiding voor clubs om onze topscorer te laten lopen, voor een relatief laag bedrag, zal voor sommige clubs te groot zijn. Emotie en paniek vieren soms hoogtij, als er een paar oefenpotjes verloren zijn.
  Zijn de financiële corona gaten bij VVV gedekt, zal de selectie waarschijnlijk nog wel veranderen. De nervositeit slaat vaak in augustus toe, we gaan ut weer zien.

 42. goalkiller

  er komen langzaamaan wat versterkingen binnen, dat zal komende periode nog vervolg krijgen. En ja met een begroting van 5miljoen kun je geen panklaar elftal halen die met 100goals voor kampioen wordt in de KKD.

  Verder nog even een tip aan Marco Bogers, (die alle berichten op venlonaren altijd nauwlettend in de gaten houdt 😉 ) Ga eens even bij de grote logistieke bedrijven om tafel. De Quote500 sponsors zoals (VidaXL) daar moet je er mee van binnen halen, dan kun je langzaam groeien tot 12miljoen begroting en heb je mogelijk een grootnetwerk voor de 40mijloen voor het nieuwe stadion.

 43. supportertje

  Denk dat elkaar de maat nemen al helemaal niet helpt om de sfeer onder de supporters goed te houden. En zeker in de komende maanden heeft onze club en goede sfeer onder de supporters hard nodig. Maar de realiteit is gewoon dat VVV dit jaar waarschijnlijk niet om de prijzen meegaat doen. Nou dat is dan niet anders, en net als in vele voorgaande jaren hebben we het er mee te doen. En ja, daar word niemand vrolijk van. We moeten afwachten waar VVV mee gaat komen, en we hebben daar geen enkele invloed op. En ook dat is een gegeven, maar ik hoop dat ze nog met wat verrassingen komen. Ondertussen blijf ik gewoon mijn club steunen, en in moeilijke tijden is dat niet makkelijk. Wij willen allemaal dat onze club het goed doet, en weer naar de ED gaat. Maar we moeten ook zo realistisch zijn dat het de komende jaren niet zal lukken. VVV heeft het moeilijk, wij als supporter ook. Maar ik heb ook vertrouwen in Jos dat hij ons in de komende jaren weer naar de ED brengt. Ook geloof ik er in dat we een ander soort voetbal te zien krijgen, waarbij ik rekening houd dat de eerste 10 wedstrijden niet om aan te zien zullen zijn. maar wie weet hebben we geluk en loopt het toch anders. Belangrijker vind ik dat we weer kunnen kijken in het stadion, ons biertje kunnen drinken daar, en kunnen praten over hoe goed of hoe slecht het weer is geweest. We zijn VVV, worden nooit verwend, op een uitzondering na. Maar ik geloof wel in VVV als club en wat er ook gebeurt, daar kan niemand verandering in brengen, wat hier ook gezegd of geschreven word. Eens VVV, altijd VVV, met al zijn voor en nadelen.

  1. DeOtjes

   Ik weet het. Maar sommige mensen zijn zo extreem in hun uitlatingen dat ik het gewoon niet kan laten.
   Als je dan zo een berichtje leest met het gemiddeld salaris van een speler dan kan ik alleen maar respect opbrengen voor die jongens. Dat ze voor een habbekrats op het veld staan waarbij het blijkbaar ook normaal is dat je door ‘supporters’ wordt afgeschreven.

   Geef ze dan het voordeel van de twijfel en kijk ook af en toe door de fouten heen. Als ze nog beter waren verdienden ze meer en speelden ze niet bij VVV

  2. robvvv

   Mooi verwoord ,”supportertje”.
   We zijn en blijven VVV supporter, in goede en minder goede tijden (en ik heb ook de tweede divisie nog meegemaakt en toen was het ook leuk…..). Als supporter moeten we het kunnen opbrengen een stap terug te doen. Er zullen ongetwijfeld weer euforische tijden komen.

 44. Leonardus

  Het is oorverdovend stil vwb de eventuele transfers van Giakoumakis, Post en Pachonik. Je mag toch verwachten dat deze spelers uiteindelijk weer aansluiten en met de groep gaan trainen en mogelijk ook weer wedstrijden gaan spelen.

  1. Rossie

   Aangezien VVV ze nog steeds betaalt en ook allerlei andere risico’s draagt (als werkgever) mag je dat zéker verwachten ja. Zou niet meer dan normaal zijn. Toch verwacht ik niét dat dat gaat gebeuren.

  2. robvvv

   Wat Giakoumakis betreft: ik verwacht na 1 augustus , als de internationale markt opengaat , snel nieuwe ontwikkelingen. Geldt ook voor Pachonik , maar wat Post betreft ….NEC blijft wel stil momenteel.

 45. hanskazan

  RCD Mallorca kan worden toegevoegd aan de lange lijst met “Potentiele” toekomstig werkgevers van Giakoumakis als ik de media in Mallorca moet geloven…

  1. hanskazan

   Een goede kennis die daar woont wist me te vertellen dat onder de supporters de overtuiging leeft dat giakoumakis de nieuwe spits wordt nadat een insider dit in de supportersgroep had gegooid.

   Een beetje zoals Word dat hier soms doet 😉

   Toen hij vroeg of het was was heb ik maar gezegd dat het voor de spotprijs van 10 miljoen een wereldspits is 😜

 46. robvvv

  Tot mijn grote schrik werd ik en met mij vele andere supporters vandaag pijnlijk verrast door de aanwezigheid van nieuwe dugouts die het zicht op het veld vanuit VN 1 en VN2 , en ik vermoedt ook vanuit 3 en 4 nadrukkelijk belemmeren.
  Hoe slecht kun je het maken voor supporters die daar hun seizoenskaart hebben gekocht.
  Ik heb in de afgelopen 60 jaar veel meegemaakt bij VVV op de Kraal en in de Koel maar dit vind ik toch echt ongelofelijk. Degenen die op de rijen 1,2 en 3 zitten zien niets meer.

  Haal die dugouts weg , verplaats de lijnen/ het veld naar noord en zet de dugouts zoals vroeger gewoon onder de Z tribune.

  OF, verplaats te N tribunes naar boven en maak een allee langs de dugouts. . Ik roep de fans van VN op om massaal te protesteren. !!

  Zoals het nu is , is ONACCEPTABEL.

Leave a Reply