VVV-Venlo

Huidige selectie VVV-Venlo (juni 2019)

Dinsdag speelt VVV-Venlo de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Dan is MVC uit Maasbree de tegenstander. Afgelopen woensdag was de eerste training van VVV-Venlo en daar zagen we flink wat nieuwelingen.

VVV-Venlo geeft dan ook op de website aan welke spelers gekomen zijn en welke spelers weggegaan zijn. Hieronder volgt een overzicht:

Weg:

Unnerstall -> PSV
Rutten -> Crotone
Borgmann -> contract afgelopen
Korkmaz -> contract afgelopen
Steijn -> Al Wahda
Mlapa ->
Seuntjens -> De Graafschap
Joosten -> FC Utrecht
Jay-Roy Grot -> Leeds United

Huidige selectie(Nieuw):

Keepers: Thorsten Kirschbaum (Bayer Leverkusen), Delano van Crooij, Bram Verbong
Verdedigers:Roel Janssen, Steffen Schäfer ( 1.FC Magdeburg), Nils Röseler, Christian Kum, Tristan Dekker, Samuel Scheimann (Beitar Jerusalem), Damian van Bruggen, Stan van Dijck (jeugdopleiding)
Middenvelders: Danny Post, Peter van Ooijen, Richard Neudecker (FC St. Pauli), Evert Linthorst, Simon Janssen (jeugdopleiding), Aaron Bastiaans (jeugdopleiding), Tino-Sven Sušić
Aanvallers: Elia Soriano (Korona Kielce), Johnatan Opoku, Yahcuroo Roemer (jeugdopleiding), Paul Wienhoven (jeugdopleiding)

In de middenvelders en verdedigers lijken we inmiddels voorzien – ook al zitten er verschillende spelers bij die van de jeugd komen, maar in de aanval zullen er toch een aantal spelers bij moeten komen willen we op dat vlak op niveau meedoen.

61 Responses

 1. Godfried

  verwacht dat vvv nog zoekt/bezig is met een rechtsback en een linker- en rechteraanvaller.

  als die drie positie goed worden aangevuld staat er pas een volwaardige selectie voor de eredivisie.

   1. Godfried

    mwa. op zn minst een dunne. Opoku, soriano en van Ooijen kun je denk ik gewoon opstellen voorin, al heb je dan niet veel diepgang op de flanken.

   2. mats

    Met dravers die alleen de achterlijn halen en ondertussen de bal vergeten heb ik niks, dan liever van Ooijen die is misschien niet zo snel maar wel creatief en kan tenminste een bal vasthouden.

 2. chretien

  We zijn verder dan in eerdere jaren, waar soms spelers pas werden gecontracteerd als de competitie al was begonnen. het gaat dus voorspoedig. Ook bijzonder dat er geen negatieve kritieken zijn over de recente aankopen. We gaan het gauw zien, ben erg benieuwd. FORZA VVV!

   1. Kladderdaats

    Het is ook echt zielig dat Maaskantje, het stuk onbenul, hier aan het roer staat. Let maar op: Susic en van Ooijen zijn heerlijke creatieve spelers waarvoor men (ik igg) naar de koel kom(t). Zijn ook spelers die je vrij moet laten wil je daar het meeste uit kunnen halen. En nu dat Maaskantje, de motiverende blaaskaak en door heel nederland uitgekotst en tot aan Derksen toe…., zie je binnen de korste keren deze prima hippers niet meer terug. Ik heb ook via goede Willem II bronnen gehoord dat dit stuk verdriet Maaskantje twee kleedlokalen en een apart stuk kunstgrasje hanteert voor voetballertjes die Maaskantje niet kan pruimen. Slechtste aankoop ooit….met stip nummer 1.

   2. lucien1978

    Je spreekt je weer tegen.

    Eerst zeg je dat je geen VVV fan bent en nu zeg je dat je iedere week in de koel bent.

    Puur en alleen afbranden en stoken doe je.

   3. Kladderdaats

    Ha schatje Lucien, tenminste ik geloof dat een grietje bent? Ik denk dat je ff terug naar school of je zit er nog op, kan ook. Maar slim ben je niet. Hoe kan ik nu elke keer in de koel zijn als dat yoga flikkertje nog moet beginnen. Kus kladderdaats..

   4. ponnie veag oet de pan

    Spelers die je vrij moet laten?? Maar goed dat jij geen coach bent, want als je deze spelers vrij laat krijg je per wedstrijd minimaal 4 goals om de oren! Waarom denk je dat susic niet onomstreden was onder steijn? Tegengoalen vallen nu eenmaal het snelst bij balverlies op het middenveld!

   5. Kladderdaats

    Uhmmmm, dat komt omdat Stein vasthield aan aan de Seun. Helaas kwam hij telkens stappen te kort. Daardoor moesten deze als prio verdedigen, terwijl hun meerwaarde ergens anders liggen. Zoals ik al zei ponnie zijn dit twee creatieve knakkers die je punten gaan pakken. Met de jeugd kun je btw vergeten. Daar heeft Maaskantje geen zijn in. Als ze maar geen onzin gaan huren.

   6. lucien1978

    Ja precies Ruivercity dat weten we nu wel dat je ook de pik had op Steijn en vooral Seuntjes.

    Het valt niet op.

    Gedraag je niet zo als een klein kind die zijn zin niet krijgt.

    Sta liever achter VVV zijn keuzes . En moedig Maaskant en de jongens aan

   7. Kladderdaats

    Ha grietje. Hoe achte rlijk ben jij eigenlijk? Volgens mij hebben ze je laten vallen vroeger. Dombo

  1. lucien1978

   Ik zou proberen Mokhtar te halen transfervrij en idd Okita .

   Mocht pachonik niet komen aankloppen bij Utrecht om Troupee te huren.

   Dan zou ik nog een aanvallende middenvelder halen en bij Psv aankloppen en Mauro junior proberen te huren.

  2. Gerardus

   Bruijn is van Heerenveen en die gaat niet verhuurd worden of verkocht. Okita zou misschien kunnen aangezien ze daar financieel in de sores zitten. Al is het niet slim om als VVV zijnde een transfersom te betalen.

 3. lucien1978

  Lijkt mij ook onwaarschijnlijk. Benschop kan alleen in het centrum van de spits uit de voeten. Net als Elia Soriano.

  Of je gaat een 442 systeem hanteren.

  Anders ligt de prioriteit toch echt bij vleugelspelers . Of spitsen die ook op de vleugels uit de voeten kunnen.

  Desalniettemin is Benschop wel een goede speler

 4. Luis Erique

  Naar mijn idee past Sai van Wermerskerke in t profiel. Is een japanse Nederlander, heeft t goed gedaan in de KKD en is transfervrij. Verder nog Ondaan, een linksbuiten en Benschop en er staat een prima selectie

  1. lucien1978

   Benschop zal het niet worden. In de playoffs werd hij extrs niet opgesteld omdat de tegenstander op kunstgras speelde.

   Van Wermeskerke vind ik knap bedacht . Is trouwens ook best een goede verdediger. Alleen de vraag of die het een niveau hoger aankan.

   1. Luis Erique

    Dan is benschop inderdaad geen goede optie. Kobayashi is denk ik te duur én te gearriveerd om naar vvv te gaan

 5. chretien

  Ik begrijp en deel je irritatie, maar je gaat voorbij aan het feit dat er op deze site enkele fans met de houding van een onderwijzer van de lager school rondlopen.
  Iedereen die maar iets kritisch geluid laat horen wordt onderuit geschopt.
  Als deze fans zich nu eens beperkten tot het geven van hun eigen mening/visie, dan hebben types als kladderdaats geen voer meer om hun onzin hier neer te zetten.
  Bovendien is het veel interessante om iemands eigen mening te horen, dan het alleen maar afzeiken van de mening van de andere VVV fan.
  Dus laten we het met zijn allen hebben voor over onze zienswijze, etc., hebben van de wedstrijd, speler, etc., dan het neersabelen van de mening van de ander. De ander die bij de volgende wedstrijd weer net als jij als trouwe VVV fan misschien we naast je staat of zit.
  FORZA VVV!

 6. Lincoln

  Van mij mag iedereen een mening geven, maar schelden hoort niet thuis op deze website. Iedereen die zulke opmerkingen maakt wordt de reactie verwijdert plus een ban van een aantal dagen/weken.

  Dus onderbouw je mening of als je gefrustreerd bent aub niet schelden. DANKJE

  1. lucien1978

   Burgzorg is ook niet interessant voor VVV. Leuke speler subtop KKD . Veel te wisselvallig.

   Een paar seizoenen geleden hadden we Tissoudali en hij was de grote man bij de Graafschap. Hij redde het niet bij VVV.

   Samuelsen en ook Amenyido zijn beter maar hebben het ook niet gered.

   VVV wil vooruit en zullen moeten proberen betere spelers te halen als vorig seizoen.

   Joosten was prima maar zal wel niet meer gehuurd kunnen worden. Grot op het einde ook prima.

   Je moet het geluk hebben dat spelers uit de categorie Mokhtar naar VVV willen komen.

   In de 2 en 3 liga in duitsland of in frankrijk lopen prima buitenspelers rond.

 7. eric

  Ik blijf het me steeds afvragen. Waarom Honda geen afscheid !!!, een van de spraak makende spelers van VVV gaat door de achterdeur weg.Seun hoeft voor mij niet heeft de plank volledig misgeslagen.Wanneer mag Torres nog een optreden, juichen in de koek misschien een leuk begin van de competitie

  1. Grad

   Clubliefde Honda geloof ik niet in, anders was hij wel eerder van Spartak naar AC Milan vertrokken toen die belangstelling toonden, dan had VVV nog een graantje( doorverkooppercentage zoals bij Musa) mee kunnen pikken. Nee hij diende gewoon zijn contract uit zodat hij transfervrij kon vertrekken en zelf kon cashen. Hetzelfde verhaal toen hij bij AC Milan geen basisplaats meer kreeg en ook naar Spanje kon. Ook bij AC Milan diende hij zijn contract uit en vertrok naar Pachuca in Mexico om zelf te kunnen cashen. Bovendien vreemd dat hij zelf nooit het initiatief genomen heeft om naar Venlo te komen, terwijl Marco Boogers hem in Milaan eens of meerdere malen heeft opgezocht.

 8. YowVVV

  Honda kan nog steeds commercieel zo belanfrijk zijn voor vvv, vvv heeft de europese brig voor hem geslagen. Sterspeler, mooi man in die tijd honderden japanners op de tribune, kon toen mooi over iedereen heen kijken. Gaan de oefeduels van deze week wel (volledig) door? 2×30 min lijkt mij verstandiger..

 9. chretien

  Hie is de situatie nu rond Tobias Pachonik?
  Komt hij nu wel of niet, of zijn de onderhandelingen nog steeds lopende?
  Als het laatste het geval is dan zie ik hem niet meer komen.
  We worden dan alleen gebruikt om de prijs of het contract hoger te laten uitlopen.

  1. Dond

   Ben inderdaad ook wel benieuwd.
   Week geleden werd gemeld, dat hij zo goed als binnen was.
   Of hebben ze misschien toch iemand anders op het oog, die beter past?

   Ben ook van mening dat Honda commercieel inderdaad nog ontzettend belangrijk kan zijn.
   Er is uitgesproken dat Honda helaas niet haalbaar is, blijf toch hopen op een stunt! Dan heb je ook direct de extra aanvallend, scorende middenvelder!

 10. RuiverCity

  Er moet zeker nog een rechtsback, scorende middenvelder en drie flankspelers bij. Jammer dat ze geen scouting hebben in de KKD. Het kunstgras zal ook niet iedere speler aanspreken. Maar met dat gegeven zitten we nu eenmaal.
  Er worden hier namen (o.a. Mohktar en Mats Seuntjens) genoemd die bij andere clubs het veelvoudige kunnen verdienen. VVV moet ook niet aan één speler té veel salaris gaan betalen. Krijg je scheve verhoudingen in de selectie. Wellicht wil Boymans nog als supersub tegen een prestatiecontract komen. Als hij niet geblesseerd is altijd een bruikbare twaalfde man.

  1. LJ

   Daar zeg je wat. Maar Boymans is al 3 jaar geblesseerd. En dat was hij vrijwel zijn hele carrière.

   Laat maar zitten.

   Buiten huren van een andere eredivisie club zoals Joosten zit er niets bij voor VVV. En al zeker niet in de KKD. Alleen als opvulling. En nu zijn basisspelers van belang.

  2. chretien

   Inderdaad heeft het geen zin om te mijmeren over niet haalbare, te dure spelers.
   Volgens mij heeft Boymans al 2 jaar niet meer gevoetbald. Zelfs een prestatiecontract zou ik niet overwegen, je weet van te voren dat hij niet zal spelen, met gevolg onnodige onrust, frustratie en irritatie in de selectie. Kijk dan liever uit naar transfervrije jonge spelers. Het risico is in te schatten. Grot en Joosten of zelfde niveau spelers huren met recht van koop?

  3. Noordsupporter

   Vorig seizoen hadden we met Grot en Joosten uiteindelijk ook slechts 2 buitenspelers na vertrek Samuelsen. Ik hoop ook op 3 vleugelaanvallers maar denk eerder 2. We hebben v. Ooijen en Opoku en Roemer als backup. De extra middenvelder komt neem ik aan pas als Susic wordt verkocht.

 11. Kladderdaats

  Is die Sarpei van Stutgart nog in beeld? Of gaat dat niet lukken met een werkvergunning? Die past bij vvv en hoe sterker het middenveld, hoe meer weds trijden vvv kan winnen.

 12. CSR

  Sarpei hoop ik al op sinds de oefenwedstrijd die ik hem in de koel zag spelen… (was t herman theeuwen) ? In ieder geval de sterkste middenvelder die ik laatste jaren heb zien spelen bij vvv.

 13. chretien

  Het is “angstaanjagend” stil daar boven op de Berg. Oké, we hebben nog tijd, maar ja, spelers moeten ook op elkaar ingespeeld raken. Stan, kom op met die toverdoos, haal een paar mooie, jonge spelers naar VVV. FORZA VVV!

Leave a Reply