Huldiging Niels Fleuren

Niels Petrus Wilhelmus Fleuren (Boxmeer, 1 november 1986)

Niels Fleuren speelde op vrijdag 13 september zijn 300ste betaald voetbal wedstrijd voor VVV-Venlo tegen de Graafschap uit Doetinchem.

Al heel veel jaren speel jij plichtsgetrouw jouw wedstrijden bij deze betaald voetbal organisatie. Bij een club waar jij lief en leed mee gedeeld hebt. Waar je altijd keurig in het gareel hebt gelopen. Waar jij klaar stond als de nood aan de man was. Waar je veel spelers en trainers hebt zien komen en gaan.

Dat jij nooit de sterspeler van het team zou zijn en worden, wist jij Niels als geen ander. Niels weet wat zijn kwaliteiten zijn. Dat hij geen gekke dingen moet doen als linkervleugelverdediger.  Dat hij een back is die het vooral van hard werken, inzet moet hebben.

Door een misvatting miste jij vorige week, vanwege je huwelijksfeest, een wedstrijd van jouw club, wat al een zeldzaamheid op zich is. Maar jouw jubileum kon jij hierdoor in jouw eigen stadion de Koel vieren. Jouw 300ste wedstrijd!

Een aantal dat je heden ten dage niet vaak meer tegenkomt in de keiharde, zakelijke voetbalwereld. Waar geld regeert boven clubliefde. Een jubileum om trots op te zijn, toch Niels?!

Totdat er een stadionspeaker ten tonele verschijnt die zichzelf boven jou, Niels Peters Wilhelmus Fleuren,  verheven voelt  en tegenover de supporters en de aanwezige pers verkondigt dat je 1 enkel doelpunt hebt gescoord in al je betaald voetbal wedstrijden en hierdoor 1 op 299 loopt. Een belachelijke opmerking die de nodige verontwaardiging in het stadion opriep.

Hoe kun je als club op zo’n manier een echte, plichtsgetrouwe speler huldigen? Hoe kun je zo met een persoon omgaan als je je zelf als club als voorbeeld stelt in het maatschappelijke gebeuren?

Schaamte zou moeten overheersen op d’n Berg voor deze huldiging….

Niels, namens alle supporters, bedankt voor je jarenlange inzet voor onze club VVV-Venlo!

18 Responses

 1. Ben

  Ben blij met Niels. Stel je voor dat die appelflap een Portugees of Nigeriaan haalt die 2 of 3 ton kost. Nee VVV moet in principe voorkeur geven aan jongens uit eigen omgeving. FORZA VVV!

 2. clubman

  De onzin van de stadionspeker werd in ieder geval wel gecompenseerd door het spandoek van Niels in vak O.

  Er wordt hier geregeld geouwehoerd over het uitzwaaien van spelers die hier een blauwe maandag gespeeld hebben, maar laten we eerlijk zijn: hoeveel spelers zijn er die 300 wedstrijden voor VVV gespeeld hebben?

  Laat die passanten maar bij hun nieuwe club gaan zwaaien en zorg ervoor dat het spandoek van Niels iedere wedstrijd in De Koel te zien is. Cultheld!

 3. kenfen

  zoveelste blunder van egotripper bart Lokhof mister VVV noemen is wel het ergste wat ik in de koel gehoord heb Ik heb liever een stadionspeaker die de namen van de tegenstander verkeerd spelt maar die meent wat hij zegt als zo’n flapdrol die zijn eigen ego en uitstraling belangrijker vindt dan VVV opzouten bartje

 4. Zeker wete

  Bart had 100 positievere dingen kunnen vertellen dan het verhaal over het ‘slechts’ één gescoorde doelpunt. Erg amateuristisch voorbereid en ik ben benieuwd of Bart dat soort verhalen zelf voorbereid. Ik vind de presentatie van Bart sowieso verre van goed, net als de muziekkeuze in het algemeen en vond het oprechte enthousiasme van Adams veel leuker cq beter.

 5. clubman

  Niet alweer het verhaal dat vroeger alles beter was svp…Houtermans doet het over het algemeen prima, alleen deze keer sloeg hij de plank fors mis.
  Niet leuk voor Fleuren en ook onverdiend, maar de supporters weten hem toch wel te waarderen op zijn waarde.
  Verder geen woorden aan vuil maken en zeker niet gaan roepen dat Houtermans niet deugt als stadionspeaker want dat is zeker niet waar, integendeel.

  Forza Fleuren!

 6. Unjulky

  adefovir lisinopril hidroclorotiazida patente One of the chief reasons I have been trying to help young people start their own enterprises over the past thirty years is to combat the scourge of youth unemployment and alienation through encouraging self employment, he explained lasix to remove fluid in lungs PubMed 16268821

 7. vewScarce

  Alternatively, the Barrett True K formula was specifically created for post LASIK calculations cheap viagra pills However, legality remaining aside the ultimate key to success will be your own personal research; just as you wouldn t do when purchasing a car, when you buy steroids online the last thing you want to do is to walk into it blindly

Leave a Reply