Hypercube: VVV heeft geen toekomst in huidige Koel

VVV-Venlo lijkt bestaansrecht te hebben in Venlo, maar dan moet er wel goed gekeken worden naar de accommodatie.  Dat zegt Hypercube tegen Dagblad de Limburger vandaag.

Het huidige stadion voldoet niet volgens Pieter Nieuwenhuis, directeur van Hypercube.
Daarom moet er gekeken worden naar waar de toekomst van de club ligt. ‘Verbouw op de hudige plek is het meest voor de hand liggend, maar we gaan alle opties bekijken’. Aldus Hypercube.
Je kunt hierbij dus denken aan de renovatie van de Koel, maar ook aan een andere plek om een nieuw stadion te bouwen.
Eerder deze week kwam in het nieuws dat het oude veilingterrein in Venlo-zuid een van de mogelijke locaties is die Hypercube meeneemt in haar overweging bij het bekijken van de stadionkwestie. Verder is daar nog niets concreets over te melden.

Hypercube zal in Februari rapport uitbrengen over kansrijke locaties met betrekking tot mogelijke stadionplannen en in Mei moet er een uitgebreid bedrijfsplan van VVV ingeleverd worden bij de KNVB.

Bron: Dagblad de Limburger

11 Responses

 1. Sanderkuh

  Leuk, maar dat wisten we zelf ook al natuurlijk….als je iedere twee weken komt zie je dat met eigen ogen. En beginnen we qua stadion weer helemaal vooraan…..

  1. Klopt maar het is denk ik positief dat een onafhankelijk bureau die gespecialiseerd zijn in deze zaken deze bevindingen ook hebben. Dan kan VVV terugvallen hierop. Het is leuk als je dit zelf zegt maar de gemeente heeft natuurlijk de plicht om zorgvuldig met het belastinggeld om te gaan. Niet iedereen staat te springen dat er eventueel een nieuw stadion gebouwd gaat worden. Nu kunnen ze op basis van cijfers en inzichten dit ook beargumenteren en dus beroep doen op de gemeente. Dit schept openheid en duidelijkheid voor iedere partij.

 2. Goodie

  Ik hou mijn hart vast bij een multifunctioneel stadion. Ik denk dan al snel aan een Geldredome…. De Gemeente had een aantal jaar toch geleden een eis dat het dak dicht moest bij avond wedstrijden? Nou, dan hoop ik dat de Koel gerenoveerd gaat worden.

  1. Koelie

   Ben huidig stadion is ook eigendom van de gemeente waar VVV bijna een half miljoen huur voor moet betalen. Schandalig als je dat vergelijkt met andere clubs. Daarnaast Was blijkbaar de afspraak dat VVV zelf verantwoordelijk is voor het onderhoud. Idioot. Zoals Sanderkuh

   1. Koelie

    Zoals Sanderkuh zegt zijn we weer bij af en 20 jaar terug. Rapport afwachten en dan besluit gemeente afwachten.

   2. Meuske

    Laat dat nou juist het probleem zijn van deze gemeente, besluiten nemen en vaart zetten achter het besluit want ik denk als er nu weer ggetreuzeld gaat worden is het einde nabij. De raadsvergadering heeft mij nu wel positief gestemd moet ik zeggen. Forza VVV

Leave a Reply