Informatie over kaartverkoop VVV-Venlo – Excelsior

Vrijdag 21 februari staat voor onze ploeg de thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma. De eerste competitiewedstrijd na het winnen van de periodetitel, waarin ons team opnieuw op zoek gaat naar de 3 punten. En daar hebben ze de steun van onze supporters keihard voor nodig!

Kassaverkoop
Er kan voor elke thuiswedstrijd een losse kaart gekocht worden. Maar daar zitten wat haken en ogen aan door de strenge regelgeving rondom de verkoop van losse entree-tickets.

Online
Losse kaarten, clubcards en seizoenkaartenkunnen thuis vanuit de luie stoel besteld worden: via de online ticketshop en onze website is het ticket eenvoudig te bestellen en thuis te printen. Elk moment van de dag, zonder te hoeven reizen en zonder in de rij te hoeven staan. Online een kaartje kopen kan hier.

FanCentre
Kaarten en clubcards zijn natuurlijk ook te koop bij Seacon Stadion – De Koel -. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar in ons FanCentre tijdens werkdagen van 08:30-12:45 uur en van 13:30-17:00 uur. Op wedstrijddagen is het FanCentre anderhalf uur voor de wedstrijd geopend, maar hou er rekening mee dat er een (lange) wachttijd kan ontstaan.

Vrije kaartverkoop
Voor de wedstrijd tegen Excelsior is er vrije verkoop. Dat betekent dat iedereen een kaartje kan kopen, zonder dat er een ClubCard voor nodig is. Voor informatie over de prijs van losse tickets kunt u hierklikken.

bron: vvv-venlo

Leave a Reply