Informatie oefenwedstrijd FC Dordrecht – VVV-Venlo

Komende zaterdag staat de laatste oefenwedstrijd van VVV-Venlo op het programma. De Venlonaren oefenen tegen de promovendus FC Dordrecht.

De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion de Krommedijk, Dordtrecht. De Dordtenaren hebben die dag een open dag met afsluiting een pot voetbal tegen onze mooie club. De open dag begint om 13.00 uur en de aftrap is om 16.00 uur.

Na navraag bij FC Dordrecht hebben we te horen gekregen dat de wedstrijd gratis toegankelijk is. Ook voor VVV-Venlo supporters. Dus voor de mensen die zaterdag nog niets op de planning hebben staan is dit een mooi uitje naar Dordrecht.

Als je alles nog een keer wilt nalezen. Klik hier om onze aparte pagina voor de wedstrijd te bekijken.

9 Responses

  1. Goodie

    Ik zat is zo naar wat tussenstanden van oefenwedstrijden te kijken. En dasr zag ik Barendrecht-Levante, en nu denk ik er aan. VVV zou eigenlijk ook een oefenwedstrijd tegen Levante hebben, maar is deze nu vervangen door de wedstrijd tegen Dordrecht?

    1. Lincoln

      Ja tijdens de Sar werd hierover gesproken maar mocht niet naar buiten komen omdat het niet 100% rond was. Daarom hebben wij het lang stil gehouden. Uiteindelijk kwam het naar buiten via dewandelgangen.com. Maar het is dus nooit meer rondgekomen om een of andere reden. Helaas was wel een leuke wedstrijd geweest. Maar misschien voor VVV niet de ideale voorbereiding om tegen grote clubs te voetballen.

  2. Pingback : 1dynamics

Leave a Reply