UPDATE: Informatie Play-offs

Met nog 10 dagen te gaan, gaat ons Play-Off avontuur dan toch bijna beginnen. De Venlonaren zijn als 2e geeindigd in de competitie en dat betekent dat we tegen Go Ahead Eagles zullen spelen op 13 en 16 Mei. In onze helft van het Play Off schema staat alles vast en de mogelijke verdere tegenstanders staan dus ook vast.

VVV-Venlo speelt dus de eerste wedstrijd op 13 mei om 19.45 uur uit in Deventer waarna 3 dagen later op Pinkstermaandag thuis gespeeld zal worden om 14.30 uur.
De bussen voor de uitwedstrijd op 13 mei zullen om 17.00 uur vertrekken vanaf Stadion de Koel.
Mochten we de finale halen van de Play Offs, dan spelen we op 19 en 22 mei tegen MVV, FC Volendam of De Graafschap.

Play Off schema

ChYMGuJU8AAipDG

Informatie kaartverkoop
De kaartverkoop voor de uitwedstrijd zal woensdagochtend 4 mei om 08.30 uur starten. Het is een verplichte buscombi naar Deventer. De prijzen zijn 20,- voor Fanclubleden en 25,- voor niet-leden. Meer informatie vindt u HIER.

De prijzen voor de thuiswedstrijd zijn als volgt. Als je een seizoenskaart hebt, reken je 10,- contant af aan de poort. Voor diegene die geen seizoenskaart hebben, geldt de reguliere prijs. Let op, er geldt voor deze wedstrijd een clubcard verplichting hierdoor kunt per seizoenskaart of clubkaart maar 1 wedstrijdkaart bemachtigen. Meer informatie vindt u HIER.

[poll id=”75″]

6 Responses

 1. Meuske

  Forza VVV, ik kan niet wachten tot het eindelijk zover is want ik ben de laatste jaren nog nooit zo positief gestemd geweest over de kwaliteit van de selectie. Deze mannen zijn tot veel in staat en vechten als leeuwen en gaan tot het gaatje, dat hebben ze nu al vaak bewezen dit seizoen. De gehele selectie is fit voor de play offs maar dat maakt dit seizoen ook niet zoveel uit want bank of basis iedereen deed zijn stinkende best. Ben benieuwd hoeveel supporters nu eens een keertje de moeite nemen om te komen kijken en de ploeg te steunen waar ze al het hele seizoen recht op hebben. Verwacht toch minimaal 6000 Venlonaren of ben ik dan te positief gestemd? Kom op Venlo laat je zien op 16 mei en dan laten we het weer ouderwets spoken in ozze Koel!! Als alles verloopt zoals je zou denken word het dan De Superboeren in de finale dus………maar laten we eerst kowet alle hoeken van het veld laten zien!! Come on Venlo

 2. kiekoputspelke

  Ik deel de mening van Meuske dat VVV dit seizoen als ELFTAL uitstekend in elkaar steekt !! Iedereen vecht voor elkaar, iedereen geeft alles en ook wisselspelers laten vaak een goede indruk achter als ze invallen. Daarnaast beschikken we over een aantal spelers die het verschil kunnen maken….

  De kansen van VVV op succes in deze play offs zijn dan ook zeker aanwezig maar zoals altijd speelt de vorm van de dag en de factor geluk ook een grote rol. Denk maar terug aan de wedstrijden van VVV als Eredivisionist in de play offs die met de grootst mogelijke mazzel en moeite over de streep werden getrokken (o.a. tegen Zwolle destijds)….

  Maar we moeten vooral positief gestemd zijn en GELOVEN in onze kansen en dan is het zeer zeker mogelijk deze keer !! Ik hoop met Meuske dat De Koel goed gevuld is op 2e Pinksterdag en dan moeten we als 12e man ons steentje bijdragen !!

  Heb er in elk geval veel zin en vertrouwen in deze keer !!

  1. Goodie

   Alleen jammer dat de knvb geen rekening houdt met de amateurs die zelf vrijwel allemaal in deze regio op 15 mei moeten voetballen. Ik kan er vanwege deze reden ook niet bij zijn helaas.

 3. marco5932

  stel we halen de finale en we spelen tegen bv. mvv en niet tegen de graafschap spelen we dan ook eerst een thuis wedstrijd ?
  of is dat afhankelijk van de klassering of is het een vast schema ? iemand een idee?

Leave a Reply