Informatie rondom promotiewedstrijd RKC Waalwijk

VVV-Venlo is zojuist met wat extra informatie naar buiten gekomen rondom de wedstrijd tegen RKC Waalwijk waarin promotie vastgesteld kan worden.

Op dit moment zijn er 509 kaarten verkocht voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De capaciteit van het uitvak bedraagt 650 kaarten, dus er is op dit moment nog plek. VVV-Venlo verdient een vol uitvak bij die promotiewedstrijd in Waalwijk en dat tegen de ploeg waar we 10 jaar geleden ook promotie tegen vast stelden. Winst betekent promotie naar de Eredivisie!

Daarnaast heeft de club het een en ander georganiseerd en communiceerde het volgende op de website:

“Om 15.15 uur vertrekt de spelersbus. Wij roepen alle supporters op om onze mannen een extra hart onder de riem te steken en onze mannen uit te zwaaien naar deze belangrijke wedstrijd. Alle steun is welkom! Speciaal voor deze supporters is ons SupportersHome geopend vanaf 14.00 uur.

Ook zal er vanaf 14.00 uur een Indoor Fanzone geopend zijn in verband met de weersvoorspellingen. Deze Indoor Fanzone is gevestigd bij Excellenz-Group Limianz, gelegen naast Seacon Stadion – De Koel -, bij de Fanzone. Mocht VVV-Venlo winnen in Waalwijk en dus zeker zijn van promotie, dan zal de Fanzone Indoor wederom geopend zijn, zodat er een feest los kan barsten met verschillende DJ’s. Supporters kunnen zowel voor als na de wedstrijd eten en drinken kopen bij de Indoor Fanzone.”

Heb je nog geen kaartje voor het uitvak? Wees er dan snel bij en koop een kaartje voor wat een hele mooie wedstrijd kan gaan zijn. Ben er bij, waar we mogelijk weer promoveren naar de Eredivisie!

Kaarten kunnen gekocht worden op VVV-Venlo of in het FanCentre van VVV-Venlo

1 Response

  1. mats

    VVV moet meer druk zetten bij RKC over vrije verkoop/eigen vervoer. Dan is dat uitval zo vol.
    Jammer dat VVV supporters die niet in Venlo wonen maar geregeld uitwedstrijden bezoeken hierin niet meer ondersteund.

Leave a Reply