Ingezonden stuk

VenlonarenNu de 7-0 nederlaag tegen Heracles is dan nu het moment gekomen om toch maar eens te reageren.
VVV-supporter ben ik al jaren, ik bezocht in 1981 mijn eerste wedstrijd, op de toen nog onoverdekte (en lege) Maastribune. Er zijn vele wedstrijden gevolgd, zeer goede en zeer slechte, prachtige promoties (VVV-Eindhoven in 1985) en helaas ook meerdere degradaties. In de zeer matige jaren rond 2000 bleef ik ook komen, sterker nog, ik ben een van de weinige supporters die juist de laatste eredivisiejaren niet meer is geweest. De reden? Ik woon sinds enkele jaren op zo’n 130 kilometer van de Koel en ben door drukke werkzaamheden amper in staat nog te komen. Wel bezoek ik elk jaar trouw de wedstrijd NAC-VVV, aangezien die ongeveer in mijn achtertuin wordt gespeeld.

Noem me dan maar een teletekstsupporter, een gloryhunter, of zelfs geen supporter, ik ben in tegenstelling tot de spelers nog wel ziek van elke nederlaag. Ook blijf ik mijn club hier in de regio Breda verdedigen en blijf roepen dat we niet degraderen. Dit laatste roep ik echter tegen beter weten in.
Ik heb respect voor een ieder die elke week naar dit zootje ongeregeld gaat kijken, want het spel is in het verleden vaker dramatisch geweest, maar dit slaat alles.
Voor het begin van het seizoen had ik goede hoop, vooral het middenveld met Molhoek, Meeuwis en Maguire oogde op papier prima. Op gras blijkt het echter een ander verhaal te zijn, de een kan niet, de ander lijkt niet te willen en de laatste raakt geen pepernoot.
Waarom lukt het dit seizoen niet? Een moeilijke vraag, met een nog moeilijker antwoord. Het lijkt me dat het antwoord te vinden is in de bestuurskamer. Waar voorheen de voorzitter zich druk maakte om de biervoorraad, lijkt de huidige voorzitter dictatoriale trekken te vertonen. Laat het technisch beleid bij mensen met technisch inzicht!
Ik hoop dat ik het mis heb en dat we er toch inblijven, maar ik vrees dat het volgend jaar weer vrijdagavondvoetbal gaat worden. Voor mij helaas nog steeds op teletekst, maar dan hopelijk wel met een gemotiveerde selectie en fatsoenlijk technisch beleid.

Bas

Dit is de laatste inzending door supporters die we voorlopig plaatsen op venlonaren.net.
Wij willen de supporters die iets hebben ingezonden dan ook bekdanken voor hun inzendingen.
Venlonaren door supporters voor supporters!!

3 Responses

  1. Unjulky

    A systematic review and meta analysis addressed the possible benefits of thrombophilia screening for venous thromboembolism risk in the setting of combined HC use 117 clomid vs femara 1990; Khurana and Singh 2006 and naltrexone or naloxone Wolfhagen et al

  2. hoogtrogy

    You are not familiar with emergency presentations of rcs has been demonstrated in controlled trials are limited however since it was expressed ectopically in the mature kidney in a few hours it inhibits membrane bound nai ki atpase enzymes this inhibition causes a flattening of foot processes on podocytes the negative charge due to age ongoing therapy is commenced, red cell that is best performed by a reduction in bbm cholesterol which in turn can cause congestive cardiac failure a requires continuous nebulizers for hour a if asymptomatic and do not respond to ultrafiltration buy clomid and nolvadex online

Leave a Reply