VVV-Venlo

Interesse in VVV-Venlo middenvelders Leemans en Van Crooij

Middenvelder Clint Leemans en Vito van Crooij staan in de belangstelling van diverse club uit de middenmoot en subtop van de Eredivisie. Dat meldt Voetbal International op haar website. Volgens het medium zijn er ook clubs uit het buitenland geïnteresseerd in de jonge spelers, maar dit zou veel minder concreet zijn dan de interesse vanuit de Eredivisie. Beide spelers staan nog tot medio 2019 onder contract bij VVV-Venlo.

Voetbal International schreef het volgende over deze geruchten: “Leemans was het afgelopen seizoen, vooral met zijn traptechniek, een belangrijk wapen voor de Venlose ploeg. De bij PSV opgeleide middenvelder tekende voor tien goals en vier assists. Ploeggenoot Van Crooy kon met vijf goals en zes assists ook terugkijken op een geslaagd debuut op het hoogste niveau. Een aantal clubs heeft zich inmiddels bij VVV gemeld voor de aanvaller, een product van de Venlose jeugdopleiding.”

Clint Leemans speelt sinds medio 2016 voor VVV-Venlo en kwam over van PSV. Hij speelde het afgelopen seizoen 33 wedstrijden in de competitie en 3 in de beker, daarin was hij 10 keer trefzeker en wist hij 4 assists af te leveren. Hij staat vooral bekend om zijn goede traptechniek tijdens standaardsituaties. In totaal speelde de creatieve middenvelder al 75 wedstrijden voor VVV-Venlo. Daarin scoorde hij 22 keer en gaf hij 15 assists. Volgens Transfermarkt is Leemans ongeveer 2,00 miljoen euro waard op dit moment.

Vito van Crooij komt vanuit de jeugdopleiding van VVV-Venlo en is sinds medio 2014 betrokken bij het eerste elftal van VVV-Venlo. Hij speelde het afgelopen seizoen 31 wedstrijden in de Eredivisie en 2 wedstrijden in de beker. Daarin was hij dus 5 keer trefzeker en leverde hij 6 keer een assist. In totaal kwam de jonge Venlonaar 146 wedstrijden in actie voor het eerste elftal. Daarin scoorde hij 37 keer en leverde hij 17 assists af. Volgens Transfermarkt is Van Crooij op dit moment rond de 1,00 miljoen euro waard.

De selectie van VVV-Venlo is al zeer smal op dit moment en het zou geen goede zaak zijn om twee van onze beste spelers te verkopen op dit moment. Mochten ze weggaan, dan krijgen we in ieder geval transfersom omdat ze nog een doorlopend contract hebben. Nogmaals het zijn natuurlijk geruchten en in het voetbal kan vanalles gebeuren.

Leave a Reply