‘Interesse uit Iran voor Seuntjens’

Afgelopen zaterdag kregen we verdacht veel berichten uit Iran binnen via ons Instagram account. Aanvankelijk konden we het niet lezen omdat het in een andere taal was geschreven. Maar na contact over en weer in het Engels met de Iraniërs, werd ons verteld dat Persepolis FC geïnteresseerd was in de Seun of God. Het was een onaannemelijk verhaal. Wij vonden het wel grappig en ook Ralf Seuntjens moest daar zaterdag hartelijk om lachen.

IMG_9955

Nu blijkt dat die interesse toch wel gefundeerd is. Dagblad de Limburger meldde vanmorgen dat er wel degelijk interesse is vanuit Persepolis, maar iets concreets in de vorm van een aanbod is er (nog) niet.

Persepolis FC is een club uit de hoofdstad van Iran, Teheran. Tevens is de club ook negenvoudig landskampioen.

Bron: Dagblad de Limburger

 

 

5 Responses

 1. Ben

  Als Seuntjens er financieel “onafhankelijk” van kan gaan worden, is het de moeite waard om te overwegen. Laat VVV hem gaan? Hij kan er een prachtige tijd hebben. Worden er echte transfers gedaan in Iran? Ik denk namelijk dat VVV hem voor een zacht prijsje laat gaan? FORZA VVV

 2. Ben

  Als Seuntjens er financieel “onafhankelijk” van kan gaan worden, is het de moeite waard om te overwegen. Laat VVV hem gaan? Hij kan er een prachtige tijd hebben. Worden er echte transfers gedaan in Iran? Ik denk namelijk dat VVV hem NIET voor een zacht prijsje laat gaan? FORZA VVV

 3. RuiverCity

  Financieel kan hij zich er zeker onafhankelijk spelen. Maar wil hij in dit land wonen? Geld zal geen probleem zijn voor deze club.
  Denk dat VVV toch echt wel de hoofdprijs in gedachten heeft mede gezien het feit dat een vervanger ook het nodige kost.
  .

Leave a Reply