VVV-Venlo

Interesse voor VVV-Venlo spelers Mlapa en Susic

Hoewel recente berichtgevingen van uit de club ons laten geloven dat er geen spelers zullen vertrekken bij VVV-Venlo is er toch interesse voor Peniel Mlapa en Tino Susic.

In de Dagblad de Limburger sprak Stan Valckx over de situatie. Volgens Valckx is er nog geen sprake van concrete interesse aangezien er nog geen clubs zijn die contact met hem opgenomen hebben. Toch worden beide spelers nauwlettend in de gaten gehouden in binnen- en buitenland. VI wist eerder al te melden dat FC Groningen Susic graag ziet komen.

Tino Susic heeft een contract tot medio 2019 met een optie tot nog een seizoen, maar dan moet VVV-Venlo die optie wel gaan lichten uiteraard. Wanneer dit niet zal gebeuren, dan loopt een speler gratis de deur uit. Peniel Mlapa is een ander verhaal, hij is geen eigendom van de Venlonaren, maar wordt gehuurd van Dynamo Dresden.

Valckx denkt niet dat een van de sterkhouders VVV-Venlo deze winterstop verlaten zal: “Alleen als er een goed bod komt, maar dat gaat denk ik niet gebeuren”.

 

8 Responses

 1. chretien

  Ik denk ook niet dat een van deze spelers gaat vertrekken. Voor ons clubje zeker van waarde, maar of andere clubs contract gaan afkopen, geloof k niet. Wat wel kan gebeuren is dat een of beide spelers een contract aangaan met derde partij voor volgende seizoen en dan hoeft men VVV er niet in te kennen. Ben benieuwd of/naar wat er gaat gebeuren…

 2. idderzienmeining

  Dat het spel van Tino Susic de interesse opgewekt heeft van andere clubs snap ik. Een intelligente voetballer die rust in zijn spel heeft en oog voor de medespeler en ruimte. Daarnaast komt een middenvelder die 5x scoort altijd op de radar van clubs …

  Wat mij betreft gaat VVV hoe dan ook de optie lichten !!

  Mlapa is gehuurd met een optie tot koop maar ik heb even niet helder wie nu wat te zeggen heeft mócht er concrete interesse komen … is dat Dynamo Dresden of toch VVV ?

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik Mlapa te veel balverlies vind hebben en in het spel dat VVV speelt is dat niet goed. Daarentegen zijn 6 goals en 2 assists in 13 wedstrijden gewoon TOP statistieken

  1. Goodie

   Die vraag was ook het eerste waar ik aan dacht. Ik dacht namelijk dat het zo zit:
   VVV huurt Mlapa tot 31 juni en heeft tot dan om gebruik te maken van de koopoptie. VVV zou het voor het zeggen hebben tenzij ze er van af zien.

   Verder ben ik het met je eens. Heb het ook al eens eerder gezegd, Mlapa is het tegenovergestelde van Thy. Niet balvast of voetballend goed, maar hij maakt hij maakt ze wel.

   1. chretien

    In principe zijn beide spelers voor VVV interessant, maar of wij ze kunnen behouden? Ben benieuwd..

 3. pierre

  vvv heeft een optie tot koop op Malpa.
  D.w.z dat Dynamo Dresden geen rechten meer heeft op Malpa, als deze optie gelicht wordt.
  Door deze optie kan Dresden Malpa zonder toestemming niet terughalen.

  VVV heeft de transferrechten zelf in de hand.

 4. OooLGooO

  VVV wil zevencijferige transfersom voor smaakmaker Susic. Mocht Doan vertrekken bij Groningen is dit wat VVV verlangt.

  Ga maar vast op zoek naar z’n opvolger ..

Leave a Reply