Interlands: Yeboah verliest met Duitsland, Linthorst keert geblesseerd terug

De jeugdige talenten van VVV-Venlo: Evert Linthorst en John Yeboah zijn op pad met Duitsland O20 en Oranje O20. VVV-Venlo meldt hier het volgende over:

“Vanavond om 18.00 uur nam Duitsland Onder-20 het op tegen de leeftijdsgenoten van Polen. Onze eigen John Yeboah begon in de basis.

De Duitsers begonnen niet sterk aan de wedstrijd en kwamen binnen twee minuten op achterstand. Een valse start dus. Het antwoord van Duitsland Onder-20 volgde snel door twee treffers van Manuel Wintzheimer stond het na 20 minuten 2-1. In de 36e minuut was het Yeboah die voor de 3-1 zorgde. Een welverdiend doelpunt na een hele goede eerste helft. Net voor rust werd het nog 3-2.

Ook na rust was het direct raak en kwam Polen Onder-20 weer langszij: 3-3. Na een uur spelen werd John gewisseld en zag hij vanaf de bank hoe Duitsland alsnog de wedstrijd uit handen gaf in blessuretijd: 3-4.

Ook Nederland Onder-20 speelde vanavond een wedstrijd. Het beloftenelftal nam het op tegen Polen Onder-20. Na een ruststand van 1-0 werden de punten na afloop alsnog gedeeld: 1-1. Onze eigen Evert Linthorst speelde echter niet mee met de wedstrijd vanwege een blessure. Hij zal dus vroegtijdig terugkeren bij onze club om te kijken hoe ernstig de blessure is.”

Leave a Reply