VVV-Venlo

Jan Sanders overleden

Jan Sanders is overleden na een kort ziekbed. Dat maakt VVV-Venlo bekend op haar website. Jan was een bekend gezicht voor vele generaties supporters en spelers binnen de club en was dan ook voor veel mensen op verschillende manieren het gezicht van de club.

VVV-Venlo plaatste het volgende bericht op de website:

“Woensdag kregen we het droeve bericht dat Jan Sanders na een kort ziekbed is overleden. Jan had in het verleden tal van functies binnen VVV-Venlo. Hoewel hij afkomstig was uit Nijmegen, sloot hij het geelzwart in zijn hart. Hij was enorm begaan met de club.

Jarenlang was hij de beheerder van het spelershome. Voor veel spelers was hij een vertrouwenspersoon en hij stond hen met raad en daad terzijde. Het leidde ertoe dat hij leider werd van het eerste elftal en ook een periode actief was teammanager. Hij maakte zodoende tal van hoogte en dieptepunten mee en speelde een aanzienlijke rol binnen de club.
Na de verbouwing van het stadion werd Jan de uitbater van het supportershome annex jeugdhonk. Met name de jeugdafdeling droeg hij een bijzonder warm hart toe. Met het overlijden van Jan is ons een echte VVV’er ontvallen waarover nog jaren gepraat zal worden. Want die Jan, dat was me er eentje. Zijn familie wensen we veel sterkte toe. Rust zacht Jan.”

13 Responses

 1. wuilus

  Jan bedankt voor de super tijd die ik heb mee mogen maken met je. Eerst nog in de spelershome en later het supportershome. En zeker ook voor het regelen van kaarten voor me.
  Ik wens de familie heel veel sterkte toe.

 2. RuiverCity

  Jan was een TOPGOZER! Je was altijd welkom in het supportershome voor het maken van een praatje. Eine echte Venlonaer is helaas heengegaan. Sterkte aan de familie, vrienden en bekenden.

 3. accegut

  However, if you have sex more often or spontaneously and would like the flexibility of not needing to coordinate taking a tablet before sex, then Tadalafil Daily might be the best option for you best price cialis Repeat the exercise as many times as needed

Leave a Reply