Janse in gesprek met NEC. Ken Leemans zoekt verder.

Niet Marco Bogers maar Jens Janse was afgelopen weekend in Griekenland. Hij was in gesprek met een club maar dit is voor Jens helaas tot niets uitgelopen. Jens Janse zou in gesprek zijn met NEC over een contract en wacht het aanbod af. Als dit niet rond komt is VVV-Venlo een optie voor de Venlonaar. Hij hoopt voor vrijdag de knoop door te hakken en duidelijkheid te scheppen. Jens Janse traint de komende mee met VVV-Venlo om zijn conditie op peil te houden.

Leemans
Daarnaast zal Ken Leemans een contract op amateurbasis niet geaccepteerd hebben. En Ken is hierdoor op zoek naar andere club. VVV is nog een andere constructie aan het bedenken om hem toch voor de club te behouden.

Later meer nieuws over de 2 spelers die met VVV meetrainen.

 

18 Responses

 1. JB83

  Leemans is en blijft een Venlonaar. Echt een aderlating voor de club vvv. Ken is een boegbeeld voor strijd en inzet en kan binnen een team de boel opzwepen. Net de persoon die vvv nodig heeft! Dan maar hopen op een of andere constructie…?

 2. YowVVV

  Afgelopen jaren al genoeg voor de gek gehouden door zakkenvullers en mentaliteitsloze spelers, Ken hoort gewoon bij ons. Het betaald zich vanzelf terug, supporters op tribune, daardoor ook hogere drankomzet, shirtjesverkoop, goodwill bij fans, noem maar op. Dit is juist de speler die we missen! Als hij komt met die Engelse Jamaicaan (valt me positief op) ben ik tevreden, Ken iig zeker!!

   1. Lincoln

    Jammer, vond het best wel een aardige speler van wat ik heb gezien tijdens de trainingen. Rustig aan de bal en kiezen voor de simpele oplossingen.

 3. tulipanes

  Die Janse mag van mij ook wegblijven met zijn omhooggevallen ego. Dit meneertje zal zich nooit vol inzetten voor de club. Ik heb liever een speler als Leemans, die zich elke wedstrijd kapot werkt.

   1. Sefket

    Jij bent gewoon jaloers dat jij niet zo goed kan voetballen! Helaas heb je door je blessure nooit door kunnen breken op het hoogste niveau!

   2. Dan Nie-Zeuren

    Talent genoeg hier, maar dat zet geen zoden aan de dijk. Gelukkig hebben we Fleuren nog!

  1. Sefket

   Leemans was 5 jaar geleden een leuke speler, maar heb je ‘m recent nog zien ballen? Ik volg Steijn en het aanbod van VVV. Leemans voelt zich te goed voor een amateur contract. Dat mag maar meer zit er niet in. Jammer voor Ken!

Leave a Reply