Janssen tekent contract tot 2024 + optie voor extra seizoen

Nadat talenten Levi Smans en Yahcuroo Roemer eerder al hun handtekening zetten onder een nieuw contract, heeft nu ook Simon Janssen een nieuw contract getekend. De 21-jarige middenvelder, die dit seizoen meestal als linksback speelt, heeft getekend tot de zomer van 2024. Bovendien heeft VVV-Venlo ook een optie om de Blerickenaar nog één extra seizoen te behouden.
“Het heeft even geduurd, maar ik ben blij dat alles nu rond is. Het voelt heel goed dat VVV vertrouwen in me heeft en dat ik hier de komende jaren kan blijven spelen. Ik ben hier nu al jaren en het voelt echt als mijn club.”, liet Janssen weten op de website van VVV. “Ik had verwacht als middenvelder te spelen dit seizoen, maar de trainer wilde me graag op linksback uitproberen. Het was even wennen in het begin, maar het gaat steeds beter. Natuurlijk moet ik me ook op die positie nog verder ontwikkelen, maar ik kan als linksback in ieder geval wel veel minuten maken. Dat is op dit moment ook het belangrijkste voor mijn ontwikkeling en daarom voelt het als de juiste keuze om ook de komende jaren bij VVV te spelen.”

Ook Stan Valckx is tevreden met Janssen: “Dit voelt als een logische volgende stap in de ontwikkeling van Simon, die het momenteel erg goed doet als linksback. Zeker omdat hij op die positie nog niet zoveel ervaring heeft, is dat erg knap. Dat is typerend voor de kwaliteiten van Simon en we zijn blij dat VVV nog lang van die kwaliteiten gebruik kan maken.”

© Omslagfoto van vvv-venlo.nl

12 Responses

  1. chretien

   Vooral verbaasd over:

   Net zoals de kans bestaat dat er spelers uit deze selectie tijdens de winterstop gaan vertrekken, zo zullen er ook nieuwe gezichten bijkomen. Alles met het doel om stappen te zetten naar een eredivisiewaardige selectie.

   Speelt er iets? Of spelen er meerdere transfers?

   1. Godfried

    kan me voorstellen dat hupperts, lelienedal of sorga verder kijken. komen amper tot niet in de plannen voor.

   2. Hupperts is wel 1 van de grootste missers ooit geweest van VVV. Ik kan me ook niet voorstellen dat er clubs geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

    Sorga en Leliendal zou ik jammer vinden als ze vertrekken. Ik denk dat Zima straks trouwens ook niet met veel zin de tweede seizoenhelft ingaat bij VVV.

 1. wuilus

  Jammer. Leuke speler voor op de bank, maar komt veel te veel te kort voor in de basis.
  Die andere spelers begrip ik goed, maar Janssen vind ik echt niet goed genoeg voor VVV.

 2. De Realist

  Goede zet van VVV, een jongen uit Venlo die de club inmiddels goed kent. Het is de vraag of hij uiteindelijk een Eredivisie waardige speler gaat worden, maar hij is nog jong. Ik geef hem in ieder geval het voordeel van de twijfel. Proficiat met je contractverlenging Simon !!!

 3. Eens met de realist, het is afwachten hoe Simon Janssen zich verder gaat ontwikkelen. Ik ben niet zo enthousiast over zijn verdedigende kwaliteiten als linksback. Het is volgens mij ook meer een middenvelder, maar daar is het druk op dit moment en zou hij wrsch. nu niet in de basis staan, maar hij is nog jong…

Leave a Reply