‘Japanner Ideguchi gelinkt aan VVV-Venlo’

Volgens Soccer Digest  wordt Yosuke Ideguchi gelinkt aan VVV-Venlo. De Japanner die speelt bij Gamba Osaka wordt naar zeggen van Soccer Digest in verband gebracht met VVV-Venlo, maar ook met SC Heerenveen, Eintracht Frankfurt, FC Nurnberg, Hannover 96 en Espanyol.

De 20-jarige middenvelder speelde tot dusver 34 officiële duels voor Gamba Osaka dit seizoen, waarin hij viermaal doel wist te treffen. Gamba Osaka komt uit in de J1 League, de hoogste Japanse

Daarnaast heeft hij voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Japan gespeeld en ook bij het ‘grote’ Japan zijn de prestaties van de middenvelder niet onopgemerkt gebleven. Hij is namelijk voor het eerst geselecteerd.

Bron: Soccer Digest

13 Responses

 1. Ben

  Als hij het voor het kiezen heeft, dan kiest hij uiteraard voor ons VVV. Vraag is echter of VVV hem wel wil? Is het een versterking? Aanvallende middenvelder met scorend vermogen…. FORZA VVV!

 2. Meuske

  Denk dat VVV het risico op dit moment financieel niet aan durft met een zogenaamd talent die een salaris post met zich meebrengt wat niet in verhouding staat met de rest van de jongens. Leuk maar dit gaat veel commentaar opleveren van de achterban en scheve gezichten bij de spelers. Honda was een eenmalige schot in de roos en daar moeten we het bij houden denk ik. Forza VVV

   1. Blijkbaar wel bestaat al sinds begin 1900 maar op het moment dat zij hier speelde wist niemand er vanaf. Dit verdrag was een vergeten verdrag door eigenlijk iedereen in heel Nederland. Het is aan het licht gekomen door toeval een jaar of 2 geleden.

 3. socrates

  Allemaal leuk en aardig maar een 20 jarige Japanner die nog nooit in Europa heeft gespeeld gaat ons dit seizoen geen kampioen maken. We hebben een solide verdediging, een sterk middenveld, snelle buitenspelers, maar een haperende centrumspits. In dit seizoen, waarin eredivisie degradanten verzuipen in het Jupiler moeras, waarin teams met geld ondermaats presteren, hebben wij een gouden gelegenheid voor promotie. We staan verdorie eerste. Waarom wordt er niet met man en macht gezocht naar een spits? Er is totaal geen urgentie, terwijl de voorzitter weer twijfelt aan levensvatbaarheid van de club. Waarom belt Stan niet met Tom Boere? Waarom staan er geen andere spitsen op de radar? Wat hebben we aan deze flauwekul met Japanners? Graag wat meer focus.

  1. Gerardus

   Boere heeft een contract tot halverwege 2017, dit betekend dus dat VVV een transfersom zal moeten betalen voor hem. Aangezien er weinig geld beschikbaar is en we eindelijk eens wat lucht hebben gekregen lijkt het mij handiger om een speler te halen die transfervrij is ipv extra geld spenderen.

   1. Ben

    Maar dat we stootkracht voorin nodig hebben blijft overeind staan. Geen geld? Dan toch Respen of andere jeugdspeler kansen geven. FORZA VVV!

   2. Gerardus

    Mwahh. Die jongen heeft net 5 minuten gespeeld. Seuntjes moet gewoon net als VVV een serie neerzetten. Hij moet gewoon flink doelpunten maken dus gewoon rustig hem blijven opstellen en als hij slecht speelt zonder doelpunten te maken en we staan ver voor vind ik dat je hem er uit moet halen en Respen wat minuten moet laten makn.

 4. Zeker wete

  Heerlijk dat gespeculeer over bedragen. Iedereen denkt het te weten. Volgens mij werkt als volgt. De transferbedragen die bij dergelijke spelers nodig zijn worden grotendeels door investeerders gedaan (bijv. Seacon/Berden). Die beuren later bij de verder transfer een evt winstpercentage. Eea wordt door clubs en spelersmakelaars onderhandeld.
  Gewoon een kwestie van handel.

Leave a Reply