Jason Adesanya naar Royal Antwerp FC

De 22-jarige Belgische spits Jason Adesanya die de afgelopen dagen op proef was bij VVV-Venlo, vertrekt onverwachts naar de Belgische Tweedeklasser Royal Antwerp FC. De aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van KV Mechelen. Dit meldt de officiële clubwebsite van KV Mechelen zojuist op hun website.

De aanvaller liet op de trainingen een goede indruk bij ons achter, bij de oefenwedstrijd tegen SC Irene speelde de jonge Belgische spits minder goed maar scoorde wel 2 van de 3 doelpunten voor de Venlonaren.

Directeur Marco Bogers over de verrassende wending: “Wij werden zondagavond verrast door een bericht van zijn makelaar. KV Mechelen, waar Jason Adesanya onder contract staat, had een andere club voor hem gevonden. Daar heeft KV Mechelen ons niet over geïnformeerd. Wij zetten onze zoektocht naar een aanvaller voort.”

Door het afketsen van een transfer van Adesanya moet VVV-Venlo op zoek naar een andere kandidaat voor de spitspositie.

7 Responses

 1. Gerardus

  Hmm aparte wending. Eens kijken wat er nu weer uit de hoge hoed zal worden getoverd. Hopelijk een zelfde type als deze speler en Seuntjes aangezien er vrij vaak de lange bal werd gezocht vorig seizoen.

 2. socrates

  Las dat Marcellis niet gaat verlengen bij NAC. Zou voor verdediging prima aanvulling zijn en Dirk heeft binding met regio. Kan dus ook commercieel interessant zijn. Misschien dat vanuit Cyprus door de technisch adviseur gebeld kan worden.

 3. YowVVV

  Het begangrijkste nieuws, RESIDA naar VVV! Overschakelen naar een andere diepe spits, Platje is zo gek mogelijk nog niet. In de kaats ook erg sterk. Het blijft alleen voor wat voor spits ga je..

 4. kiekoputspelke

  Raar verhaal….zaterdag 2x scoren voor VVV en nu getekend bij Antwerpen. Van de andere kant is dat het risico wanneer je in zee gaat met proefspelers en zéker in deze tijden waarin ALLE clubs de centjes maar éér keer kunnen uitgeven. Deze jongen had misschien best willen spelen voor VVV maar kiest nu voor zekerheid en dat snap ik best….

 5. kiekoputspelke

  Inmiddels staat op de officiële site van VVV een item en daarin geeft Marco Bogers kort en bondig tekst en uitleg.
  Ik vind het een geloofwaardig verhaal en dus denk ik dat het géén mismanagement is van VVV….
  Jammer dat het zo gelopen is, want ik proef uit de reactie dat het best een interessante optie had kunnen zijn ??

  1. Ja heb het inmiddels in ons nieuwsbericht verwerkt. Verrassende wending in dit verhaal. VVV was net zo verrast door het bericht als wij. Maar goed zo gaat het soms in de voetballerij. Ik zag het wel in hem zitten ook al vond ik hem tegen Irene niet super opvallen. Maar goed, de zoektocht gaat door.

Leave a Reply