UPDATE: Jason Bourdouxhe vertrekt naar Helmond

UPDATE: Jason Bourdouxhe tekent voor 2 jaar bij Helmond Sport

Het is officieel; de linksback gaat VVV-Venlo per direct verlaten voor streekgenoot Helmond Sport. De 25-jarige verdediger tekent een contract voor twee seizoenen bij de Kattenmeppers. Jason Bourdouxhe kwam een seizoen geleden over van FC Eindhoven en speelde 15 competitieduels en 1 bekerduel voor onze club.


Na het vertrek van Niels Fleuren vertrekt ook stand-in Jason Bourdouxhe meldt Dagblad de Limburger. De Belg tekent naar alle waarschijnlijkheid een contract voor twee seizoenen bij de Kattenmeppers.

De linksback kwam afgelopen zomer van FC Eindhoven naar VVV-Venlo als opvolger van Niels Fleuren. Dit werd geen onverdeeld succes en belandde op de reservebank. Jason Bourdouxhe die een contract heeft tot 2017 had mag transfervrij vertrekken. Het vertrek van Bourdouxhe maakt gelijk de weg vrij om Roel Janssen van Fortuna Sittard binnen te halen.

Het vertrek van Bourdouxhe is nog niet officieel bevestigd door VVV-Venlo.

Jordy Deckers
Het hing al een tijdje in de lucht maar gisteren werd het officieel dat onze doelman Jordy Deckers vertrekt bij VVV-Venlo. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook Jordy Deckers naar Helmond Sport vertrekken. De Kattenmeppers zijn met hem in gesprek over een contract.

 

5 Responses

 1. Goodie

  Bourdouxhe kwam gewoon body en verdedigende kwaliteiten te kort als linksback. Een vertrek is dus een juiste beslissing in mijn ogen. Dat Deckers ook met Helmond in gesprek is verbaasd me een beetje. Tuurlijk was hij onzeker bij hoge ballen, maar op meer fouten heb ik hem eigenlijk niet echt kunnen betrappen.

 2. kiekoputspelke

  Bourdouxhe en VVV bleek gewoon geen gelukkig huwelijk !!
  De 1e competitiewedstrijd trok de Belg aan de noodrem wat hem een rode kaart en naar later bleek ook het seizoen kostte…. De wedstrijden die hij vervolgens nog mocht meedoen kon hij niet meer overtuigen en ontstond een zoekende en dus onzekere speler die uiteindelijk nooit zijn niveau heeft gehaald.
  Ben nu echt benieuwd met welke nieuwe linksback VVV op de proppen komt nu besloten is afscheid te nemen van Fleuren en Bourdouxhe. Sterker nog: aangezien posities dubbel bezet zouden moeten zijn, moeten er feitelijk TWEE linksbacks aangetrokken worden en gezien de problemen op die positie in alle voorgaande jaren, zie ik het met argusogen aan….

  Jordy Deckers zou voor elke JL club een prima keeper zijn, maar schijnbaar stelt Maurice Steijn hogere eisen aan zijn keeper ?? ik blijf totdat de opvolger bekend is ook hierin sceptisch t.a.v. de beslissing van VVV om niet met Deckers te verlengen….

 3. Sanderkuh

  Deckers is een prima keeper voor VVV en iedere JL club. Hoge ballen klopt….maar Maenpaa was het eerste seizoen (in mijn ogen) ook nog niet zo sterk. Die ontwikkelde zich erna pas….kwam ook doordat hij bij de vorige clubs ook stand in was…
  Had graag de ontwikkeling van Deckers willen zien. Ben net als kiekoputspelke nog een beetje sceptisch.

 4. Ben

  Op de linker kant, daar ging het fout afgelopen jaar, daarom vertrekken: Fleuren Bourdouxhe, Nijholt en Paulissen. Ben heel erge benieuwd wat we daarvoor in de plaats krijgen? Kom maar op. FORZA VVV!

Leave a Reply