“Jay Driessen tot einde 2019 tijdelijke hoofdtrainer VVV-Venlo”

Voormalig assistent-trainer en speler van VVV-Venlo, Jay Driessen, zal tot het einde van dit kalenderjaar de tijdelijke trainer zijn van VVV-Venlo. Dat meldt De Limburger.

Zij melden namelijk het volgende: “Jay Driessen wordt de tijdelijke opvolger van Robert Maaskant bij VVV. De terugkeer van de Venlonaar wordt op korte termijn officieel bekendgemaakt. Driessen beschikt niet over de vereiste trainerspapieren om hoofdtrainer te zijn, maar de KNVB verleent VVV vier weken dispensatie.

Driessen (50) mag vanaf het moment dat hij volgend weekeinde bij de competitiehervatting na de interlandbreak op de bank zit tegen FC Twente vier weken als hoofdtrainer fungeren. Dat zijn de regels van de KNVB. Het is precies genoeg om tot de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Vitesse de eindverantwoordelijke te zijn.”

VVV-Venlo gaat in de tussentijd rustig op zoek naar een definitieve trainer voor de geplaagde Venlose selectie.

54 Responses

 1. RuiverCity

  Weet niet of hij het schokeffect te weeg kan brengen. In de winterstop is het dus echt te laat met de komende wedstrijden tegen Twente, AZ, Emmen, Zwolle en Vitesse.

  1. Lincoln

   Nouja wel iemand die de meeste uit de selectie kent. Een vaardige maar ook aardige man die de ploeg goed kan neerzetten. Was een hele belangrijke factor onder Steijn. Denk dat hij een stukje vastigheid gaat brengen.

   1. Ievel Knievel

    Mee eens Lincoln. Daarnaast kan je misschien net 2 punten halen (max) in deze wedstrijden. Daar moeten we dan ook voor gaan. Gelijk tegen hopelijk Emmen en Zwolle en even rust krijgen. De verwachtingen mogen niet te hoog zijn. Met 0-1 punten, maar weinig tegengoals en goed voetbal ben ik eigenlijk ook al tevreden.

   2. Is dat misschien niet het probleem, dat hij wellicht te aardig is? In de degradatiestrijd moeten moedige beslissingen genomen worden, knopen worden doorgehakt en de zweep erover. Ik ken Jay natuurlijk niet persoonlijk, maar ik hoop dat hij dit allemaal in zijn mars heeft…
    Hopelijk heeft hij veel van Maurice Steijn opgestoken in zijn jaren als assistent. Voordeel: hij kent veel spelers, is een man van de club en spreekt Duits neem ik aan…

   3. supportertje

    Gaat denk ik niet om knopen door hakken. Meer om weer als een voor elkaar vechtend team tot stand te brengen. En daardoor ook de kwaliteiten die zij bezitten weer naar voren te halen, zo dat het zelfvertrouwen weer gaat groeien. Hij weet als geen ander hoe Steijn hierbij te werk ging, en vergeet niet zijn eigen capaciteiten.

    Ik heb er een goed gevoel bij, en wie weet wat voor meer verrassingen er gaan komen. Zeer verrassend dat hij tijdelijk hoofdtrainer gaat worden tot de winterstop. Wie komt er daarna, dat moet bij VVV al bekend zijn. Anders hadden ze deze oplossing niet gekozen. Zou Steijn alsnog weer in beeld zijn gekomen. Ik hoop het.

   4. Ievel Knievel

    Ik denk niet dat je moet onderschatten dat Jay:

    A) Al jaren succesvol hoofdtrainer in het amateurvoetbal is geweest (ook hoofdklasse> toen dat nog het hoogste niveau was); dus zeker met mannetjes met ego’s kan omgaan.
    B) Al veel veldwerk deed onder Steijn (op trainingen) en veel tactische beslissingen nam onder Steijn, die Steijn uitvoerde). Heeft soms wel 2 weken gefungeerd als hoofdtrainer onder Steijn (bij uitval/ ziekte)
    C) Prima kan werken met de rest van de staf en assistenten. Het is zijn eigen door hem en Steijn samengestelde team
    D) Als voetballer respect geniet en genoot. Volgens Jan Wouters, Jack van Gelder (en ook Hans Kraaij jr.; voor wat het waard is ) een van de beste spelers van zijn tijd op de Nederlandse velden; en zij zien het als mysterie dat Jay nooit een topclub gehaald heeft. Dat niveau (en zeker bij een subtopper) had hij zeker aangekund. Hij heeft in ieder geval veel, zeer veel spelinzicht. Het team leek zelfs beter te spelen als Jay tijdelijk aan het roer stond(bij ziekte/ uitval van Steijn). Heeft Jay niet toevallig niet verloren op dagen dat hij de hoofdtrainer was?
    E) Nog meer argumenten nodig? (Misschien moet Jay zijn diploma halen als hij dat wil?) Lijkt me dus dat Jay ook na kerst assistent wordt/ blijft. Het fijne is dat er dus een hoofdtrainer komt waar Jay zich prettig bij voelt. Misschien kan de beoogde hoofdtrainer ook pas per 1 januari beginnen en kiest VVV daarom voor deze constructie.
    F) Jay is een clubman
    G) Valkx en Jay kunnen volgens mij goed met elkaar.
    H) Het is een echte voetballer. Spreekt de taal van de spelers.

    Ik zie weinig nadelen.

    Nieuwe trainer erin, 2 nieuwe spelers en plek 15 is ineens weer haalbaar.

    Imago technsich hoef je jezelf als supporter nu niet meer te schamen en en ik denk ook te weten dat we in ieder geval geen klop met 6-1 meer krijgen. Wil nog steeds niet zeggen dat we nu ineens veel punten gaan pakken (en dat moeten de supporters snappen en daar dus ook niet boos en gefrustreerd over worden), maar het schamen en het imagoverlies is wel voorbij.

    laten we aub bidden; het is velen niet gegeven dat je zo snel, binnen een een paar manden zo’n kans krijgt om je fouten goed te maken. geef deze man de tijd en de kans zonder negativiteit.

    Zelfs een Johan Derksen (of een Gijp) kan weinig tegen deze optie hebben.

 2. Venleau

  @beheerders, kunnen jullie nou eens de kleur van de reageervakken wat lichter maken? Zwaar irritant dat het dezelfde kleur heeft als de background van de pagina.

 3. Rikki077

  ’t siert hem dat hij dat doet maar ik vraag me oprecht af of dat dit slim is.
  Prima assistent maar dit is even wat anders, hoofdcoach. Zou liever een wat oudere ervaren (mental) coach zien. Er zijn de komende weken 12 punten te winnen ( of te verliezen)….Hopen maar op ‘ het effect’….
  Avé VVV.

  1. Ievel Knievel

   Dan kan ik je nu al vast teleurstellen. VVV Gaat never nooit 12 punten halen. 1 of 2 misschien, als we heel veel geluk hebben. En dat is momenteel al meer dan prima.

 4. Koelie

  Mooi dat Ievel geen nadelen ziet. Maar je hoeft niet blind te zijn om te zien dat Steijn dus per 1 januari weer de hoofdtrainer gaat worden.

  Dit kan alleen op een grote teleurstelling uitlopen voor alle partijen. Heel erg jammer.

  1. Ievel Knievel

   Wat is er mis met Steijn en waarom krijgt Maaskant van sommige VVV ‘fans’ nog steeds kritiek?

   Stein heeft seizoen op seizoen gepresteerd met zeer marginale middelen. Iets dat geen enkele andere trainer over de afgelopen jaren hem kan nadoen. Onder Steijn was er rust binnen de club, is er een een professionele staf aangesteld. Hebben de meeste spelers hun eigen niveau ontstegen. Alleen de supporters lieten het afweten. Dezelfde zeker die pro Maaskant waren zeker. En nu nog niet zien welke schade er de afgelopen maanden aan de club is aangedaan.
   Stein is prima. Ook al wint hij ook niets.

   Ron Jans was ook een goede zet geweest.

   Maar goed, Jay dus nu en strakjes wellicht (voor mij is het nog allerminst 100% zeker, want ik denk dat Steijn opties open houdt als zijn contract ontbonden is, hij wilde tenslotte of financieel of sportief hogerop), Steijn ernaast.. Lijkt me prima. Goed op elkaar ingewerkt duo, die elkaar blind vertrouwen en prima met Stan Valkx kunnen. Dat zou voor Maaskant momenteel even wat minder zijn. Misschien is het wel de bedoeling om Jay volgend seizoen definitief hoofdtrainer te maken en dan nu dus even een half jaartje Steijn er weer naast, totdat die ergens anders carrière gaat maken? Klinkt als een heel sereieuze optie.

   1. chretien

    Steijn? Gewoon vergeten. Is een trainer met een fantastisch verleden bij ons VVV. Hij wil graag een stap hogerop. Zijn goed recht. Na zijn mislukt avontuur in de zandbank moeten we hem zeker niet terugwillen. In dat kopje is dat een stap terug. Slecht voor hem, maar wat belangrijker is, zeker voor ons slecht. Over enkele jaren wel? Wie weet? Ik wens Stan veel wijsheid mer zijn zoektocht naar de juiste man. Moeilijk, moeilijk, zeket zo veel Pruuse in onze selectie. Misschien wel een Duitser? We hebben in een grijs verleden diverse Pruuse hier gehad. Nogmaals, succes…

   2. Ievel Knievel

    Het zijn allemaal aannames dat Steijn terughalen niet gaat werken, maar wel aannames die niet echt ergens op gebaseerd zijn.

    Hoezo kan Steijn bij zijn oude werkgever, waar hij graag gewerkt heeft met iedereen, ineens zijn werk niet meer goed doen.? Jij wisselt toch ook niet iedere 4 jaar van werkgever en jij gooit toch ook niet met de pet na je werk op je werk na 4 jaar? Steijn heeft nog veel binding met de stad. Heeft er nog een huis, zijn vrouw woont officieel nog in Venlo, etc., etc. Dat is allemaal niet voor niets. En natuurlijk zou een Steijn ook niet ineens gaan winnen of 12e worden. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Mocht een Steijn nacompetitie ontlopen met deze selectie en af en toe eens winnen en wat gelijk spelen, dan levert hij een wereldprestatie. en vele knappere prestatie dan de afgelopen jaren waarop we op hoge posities geëindigd zijn. Mocht dat allemaal gebeuren, dan moeten wij dat ook willen zien……. Daarnaast denk ik dat Steijn prima zelf kan bepalen welke koers hij wil varen. Gelukkig is het een eigenwijs iemand die zich weinig van meningen van anderen aantrekt. Want bij VVV werken tegen veel minder salaris, was in zijn hoofd ook al een flinke stap terug voor iemand die in de 3e stad van Nederland, bij een eredivisieclub hoofdtrainer is geweest, bij de club waar hij een eeuwige held is. Dat heeft hij ook gewoon bewust gedaan. Steijn het niet zo veel waarde aan wat andere mensen vinden en doet waar hij zelf zin in heeft. Of hij nu komt pf niet…dat zijn de mensen waar je bewondering voor moet hebben. Een Steijn doet dat op een hele andere manier dan een Maaskant bijvoorbeeld,

   3. Koelie

    Doe niet zo simpel om iedereen die het niet met je eens is weg te zetten als nep fan of Maaskant fan. Ik heb niet om Maaskant gevraagd. Maar als Stan dacht dat dit de beste optie was dan had ik daar vertrouwen in.

    Het is helaas misgegaan en niet alleen door Maaskant maar ook door de mindere spelersgroep. Vooral aanvallend zijn we minder dan vorig seizoen.
    Er zijn te hoge verwachtingen.
    VVV staat waar ze thuishoren.

    Maurice en Jay zijn op hun hoogtepunt gestopt. Stappen ze er nu in en degraderen ze dan is erg pijnlijk. Zeker als daarna ook weer vertrekken.

    Gaan ze het als een wonder nog redden met deze groep en waarschijnlijk met betonvoetbal (want Steijn). Persoonlijk vind ik dat helemaal niet erg, hoop er zelfs op (liever resultaat dan mooi voetbal). Dan krijg je weer geklaag over het voetbal.

    Kortom als je dan toch besluit om Maaskant aan de kant te zetten, grijp dan niet terug op het verleden. En ja dan kom je uit bij Streppel en co’s. Want beter is er nu niet voorhanden. Dan had je de trainer niet moeten ontslaan.

   4. Ievel Knievel

    Doe ik niet, nooit gedaan ook. Maak je er zelf van. Prima dat je er anders over denkt.

 5. coendebest

  waarom zijn er zoveel mensen negatief? dit is veruit de beste optie mits ze maurice steijn kunnen verleiden tot een comeback! als er iemand uit beperkte middelen het maximale kan halen is hij het wel. ja misschien dat loui van gaal, johan cruijf en ronald koeman betere coaches zijn, maar die zijn om verschillende redenen niet haalbaar. ik heb er voor het eerst sinds maanden weer vertrouwen in dat het allemaal goed gaat komen!

 6. Ik begrijp alleen niet zo goed hoe het dan verder met de clausule in het ontbonden contract van Maurice Steijn gaat… Moet iemand of een club dat dan afkopen?
  Het was toch finanacieel onhaalbaar, zo werd eerder gesuggereerd?

  1. Ievel Knievel

   Dit kalenderjaar is het onhaalbaar. VVV wil alleen de concurrentie niet wakker maken, dus zegt men dat het verhaal momenteel een sprookje is. Wat momenteel dus ook klopt. Niet gelogen. Feitelijke beschrijving; er is nu inderdaad geen aanstelling van Steijn mogelijk.

   1. En volgend kalenderjaar geldt die clausule dus niet meer als ik jou goed begrijp en kan Steijn gewoon worden aangetrokken?

   2. Ievel Knievel

    Weet ik niet, zou goed kunnen.

    Misschien verdient Steijn per maand ook wel zoveel, dat hij nog liever een maand doorwerkt. Misschien is de club gebonden van hem tot 31-12 in dienst houden, omdat het hen anders veel geld kost. Misschien wil de club wel van hem af per 1-1-2020, omdat het ze anders nog meer geld kost. Misschien loopt Steijn’s verblijfsvergunning tot 31-12.

    En dan de officiële reden, anders moet Steijn veel geld inleveren aan de belastingdienst.

    Misschien is Steijn wel zo sympathiek dat hij zo goed als gratis een tijdje bij ons komt werken, totdat er een beter aanbod komt, omdat hij nu toch al binnen is. Misschien wil Steijn wel alles op alles zetten om zich even opnieuw in de markt te zetten? Als hij dit team nu ineens wel een beetje aan het voetballen krijgt, laat hij zien een uitstekend trainer te zijn. Who knows?

 7. Luis Erique

  Ik ben zeer content met Driessen, dat is voor de korte termijn een geweldige zet. Hopelijk wil hij volgend seizoen als assistent verder om de cultuur te bewaken. Een echte Venlose jongen, mooi. Steijn terughalen lijkt me een garantie voor teleurstelling. Dit gaat nooit meer zo succesvol worden als iedereen denkt, liever een frisse kerel met enige binding in de regio.

 8. Animal

  Super aanstelling, Jay gaat veel meer uit deze groep halen dan Maaskant. Kent de club/ de regio/ de groep. Hoop dat het genoeg gaat zijn en dat het publiek positief blijft al is dat helaas in Venlo al per definitie negatief.

  Steijn terughalen zou een enorme fput zijn / net als Honda. Kan alleen maar tegenvallen.

  Hoop wel dat VVV loyaal aan Jay blijft ook als het tegenvalt. Een echte clubman die nu zijn nek uitsteekt verdient hdt niet om straks ook nog afgeschoten worden

  Maar ik denk dat het wel goed komt. RKC /Zwolle/Emmen /ADO dadelijk ook Sparta het scheelt allemaal niet veel en je kunt gewoon nog 15e worden. Met name 1e helft tegen Vitesse en de HTM tegen Panatinaikos dat er veel meer in de groep zit dan Maaskant eruit wist te halen Maar te veel wisselingen / tactisch niet sterk…. Maar hij heeft zich prima en correct opgesteld veel beter dan ik had verwacht. maar hij paste totaal niet bij VVV. wel jammer dat er idioten schijnen te zijn die hem bedreigd hebben…hoop dat die een flinke straf krijgen ik ben ook geen fan van hem maar dat slaat nergens op. En even reeel VVV hoort tussen plek 14 en 18 te staan. alles hoger is puur geluk of een illusie…

  1. Ievel Knievel

   Goed dat je hie ook benadrukt dat het ook nöalers, de negatieveling, de wannebe hooligans; en deze idioten die Maaskant bedreigt hebben (waarschijnlijk ook nog via iemand binnen de club, want hoe kom je anders aan zijn nummer?) zijn die net zo goed de club kapot maken met hun negatieve energie die veel meer doet dan zij zelf doorhebben. Ook dit haalt allemaal de landelijke pers en gaat ook de organisatie bij VVV in.

   Het zorgt er ieder geval voor dat er steeds een zweem van negativiteit rondom de club hangt en geloof je het of niet, dat beïnvloedt de mensen die op de club werken zeker wel. Daar gaat ook de muren van burelen in de koel door. Er staat daar niet een magische muur die de buitenwereld buiten houdt ofzo. Uiteindelijk raakt ook dit de spelers. Dat zie je overal. Kijk naar Roda> veel gezeik rondom Mexicaan> spelers bakken er weinig van. Mexicaans out, nieuwe mensen in> Roda blijkt ineens een redelijke selectie te hebben en pakt ineens veel punten.

   Bedenk ook dat geen een speler het leuk vindt om alleen maar voor supporters te spelen die de lat wel erg hoog leggen, alleen maar je aanmoedigen als het heel erg goed gaat, het snel laten afweten, veredeld klapvee zijn, te beroerd om te klappen, maar nooit te beroerd om de eigen spelers uit te fluiten of uit te schelden, etc,. etc., Een half leeg stadion, daar heeft al helemaal niet 1 van de/ onze voetballers van gedroomd toen zij nog een jochie waren.

 9. twiggy11

  Prima oplossing gaat wel werken denk ik jay heeft het bij de amateurs clubs ook goed gedaan en toen Steijn ziek was zag je ook al het verschil in voetbal.en een ervaren trainer gaan aanstellen hoeft voor mij ook niet kijk naar Fortuna die hebben ook nog een jonge trainer en bij Groningen die trainer kwam ook via de amateurs binnen laat jay nu maar eens eerst die 4weken trainer zijn een ga dan in de winterstop maar eens opnieuw de situatie bekijken.
  Onder Steijn deed jay ook al veel werk op technisch vlak en het elftal van nu is ook 80 procent samen gesteld toen jay en Maurice nog in dienst waren .dus ik denk dat de spelers groep toen al liever met de staf van toen hadden gewerkt en zodoende voor VVV hebben gekozen en niet verwacht hadden dat jay en Maurice zouden vertrekken.

 10. supportertje

  @twiggy11

  Onder Steijn deed jay ook al veel werk op technisch vlak en het elftal van nu is ook 80 procent samen gesteld toen jay en Maurice nog in dienst waren .dus ik denk dat de spelers groep toen al liever met de staf van toen hadden gewerkt en zodoende voor VVV hebben gekozen en niet verwacht hadden dat jay en Maurice zouden vertrekken.

  Dit is een goede bemerking van jou, heb het hier vaak over gehad met anderen. Het zou zo maar eens de waarheid kunnen zijn in dit geval. Vaak kiezen spelers voor een bepaalde trainer en zijn speelwijze en gedachten hier achter. Ook de persoonlijkheid van de trainer en zijn staf kunnen hier bepalend in zijn. En laten we eerlijk zijn, ook in ons leven willen we voor de een wel een stapje harder en meer inzet tonen als voor iemand die we niet zo mogen.

 11. RuiverCity

  Jay Driessen had een contract voor het leven bij VVV voordat hij naar de woestijn vertrok. Wellicht gaat dit contract gewoon weer in werking treden. Hij zal ook wel weer de garantie hebben dat hij de assistent wordt van de nieuwe trainer of Steijn moet hem, als vriend, weer aan zijn nieuwe staf toevoegen bij een andere club.

  Ik hoop op Van der Gaag maar die zal niet zomaar bij (jong-)Ajax gaan vertrekken. Wellicht wordt hij daar intern wel genoemd als opvolger van Ten Hag. Als de referenties van Dogan Corneille bij de amateurs zo goed zijn, kun je daar ook nog jaren mee voor uit. De wedstrijd tegen Twente kan wel eens de belangrijkste van het seizoen worden. Win je die dan krijgt het team zeker weer spelvreugde en nieuwe energie.

  1. hendrik

   Vreemd dat VVV nog geen enkele officiële verklaring over Jay heeft gegeven. Alleen wordt op de website van VVV gemeld dat Luijpers deze week de trainingen leidt. Stadsomroep maakt ook geen melding van dat Jay interim trainer wordt. Geen belangrijk nieuws??

   1. Grad

    Dit stond in Voetbal International :

    VVV-Venlo hoopt Jay Driessen spoedig aan te stellen als tijdelijke vervanger van de maandag ontslagen Robert Maaskant. De bedoeling is dat hij tot de winterstop een tandem gaat vormen met assistent-trainer Mark Luijpers.

    Driessen was de afgelopen seizoenen rechterhand van Maurice Steijn, en vertrok in de zomer met de Hagenaar mee naar Al-Wahda. Vorige maand werden Steijn en Driessen alweer ontslagen in de Verenigde Arabische Emiraten. Waar het voor eerstgenoemde met het oog op de financiële/fiscale afwikkeling van zijn contract voordelen heeft om in ieder geval tot het einde van dit kalenderjaar in het Midden-Oosten te verblijven, is Driessen vrij om te gaan en staan waar hij wil. De oud-speler van VVV beschikt alleen niet over het hoogste trainersdiploma.

    VVV wil hem in de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen FC Twente als eindverantwoordelijke op de bank hebben zitten, waarna de club aanspraak kan maken op vier weken dispensatie van de trainersvakbond. Net genoeg om het tot de winterstop te redden met de tijdelijke constructie. Directeur Marco Bogers van de Venlose club zegt dat van een akkoord nog geen sprake is.

    ‘We willen eerst de afwikkeling van de contracten van Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts geregeld hebben’, zegt Bogers. ‘Daar zijn we nu mee bezig. Maar het klopt dat we Jay hebben gepolst. Hij is een kind van de club, een tactisch sterke trainer die onder Maurice ook altijd een belangrijke rol heeft gespeeld, iemand van wie wij denken dat hij de groep weer aan de praat kan krijgen.’

    De bedoeling is dat Driessen na zijn interim-hoofdtrainerschap weer verder gaat als assistent bij VVV-Venlo. Het is aannemelijk te veronderstellen dat VVV hem in de winter als hoofdcoach hoopt te vervangen door Steijn, die dan een (financieel) obstakel minder heeft op weg naar een terugkeer. ‘Zover zijn we nog niet’, beweert Bogers. ‘Ik weet ook niet welke ambities Maurice op dit moment heeft. We hopen de komende periode rustig en in goed overleg op zoek te kunnen gaan naar een oplossing voor de lange termijn.’

   2. chretien

    Wellicht heeft het ook te maken met de maximale tijd die Jay als niet gediplomeerd trainer mag functioneren?

 12. Venske

  Steyn wordt het zeker niet. Hij zou wel gek zijn. En als hij zou vertrekken uit e zandbak praat je over bedragen de vvv nog nooit betaald heeft en ook niet kan betalen. Dus stop nu aub met dagdromen over een terugkeer. Al die dromen over Honda waren van hetzelfde caliber.

 13. twiggy11

  Wat wordt er toch veel om de terug keer van Steijn gesproken ik vind dat die tijd voorbij is .
  Je moet gewoon met wat nieuws komen daarom is dit concept mij jay prima en meschien werkt het prima.
  Het voetbal onder Steijn was qua spel vond ik ook niet zo geweldig je haalde wel punten en je was veilig maar een beetje aanvallender mag voor mij ook wel en ik denk dat dat met jay wel gaat gebeuren .
  Als je punten moet pakken ( en dat moet ) zal je wel aanvallender moeten spelen.

  1. RuiverCity

   Ben ik met je eens. VVV moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geen ingebeelde trainers als Maaskant en Streppel die alleen maar voor hun eigen in the picture willen staan.

  2. chretien

   Met je eens, steijn prachtvent, maar van beide kanten zijn we op elkaar uitgekeken. Ik heb me in de discussie altijd afzijdig gehouden, maar het was goed en de herinnering blijft positief. Stan zal zijn keuze maken en wij gaan er met zijn allen onvoorwaardelijk achter hem en de nieuwe coach staan. Wie weet wordt het Jay met een constructie zoals bij Fortuna en Twente vorig seizoen. FORZA VVV!

   1. Ievel Knievel

    Je hebt dus mensen die Steijn wel graag zien terugkomen en mensen die iets anders willen. Er is voor allebei wat te zeggen ergens.

    Ik zou er best voor zijn om Driessen permanent trainer te maken, Moet hij wel zelf willen en zo snel kan hij zijn diploma niet halen natuurlijk. Neemt niet weg dat Steijn een held is. Wat hij voor de club heeft betekend heeft niemand in 35 jaar gedaan.

    Ik vond de optie/ suggestie uit de Limburger nog ergens wel een frisse. Waarom geen Vera Pauw als coach aannemen. Schijnt een echte topper te zijn, volgens iedereen die bij de KNVB (behalve de ‘managers’) heeft rondgelopen.

    De positieve PR die je hiermee krijgt is onbetaalbaar en ze krijgt de selectie echt wel aan het ballen. Maar misschien ben ik te progressief voor de voetbalwereld.

   2. supportertje

    Zit wel wat in, zou in ieder geval een stunt zijn. Dat inderdaad een ongelofelijke PR zou geven aan VVV. Maar kan ze zich ook handhaven in de wereld van de eredivisie. Toch heel iets anders als het vrouwen voetbal.

   3. Ievel Knievel

    Ik bedoelde trouwens 30 jaar, geen 35 jaar. We moeten de 2e helft jaren tachtig niet vergeten natuurlijk 😉

  1. Ievel Knievel

   Wat is er zo gek aan? Volgens alle respectabele trainers, 1 van de beste coaches in Nederland. Lekker eigenwijs ook. Zelfs van Gaal vind dit. Maar ja, die kennen haar natuurlijk in de beroepspraktijk. Maar blijf maar net doen alsof dat zo raar is.

   1. Ievel Knievel

    “De club gaf aan dat ze staan voor ‘wij’, als in ‘wij doen alles samen, we winnen samen en verliezen samen’. Dat is niet gebleken”, stelde Maaskant bij Langs de Lijn.”

    Droplul heeft niet door dat hij zelf het was die niet geloofde in WIJ. Hij spleet de groep uiteen. Legde de schuld van zijn falen bij een deel van de selectie, compleet in strijd met de taak die hij had gekregen: namelijk met dit materiaal het maximaal haalbare eruit halen en directe degradatie ontlopen/ handhaven.

   2. supportertje

    Gaf Maaskant het voordeel van de twijfel. Helaas is het hem niet gelukt. Ergo vervalt hij weer in zijn oude doen, door te stellen dat hem niets is aan te rekenen. Dat hebben we veel gezien van hem, en een trap na aan VVV en een aantal spelers. Zet zichzelf weer te kakken. Denk dat Jayke er meer van gaat bakken als hij in al die wedstrijden.

Leave a Reply