VVV-Venlo

Jay Driessen verlaat VVV-Venlo en volgt Steijn richting Al-Wahda FC

VVV-Venlo moet op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Zojuist heeft VVV-Venlo via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Jay Driessen richting Al-Wahda FC vertrekt in het kielzog van Maurice Steijn.

Dat betekent dat een echt boegbeeld van de club, VVV gaat verlaten. Een gegeven dat veel mensen jammer zullen vinden. Zo ook algemeen directeur Marco Bogers: “Hij is al zo enorm lang aan de club verbonden dat ik me bijna niet kan voorstellen hoe het zal zijn zónder Jay. Hij kent de club van binnen en van buiten en fungeert daardoor ook als cultuurbewaker. Doodzonde dat hij deze keus maakt, maar ook alle begrip. Deze kans mogen we hem niet ontnemen.”

Ook manager voetbalzaken Stan Valckx had er iets over te zeggen: “Op voetbaltechnisch gebied maak je hem niks wijs. Hij heeft ontzettend veel voor VVV betekend, mede ook omdat hij al zo lang bij de club actief was en iedereen kende. Ik had af en toe het gevoel dat zijn rol binnen de technische staf wel eens onderschat werd, maar Jay was enorm deskundig en had mede daarom een meerwaarde binnen de technische staf. Jammer dat hij ervoor kiest om te vertrekken, maar uiteraard snap ik zijn keus volledig.”

We wens Jay heel veel succes bij Al Wahda, bedankt Jay!

8 Responses

  1. chretien

    Ja, nooit verwacht en het gaat dus nu toch gebeuren. Jay vertrekt bij VVV. Nee, niet naar Helmond Sport of FC Oss, maar naar de UAE. Wie had dat ooit verwacht. Ik wens hem van ganser harte succes en, veel belangrijker, ook een mooie tijd.

  2. mats

    Steijn etc boeien!!!
    Maar dat Jay weggaat vind ik best een dingetje.
    Zo’n clubman. Het is hem gegund maar ik vind het een aderlating. Hopelijk gaat hij ons stedje snel missen.!

Leave a Reply