Grot

Jay-Roy Grot bij voorlopige selectie Jong Oranje

Jay-Roy Grot is door Jong Oranje-coach Erwin van de Looi ingedeeld bij de voorlopige selectie van Jong Oranje. Dat maakt de KNVB bekend op haar website vandaag.

Grot komt uit voor VVV-Venlo en is dit seizoen gehuurd van het Engelse Leeds United dat uitkomt in de Engelse Championship. Grot zat al meerdere malen bij de voorselectie en ook dit keer is hij dus geselecteerd. De definitieve selectie wordt op vrijdag 15 maart bekend gemaakt.

Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft 27 spelers opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de oefenwedstrijden tegen de Verenigde Staten en Egypte. Op maandag 18 maart vertrekt het team voor een trainingskamp met twee oefeninterlands naar Spanje. Op zondag 24 maart speelt Jong Oranje om 17.00 uur tegen de Verenigde Staten en op dinsdag 26 maart om 15.00 uur is de wedstrijd tegen Egypte.

4 Responses

 1. RuiverCity

  Ik hoop het niet voor hem persoonlijk maar voor de club dat hij afvalt. Elke speler is op het eind van het seizoen hard nodig door blessures en schorsingen.

  1. chretien

   Mee eens, maar geldt, wat mij betreft voor al onze internationals. En dat zijn er nu heel veel… misschien verstandig om nu alvast bij KNVB vragen enkele wedstrijden van VVV te verplaatsen. FORZA VVV!

   1. RuiverCity

    Zie protest Sparta. Haalt niks uit. De KNVB is en blijft een maffia bende.

 2. jurgen

  Tijdens zijn NEC periode beviel hij me wel, maar nu doet hij me denken aan types als Zivkovic en Castaignos. Het zal wel een “voetbalzigeuner” worden. Ik hoop maar het beste voor hem en dat Erwin er maar wat van maakt.

Leave a Reply