VVV-Venlo

Jay-Roy Grot in definitieve selectie Jong Oranje

Aanvaller Jay-Roy Grot van VVV-Venlo behoort tot de definitieve selectie van Jong Oranje. Dat heeft de KNVB vandaag bekend gemaakt. Hij maakt daarmee zijn debuut bij Jong Oranje. Voorheen zat hij vaker bij Oranje onder 20.

De KNVB schreeft het volgende op hun website over de selectie:
“Dani de Wit, Kaj Sierhuis, Nathangelo Markelo, Deyovaisio Zeefuik, Jan Hoekstra, Tahith Chong, Armando Obispo, Deroy Duarte en Jay-Roy Grot debuteren in de definitieve selectie van Jong Oranje. Dit heeft Jong Oranje-coach Erwin van de Looi vandaag bekendgemaakt. Het negental debutanten maakt onderdeel uit van een 19-koppige selectie.

Justin Hoogma (TSG 1899 Hoffenheim) en Carel Eiting (Ajax) zijn niet fit genoeg bevonden om aan te sluiten bij de selectie en blijven bij hun club. Op vrijdag 16 november speelt Jong Oranje een oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland. Deze wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in het Sparda Bank Hessen Stadion in het Duitse Offenbach.”

Het is altijd tof om te lezen en te horen dat spelers van VVV-Venlo – ook al zijn ze gehuurd – behoren tot de vertegenwoordigende elftallen van de KNVB. We hopen dat Grot het goed gaat doen én dat hij heelhuids zal terugkeren van de interland tegen Jong Duitsland.

 

Leave a Reply