VVV-Venlo

Jay-Roy Grot meldt zich af voor Oranje onder 20

Vanmiddag melde de KNVB dat Jay-Roy Grot zich heeft afgemeld voor de komende interlands met de belofte ploeg van Oranje. Grot werd eerder opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje maar werd niet definitief geselecteerd waardoor de twintigjarige speler werd opgenomen in de selectie van Oranje onder 20. Wat Grot precies heeft is niet bekend. Grot kampte in de voorbereiding met een lichte blessure maar kwam tot nu toe wel iedere wedstrijd in actie voor de Venlonaren. Door deze afmelding mist Grot de wedstrijden tegen Engeland en Portugal onder 20. Grot heeft op dit moment 3 interlands achter zijn naam staan voor Oranje onder 20.

3 Responses

  1. chretien

    Drommel was een beetje dom. Maar, uiteindelijk zal de amateuristische KNVB overstag moeten gaan. Ook de kk competitie vrij als er interlands worden gespeeld….. ???

  2. chretien

    Wie heeft er liggen slapen? Er zijn niet 1-2 of meer oefenwedstrijden te spelen? De nieuwkomers, zeker de spelers, die niet zeker zijn van een plaats in de selectie van het eerste en, denk ook aan de aanstormende jonge talenten, hebben speelminuten nodig? Of geeft men geen ruchtbaarheden omdat men van onze “authoriteiten” zonder publiek moeten spelen?

Leave a Reply