Jeffrey Altheer in gesprek met Helmond Sport

1Limburg meldt zojuist op hun website dat de wegen tussen Jeffrey Altheer en VVV-Venlo definitief gaan scheiden.

Het was al bekend dat VVV-Venlo het aflopende contract van Altheer had opgezegd. Nu komt naar buiten dat de club niet van plan is om de middenvelder een nieuwe verbintenis voor te leggen. De 28-jarige middenvelder is met Helmond Sport in gesprek over een terugkeer naar de club waar hij tussen 2009 en 2012 onder contract stond.

Aanbieding voor Verstappen
Tweede doelman Eric Verstappen heeft wel een vernieuwde aanbieding gekregen. De jonge Venlonaar heeft het voorstel in beraad genomen en gaat binnenkort met de club om tafel.
VVV wil door met Joppen

Guus Joppen
VVV wil daarnaast verder met verdediger Guus Joppen, maar de rechtsback houdt zelf de boot af. Joppen heeft de clubleiding te kennen gegeven dat hij komend seizoen in de eredivisie wilt spelen. Naar verluidt heeft Willem II interesse in Joppen die bij Helmond Sport al samenwerkte met de hoofdtrainer van de Tilburgers, Jurgen Streppel.

Joppen maakte samen met Altheer in 2012 de overstap van Helmond Sport naar VVV waar ze een destijds een driejarig contract ondertekenden.

Bron: 1Limburg

5 Responses

 1. mats

  Joppen wil in de eredivisie spelen? Man man man!! Vandaar dat hij VVV elke wedstrijd op de nul wist te houden. Oh nee wacht dat lag natuurlijk nooit aan hem maar aan de andere spelers. Egomannetje. Dag Guus!

 2. marcel

  fijn laten vertrekken die joppen. waar is de tijd dat op linksback en rechtsback gewoon spelers uit de regio stonden ?. vroeger was de opmerking altijd: een back leidt je zelf op. wat joppen de afgelopen 2 jaar heeft laten zien, valt zeker niet onder de categorie constante prestaties. hij doet het de laatste tijd iets beter (zichzelf in de picture spelen?), maar vooral vorig jaar en begin dit seizoen ondermaats. daarbij verdient die gast volgens mij ook nog een behoorlijke cent (maar die opmerking kan ik nergens op staven).

  vwb altheer. ook hij heeft zeker niet gebracht wat er verwacht werd. maar doet als invaller toch grotendeels wat er verwacht wordt. als je naar helmond gaat, gaat ie daar in elk geval niet naartoe voor het grote geld. dan mag je twee dingen concluderen.
  – of ze hebben voor hem een ‘betere’ vervanger in het verschiet (want anders kunnen wij hem toch ook wel bieden wat helmond sport hem biedt, want daar is het ook geen vetpot, en heb je aan hem toch een behoorlijke reservespeler)
  – of ze maken plaats voor een regionale speler, maar dan hoop ik toch niet dat dat voor QK is, maar voor sevinc.

 3. Ben

  Beide spelers vallen de laatse paar wedstrijden op door hun goede tot zeer goede spel. Als ze dat de gehele competitie hadden gedaan dan zoyden we veel hoger geëindigd zijn. Onbegrijpelijk dat beiden bijna gehele seizoen niet brachten wat had mogen verwacht. Vreemd, maar laat ze maar gaan, na 3 jaar worden beide heren niet meer beter.
  Advies voor Altheer, gratis, ik hoef er niet voor worden betaald: eerst 5 kilo afvallen!
  FORZA VVV!

 4. Goodie

  Beide spelers deden het de laatste paar wedstrijden redelijk tot goed. Verder was het eigenlijk niet op aan te zien. Mocht Joppen niet bijtekenen zal ik er niet van wakker liggen.

Leave a Reply