Jeffrey Altheer naar VVV-Venlo

De Koel2Verdediger Jeffrey Altheer komt vanaf seizoen 2012|13 VVV-Venlo versterken. De 25-jarige speler tekent een contract dat hem voor 3 jaar aan de Venlose club gaat verbinden wanneer de medische keuring positief verloopt.

Jeffrey Altheer stond het afgelopen seizoen onder contract bij Helmond Sport. Hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarna speelde hij zowel in de eredivisie als in de eerste divisie voor Excelsior en de afgelopen drie seizoenen voor Helmond Sport. In meer dan 100 officiële wedstrijden kwam Altheer tot 10 doelpunten.

 

Technisch manager Wim Dusseldorp: “Jeffrey is een oude bekende van onze trainer Ton Lokhoff uit hun gezamenlijke periode bij Excelsior. Hij is een multi-functionele speler die graag in een controlerende rol speelt. Hij kan centraal in de verdediging en centraal op het middenveld goed uit de voeten. De afgelopen tweede competitiehelft speelde hij met een van onze andere nieuwelingen Guus Joppen een belangrijke rol bij het sterk spelende Helmond Sport.”

Venlonaren.net wenst Jeffrey veel succes bij VVV-Venlo.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply