Update: Jens Janse tekent geen contract en vertrekt bij VVV-Venlo

Dagblad de Limburger meldt dat Janse niet komt vanwege het te lage salaris. Hij moet namelijk 70% salaris inleveren. Lees het volledige bericht onder ons eigen bericht van 3 dagen geleden.

In tegenstelling tot eerdere berichten gaat Jens Janse niet tekenen bij VVV-Venlo. Hij had van VVV-Venlo tot en met zaterdag de tijd gekregen om een beslissing te nemen. De Venlonaar heeft echter het aanbod afgewezen.

Afgelopen week werd bekend dat VVV, Jens graag wilde contracteren. De Venlonaren hebben Jens een voorstel gedaan maar tot een overeenstemming is het helaas niet gekomen. Doordat Janse geen contract ondertekend bij VVV-Venlo, traint hij ook niet meer mee met de selectie.  Het is nog onzeker waar Janse zijn voetbalcarriere voort gaat zetten, waarschijnlijk gaat hij naar Feyenoord. Het boek Jens Janse is voor VVV in ieder geval gesloten.

Meetrainen VVV-Venlo
Op 21 juli 2014 werd bekend dat Jens Janse terugkeerde naar de club waar het voor hem allemaal begon. Hij zou alleen zijn conditie op peil houden bij VVV. Hij speelde ook mee met de Herman Teeuwen Memorial tegen AZ. Helaas gaat Janse niet in zee met VVV-Venlo en zien we Jens Janse voorlopig niet meer terug bij VVV-Venlo.

Dagblad de Limburger
Janse; te veel terug in salaris bij VVV.
Venlo- Jens Janse gaat niet naar VVV. De verdediger uit Maasbree had na enkele gesprekken bedenktijd gekregen, maar heeft afgelopen zaterdag te kennen gegeven niet in te gaan op aanbieding van VVV.
De verdediger traint ook niet meer mee met de selectie van Maurice Steijn. “Wij zijn verder aan het zoeken. Jens wil momenteel zijn handen vrij houden en wacht op een lucratieve transfer naar het buitenland. Dat vind ik ook logisch”, aldus adviseur voetbalzaken Stand Valckx. In Venlo zou Janse bijna 70 procent van zijn laatste salaris moeten inleveren. Janse was voor het laatst actief voor het Georgische Dinamo Tsibili en speelde daarvoor in Spanja bij Cordoba, de club die afgelopen maandag tijdens de opening van de Primera Division met 2-0 van Real Madrid verloor. Janse liet zelf doorschemeren dat hij te veel salaris zou moeten inleveren als hij bij VVV aan de slag zou gaan. Mogelijk gaat hij aan de slag in Italie, het land van zijn moeder. “Ik ben niet meer de jongste en ik moet ook aan mijn toekomst denken. Er is buitenlandse interesse en ik hoop zo snel mogelijk aan de slag te kunnen”.
 

13 Responses

  1. Ben

   Niks is zeker op deze elke dag weer veranderende wereld, denk aan Ukraine en ISIS, maar Eto’o komt niet naar VVV. Niet omdat hij niet wil, maar omdat VVV hem niet wil: als het ware te licht bevonden. Deze informatie is “off the record”.

 1. Godfried van Bouillon

  Weet een van de insiders of VVV een doorverkoop clausule heeft afgedwongen bij Heerenveen voor Wildschut?
  Lees net dat er een Engelse club achter hem aan zit!

  Onverwacht zou dat dus eventueel nog geld op kunnen leveren.

  1. Lincoln

   Heb het even nagevraagd bij VVV. Er is een doorverkoopclausule op Linssen, Wildschut en Musa. Percentages weet ik niet precies. Het percentage is alleen van de meeropbrengst (verkoop min aankoop). En er is een maximum bedrag.

   1. Godfried van Bouillon

    Dan maar hopen dat die Engelse club meer betaald dan die 700.000 die VVV destijds heeft ontvangen. Maar met nog een contract voor 2 jaar zal dat wel. Met een beetje geluk haalt VVV er dus nog anderhalf ton uit dadelijk. Wat niet gek zou zijn voor een speler die totaal geflopt is!

Leave a Reply