Update: Jens Janse tekent waarschijnlijk een contract bij VVV-Venlo

Dagblad de Limburger bevestigd dat Jens Janse waarschijnlijk zijn carrière bij VVV vervolgt.

Het gerucht ging dat Jens Janse een contract ging tekenen bij VVV-Venlo. Het kwam binnen op onze redactie en bij navragen van andere bronnen leren we dat VVV hem heel graag wilt contracteren. VVV is geld vrij aan het maken om Jens een goed aanbod te kunnen doen.

Krant artikel

Venlo – Jens Janse(28) vervolgt zijn carrière mogelijk toch bij VVV.

De verdediger uit Maasbree wilde in eerste instantie alleen meetrainen in Venlo en wachtten op een buitenlandse transfer, maas is inmiddels in gesprek met de clubleiding.

Hoofdtrainer Maurice Steijn gaf eerder te kennen zijn selectie graag te versterken met zowel Janse Als ook Ken Leemans. De Belgische middenvelder traint al de gehele voorbereiding mee met de Venlonaren en blijft dat ook doen op verzoek van Steijn. Leemans praat inmiddels wel al met andere clubs, omdat VVV in eerste instantie de voorkeur lijkt te geven aan de komst van Janse. Steijn ziet in hem een ervaren speler die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan. In het verleden speelde Janse voor Willem II, NAC, Cordoba en Dinamo Tblisi. Als jeugdspeler doorlier hij de opleiding van PSV.

Om één of beide spelers een contract te geven moet VVV sowieso aankloppen bij externe financiers of hopen op een uitgaande transfer.

Daarnaast is er ook nog mogelijk dat Heracles-aanvaller Bryan Linssen wordt verkocht waardoor VVV een deel van de transfersom ontvangt vanwege zijn verleden in Venlo tussen 2012 en 2013. Linssen staat in de nadrukkelijke belangstelling van diverse clubs in binnen- en buitenland.

Bron: De Limburger 20 augustus 2014

krant

22 Responses

 1. RuiverCity

  Speler uit de eigen regio. Bij zowel Willem II en NAC nooit echt doorgebroken/opvallende speler. Bij die clubs meestal als rechtsback ingezet. Zal wel als centrale verdediger gebruikt gaan worden mocht dit kloppen.

  1. Godfried van Bouillon

   Ik persoonlijk vond hem juist bij Willem II en bij NAC altijd een van de betere verdedigers!
   Zou een perfecte versterking zijn mocht hij een contract tekenen. Al zou ik toch liever een speler zien die op de linksback positie een echte verbetering is en die als back-up ook in het centrum kan. Met alle respect voor Fleuren, Mister VVV, maar daarmee win je de oorlog niet.

 2. Venlooow

  Het zou idd mooi zijn een speler uit de regio.
  Het is natuurlijk afwachten hoe het uitpakt maar wat ik tit nu tie van hem heb gezien is positief.
  Hopelijk blijft het niet bij alleen Janse.

 3. Goodie

  Dit lijkt me een uitstekende speler voor VVV. Vraag me alleen af hoe goed die als CV uit de voeten kan. Maar als Promes en Balkenstein beide kunnen spelen, moet Fleuren plaats nemen op de bank.

   1. Goodie

    Ja klopt, heb je gelijk in. Ik haalde het even door elkaar. Maar als je een rechtsback bent, zou je in principe toch ook op de linksback positie moeten kunnen spelen? Je hebt de zelfde opdracht, maar dan aan de andere kant. En van een voetballer op hoog niveau mag je toch wel verwachten dat die het een en ander met zijn zwakker been kan.

   2. Godfried van Bouillon

    Dat geldt misschien voor een aanvaller, maar bij een back ligt dat anders.

    Ten eerste staat een back altijd zo opgesteld dat je de tegenstander naar de buitenkant dwingt. Wanneer die buitenkant echter jouw zwakke been is heb je een probleem. Passeren over een zwak been is veel eenvoudiger dan over iemand sterke been!

    Daarnaast zal bij balbezit de verdediger altijd verkeerd staan opengedraaid omdat hij aan zal nemen met zijn sterke been. Dwz dat hij meestal met zijn rug richting het open veld zal staan. Een linkspoot daar in tegen zal wanneer hij de bal aanneemt met zijn sterke been automatisch met zijn gezicht naar voren staat gericht, waardoor opbouw een stuk sneller kan verlopen.

    Ik ben dus absoluut geen voorstander van een rechtsbenige verdediger op linksback.

   3. Goodie

    Dan vraag ik me af hoe Valckx en Steijn denken deze speler te moeten gebruiken. Nu nog hopen op een spits. Kijk is in de topklasse rond zou ik zeggen. Oss haalt een spits van JVC, en die maakt er 3 tegen Rkc.

    Overigens heb ik nu weer last van springend beeld, dus ik weet niet hoe mijn reactie er uit ziet, en of ik spelfouten hebn.

 4. Meuske

  Vraag me inderdaad ook af waar ze deze jongen in gaan passen want rechtsback is niet de positie die aandacht nodig heeft. Dacht eigenlijk dat hij een middenvelder was. Hopen dat als hij een contract krijgt geen buiten proportionele dingen worden afgesproken want dat zou zonde zijn als je niet zeker weet waar je hem gaat gebruiken. 1 jarig contract met een optie lijkt me beter. Denk dat we de spits dan wel kunnen vergeten als ze nu onder het tapijt zijn aan het kijken voor een paar eurie’s. Forza VVV

 5. Zeker wete

  Ik denk dat Jens zeker geen slechte aankoop zal zijn. Toch vind ik het vreemd dat er geen centrumspits bijkomt. Wie speelt in de spits als Nwofor niet meedoet?

  Khalouta mischien?, Otsu ja maar daar weten we toch van dat ze er geen 10-15 inschoppen ?

 6. RuiverCity

  Ongelooflijk……Ken Leemans in gesprek met andere clubs?! Hoe durven ze deze speler op deze manier te behandelen terwijl Maurice Steijn hem dolgraag bij de selectie wil hebben. Dit wordt langzamerhand ‘een geval Frank van Kouwen’……BAH!

  1. Ben

   Hoe ongelooflijk was het toen Ken VVV inruilde voor Duitse club? Niks ongelooflijk, “iedereen” gunde hem die promotie. Zoals Meuske al schreef, wat weet jij en weten wij van detail? Bovendien, Leemans is niet jong (understatement), blessure gevoelig, wat kan hij nu nog, hij zal zeker niet beter zijn geworden, etc., etc. En dan, wat weten wij nu van wat hij VVV gaat kosten?
   Begrijp me goed, ook ik zag Leemans graag, maar we zijn nu 3-4 jaar verder. Laat de technische mensen maar beslissen, of, misschien gaat het alleen maar het geld dat er vandaag (nog) niet is?
   FORZA VVV!

  2. Godfried van Bouillon

   Ik snap werkelijk geen ene hol van jou Reuver. Dus omdat Ken met een andere club praat zou VVV hem slecht behandelen? En als klap op de vuurpijl haal je er ook nog als voorbeeld iemand bij die een verschrikkelijke ziekte had om je frustratie kracht bij te zetten? Mafkees!

   Haal anders jouw spaarcentjes van de bank en betaal Ken zelf als je hem zo graag wil hebben. Als er geen geld is voor een oude, blessuregevoelige speler, is er geen geld. Simpel!

   VVV is geen filantropische instelling waar ex-spelers die geliefd waren bij de aanhang hun pensioen bij elkaar kunnen sparen! Het is echt geen Patrick Paauwe of John de Wolf die je als routinier binnenhaalt hoor!

 7. Meuske

  Wat kan jij toch altijd overdrijven ruiver city, wat zijn Ken zijn eisen en hoe dolgraag wil Steijn Ken hebben?? Dat weet niemand. Denk als Ken een beetje water bij de wijn wou doen dat hij al wat aangeboden had gekregen. Baseer je op feiten en niet alleen op wat je leest. Forza VVV

 8. BakuBaku

  Heeft iemand enig idee hoe het nu met Thomas Voeckler gaat?

  Even een tip/opmerking: misschien is het een idee om op de mobiele versie enkele elementen uit te zetten zoals ‘Selectie 2014/2015’, ‘Nieuwscarroussel’, ‘Foto’s’. De laadtijd en verspringen zijn namelijk erg irritant! Bovendien wordt er flash geladen, terwijl dit nergens echt nodig is. Een mobiele/responsive website moet het gebruikersgemak aanzienlijk verhogen.

 9. Laurencepro14

  Ik denk als nwofor vertrekt voor 1 september zou muhren een goede vervanger zijn maar lijkt onmogelijk door het salaris en de transferwarde en de wil van muhren om nog een mooie transfer te maken binnenland en buitenland nu klahouta er heb je een vlankspits .otsu is ook niet echte vlankspeler maar wel een speler op tien verder heb ze wel een eredivisie waardige selectie . En die e

  1. Laurencepro14

   Elito is echt geen aanwinst voor vvv je hebt meer aan zo’n type higdon of muhren voor diepe spits daar heb je meer aan dan nwofor en klalouta .dat zag je ook vorig jaar weer boymans en veldwwijk schoten ze de eredivisie in zo’n type moeten ze hebben zag je ook in 2009 met calabro ook een neusje voor de goal nwofor heeft dat ook maar dat is ander type

Leave a Reply