Jens Janse traint mee met VVV-Venlo

Sinds maandag 21 juli traint Jens Janse mee met de selectie van Maurice Steijn en zijn technische staf.

De 28-jarige geboren Venlonaar stond afgelopen seizoen onder contract bij Dinamo Tbilisi en is op dit moment op zoek naar een nieuwe buitenlandse uitdaging.

Vanwege zijn banden uit het verleden met Stan Valckx (die zijn trainer was in de C1 van PSV) mag hij hier zijn conditie op peil houden.

Verder is er afscheid genomen van de speler Anthony D’Alberto. Hij was volgens de technische staf geen directe aanvulling op onze selectie.

Bron: VVV-Venlo

27 Responses

 1. RuiverCity

  Leuk zo’n jongen uit de eigen streek maar lijkt me alleen maar om zijn conditie op peil te krijgen. En geen gevalletje Seip. Want de rechtsback plaats bij VVV is al dubbel bezet door Joppen en Donkers. Tevens kan Altheer op die plek uit de voeten. Het wachten blijft op een CV en een bikkel op het middenveld.

  1. Lincoln

   Dat idee heb ik ook beste Louis. Gevalletje Seip, komt niet voor ons spelen maar toch een contract tekenen.
   Leuk dat jij je bezig houdt met onze club! Misschien kan je wat talentjes vanuit Manchester onze kant opsturen.

 2. Goodie

  Als hij ook op de CV positie kan spelen is het zeker een aanwinst. Als je daarbij Leemans haalt (1 jarig contract met optie voor meer) heb je het team al compleet. Stel daarbij een deadline voor andere clubs voor spelers als Nwofor en Maenpaa tot aan het begin van het nieuwe seizoen. Dan heeft VVV nog een kleine maand om deze spelers te vervangen zonder op het laatste moment paniek aankopen te doen.

 3. Goodie

  Het valt me op dat het aantal proefspelers dit jaar toch redelijk veel is. Vorig jaar was alleen die CV Mirvic er. Dit jaar hebben we er al een stuk of 6 gehad geloof ik.

  1. Goodie

   Als ze aankomend seizoen met Fleuren-Balkenstein-Janse-Joppen spelen hoor je mij niet klagen. Is voor JL begrippen een behoorlijke achterhoede, laat staan als Maenpaa nog in de goal staat. Wat heb ik zin in 8 augustus.

   1. Lincoln

    VVV heeft echt duidelijk aangegeven dat Janse niet naar de club komt. Omdat hij ten eerste naar het buitenland wil en ten tweede hij veel te duur is.

   2. Goodie

    Maar hoe betrouwbaar zijn dit soort prastjes? Je weet als een club zegt dat ze nog vertrouwen in de trainer hebben na een slecht seizoen hij die week nog weg is.

   3. Lincoln

    Hahaha ja ik snap wat je bedoelt Goodie. Kijk ze zeggen het ook extra nadrukkelijk zodat ik zoiets heb van oké wat moet ik hier nu mee. Kijk ik heb ook gezegd bij Seip werd dit ook verteld dus ik wacht het lekker af. Het kan zomaar zo zijn dat hij toch een contract tekent want kan me niet voorstellen als je flopt bij een of andere club in Azerbedjian of waar het ook was dat je gemakkelijk een nieuwe buitenlands avontuur aan kan gaan.

   4. Goodie

    De situatie rondom Janse zullen we vanzelf wel zien. Maar ik denk dat Leemans een soort last minute optie is. Als er op het laatste moment nog wat salaris over is, dan krijgt Leemans een contract aangeboden.

  1. Goodie

   Zou ook overbodig zijn. Een 10 is niet wat VVV nodig heeft. Eerder een CV, een bikkel op hrt middenveld en dan eventueel nog een spits en de nog vertrekkende spelers opvangen. Deze selectie lijkt me echt een stuk beter dan die van roda.

   1. Lincoln

    Wat ik van Yuki heb gezien, heb ik het idee dat de jongen merkt dat dit zijn laatste kans is. Voetbalt stukken beter, maar natuurlijk altijd afwachten hoe dit gaat worden tijdens de competitiewedstrijden. Gijzen kan ook op 10 spelen dus de 10 positie is denk ik wel bezet voorlopig.

   2. BakuBaku

    Dat betwijfel ik toch wel heel erg. Verbist – Dijkhuizen – Letschert – Ramos – v Peppen — Rutjes – v Hyfte – Pluim — Lagouireh – Demouge – A. Jansen/Hocher.

    VVV heeft spelers waar we veel van hopen (Nwofor, Yuki, Eltio), waarbij de eerste twee nog steeds niet hebben aangetoond dat deze verwachtingen ook reëel zijn. Daarnaast hebben we er een paar die sinds vorig seizoen geen zekerheden zijn kijkend naar de fysieke gesteldheid (Joppen, Post, Promes). En we hebben natuurlijk ook gewoon een paar matige spelers die nooit een stap hogerop zullen gaan maken in hun leven (Fleuren, Balkestein, Schroijen, Kruijssen, Ascroft, Altheer, Cooper). Dan heb je nog Khalouta (wisselt hele goede wedstrijden af met zeer matige), Wolters (onstuimig, maar wel een van de betere Juup spelers), Sevinc (goed eerste seizoen gehad). De defensie van Roda schat ik veel hoger in, en de aanval ook op dit moment.

   3. Goodie

    De defensie van Roda is uitermate zwak gebleken. Van Peppen willen ze nergens hebben. Maar wat heeft van Hyfte het afgelopen seizoen laten zien? Ook helemaal niks. Wat kan Demouge nog? In de JL heb je een hele andere soort spits nodig. Een snelle behendige speler.

    De enige uit die selectie die ikhet aardig vond doen was die Letschert. En dat ook alleen maar voor die inzet. Wat die maakt stiekem ook berhoorlijk wat fouten. Roda heeft wel een aantal leuke namen, maar ook die bleken vorig jaar dramatisch.

   4. BakuBaku

    Van Peppen is in zijn leven toch al een paar keer gepromoveerd (3x), dus weet wel wat er in de Juup moet gebeuren. Verwacht zeker niet dat hij door het ijs zal zakken in de Jupiler League. V Hyfte heeft inderdaad een slecht seizoen gehad. Over die linie heb ik dan ook mijn twijfels, maar v Hyfte werd eerder nog een prima versterking voor VVV genoemd het jaar er voor. Rutjes te weinig van gezien, maar is een bikkelende voetballer.

    “In de JL heb je een hele andere soort spits nodig. Een snelle behendige speler.”
    Is dat zo? Boymans? Veldwijk?

    Al met al blijven dit verwachtingen, en we zullen het gewoon weer zien tijdens de competitie. Ben alleen niet opeens veel positiever geworden over de huidige selectie van VVV tov verleden jaar.

   5. Goodie

    Maar onze Niels weet ook hoe het is om te promoveren. Maar het is voetballend ook geen geweldige back. En ik vind Boymans redelijo bendig hoor. Natuurlijk niet in de kleine ruimtes of met een actie, maar op de manieren hoe hij kansen afmaakt en creëert. Als je met de rug naar het doel staat en dan de bal nog in het doel krijgt vind ik het toch behendig.

 4. JB83

  Daarom denk ik dat jens niet alleen maar mee traint. Mocht joppen nog maanden out zijn heb je een degelijke back aan hem. Want zeg nou zelf Ashcroft? Of Donkers? Missen beiden ervaring en daarbij snap ik steijn wel dat Ashcroft mag gaan. Wat een drama.

Leave a Reply