Jens Janse wordt alsnog toegevoegd aan de selectie van VVV

VVV-Venlo heeft zich alsnog versterkt met Jens Janse! De rechterflankverdediger komt uit Maasbree. Hij speelde in de jeugd van VVV maar speelde nooit in de hoofdmacht van de Venlonaren. Hij vertrok al op zijn achtste naar PSV. Na twee niet succesvolle stages, wordt Janse nu alsnog toegevoegd aan de selectie.

Na de eerste stage koos Janse zelf voor een buitenlands avontuur, bij de tweede stage lagen de prioriteiten voor VVV op een ander gebied. Zo bevestigt ook manager voetbal Stan Valckx.“Destijds lagen de prioriteiten op het gebied van versterkingen op andere posities. Daarom hebben we toen besloten om niet met Jens in zee te gaan. Inmiddels hebben we te kampen met een reeks blessures in onze verdediging. Roel Janssen heeft al een tijd last van zijn kuitbeen, Leroy Labylle is al enkele keren met een blessure uitgevallen, Tristan Dekker is zeker nog geruime tijd niet van de partij en er zijn wat kleine pijntjes achterin. Daarom is de komst van Jens alsnog gewenst. Hij is op meerdere posities achterin inzetbaar.”

Janse sloot donderdag tijdens de training aan bij de selectie. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen. De rechtsback speelde in het verleden voor Willem II, NAC, FC Cordoba, Dinamo Tbilisi, Ternana & Leyton Orient.

9 Responses

 1. Grad

  Als alternatief voor R. Janssen en Labylle (viel zondag nl ook geblesseerd uit) en Rutten is geen echte linksback.Speelde zondag wat onwennig en ook minder op deze positie.

 2. RuiverCity

  Nooit een fan van geweest. Blessures maken hier een noodzaak van denk ik.
  Dekker, Roel Janssen, Labylle en zelfs Promes al paar keer lichtjes geblesseerd.

  Vraag is hoe hij zich fysiek en conditioneel op peil heeft gehouden?

 3. weloveyouvenlo

  Wederom goed werk wat ik me alleen af vraag hoe graag wil deze jongen is hij bereid om hoogstwaarschijnlijk tegen dregadatie te gaan voetballen als je in de zomer eerst niet wil

  1. Gerardus

   Hij wou in de zomer juist wel. VVV heeft dit toen niet gedaan omdat zij opzoek waren naar spelers voor een andere positie. Dit is op dit moment gewoon een noodoplossing.

 4. chretien

  Ik denk dat het voor beide partijen een interessant optie is geweest. Achterin zijn we inderdaad erg kwetsbaar door de vele (soms lichte) blessures. Toeval of niet, het is goed dat we actie hebben genomen.

Leave a Reply